Споделете 93

• 26 832
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
Споделям, че ви завиждам за възможностите да споделяте ...
Имах ужасно тежки дни, които незнам и дали са свършили.
Трудно ми е да споделям дори със себе си разни мисли, някои и не искам.
А това не е никак добре .
Споделям само за да ми олекне - благодаря !

# 586
Magesta ,пожелавам ти много изпълнени със сбъднати желания и усмивки дни! Hug

Последна редакция: пт, 30 яну 2009, 23:36 от Катюнгелчева

# 587
Магеста, точно в такива моменти, силни, осезаеми, разтърсващи, независимо с положителен или отрицателен знак, и аз уж, дето се имам за голям философ, все едно губя и ума, и дума, не мога да подредя и едно изречение и да си призная, писах тук и с цел да споделя със себе си, опитът да го опиша макар и абстрактно ми светва някакви светлинки, по които лека полека да споделя и мислите със себе си...

...ако щещ вземи един лист и пиши хаотично на различни места по листа каквото ти хрумне, драскай, рисувай, нахвръляй думи, може би ще ти даде мъничко яснота от себе си за себе си... Hug

# 588
  • Варна
Magesta  Hug! Винаги, ама винаги изгрява слънце всяка сутрин и настъпва ден. Всичко ще се оправи, ще видиш! От сърце ти желая да споделиш края на тежките дни!

# 589
Офффф. Катюнгелчева.

# 590
  • Майничка
Твърде херменевтични са вихрещите се тук страсти за обебебремененото ми съзнание.

Магеста, малко клиширано, ама "...пред разсъмване най-тъмно става". Hug

# 591
  Споделям, че днес видях кокичета от северната страна на блока. Колкото и да се увърта зимата все ще си тръгне. Така ми се пие кафе в шест сутринта по малките улички... Катюнгелчева как се казваше онзи руски сладолед, който сякаш не е със захар, а с мед?

# 592
Само да си посмяла да минеш без да се качиш Crossing Arms Hug "Мороженное",или нещо от сорта беше.А помниш ли с колко смях всеки път беше свързано закупуването му? Mr. Green Hug
п.п.дреме ми,че някой пуфти Mr. Green,но пък съм сигурна,че му отива,ако не е естествено състояние.ни време имам,ни нерви за чавки Mr. Green

# 593
Благодаря ви, че поехте част от мъката и тревогите ми, докато Вълчето беше
в болницата.
Все търся и не намирам един фантастичен разказ за планета, на която хората са постигнали това -
когато някй изпитва болка, тия, които са наблизо да поемат части от нея.

# 594
Катюнгелчева, забелязвала съм, ама тя е за третокласници все пак  Laughing Че имало някоя и друга грешка, те няма да забележат  Mr. Green Пък и госпожата категорично отказа да я ползват в час и им служи само за домашна употреба.

Magesta, само ще ти кажа, че се чувствам по подобен начин месеци наред по ред причини. Напук на всичко, ама наистина напук, продължавам да се усмихвам, да споделям, да излизам, да общувам. Аз си знам какво ми е отвътре и как се боря. Отказвам да се отдам на депресията и няма да го направя. Един живот живеем, да му се невиди.

# 595
  • Варна
Вълк, този разказ е в душата на всеки обичащ! Просто постави ръка и си представи млечно-златна светлина в бакърени оттенъци...и вярвай. Тя, вярата, както любовта свършване няма...и върши чудеса  Hug.

# 596
Magesta  Hug! Винаги, ама винаги изгрява слънце всяка сутрин и настъпва ден. Всичко ще се оправи, ще видиш!
Вярвам и дано ! 
Обичам петъците - вечер .
И най-вече онзи момент , в който позволяваш на умората да те обладае спокойно и подмамван от предстоящият уикенд и' се отдаваш напълно.
О,  ... кокичета имам в двора - от няколко дни . Малкият още не ми е откъснал.
Вълк, болката се предава ... не е само фантастика .
Достатъчно е само да отвориш сетивата си. Peace

Мацката от аватара ми ви казва наздраве ! 

# 597
Много ми е скапано ......
Имах две много тежки седмици.....
Изгубих много скъп човек......

# 598
Ичони,съжалявам.Ако се е случило необратимото повтаряй си,че докато носим любимите хора в сърцето си,винаги ще ги има.
Вълк,пожелавам много здраве и усмивки на дечицата ти, с радост бих приела дузина черни дни,ако това ще ги направи щастливи.

# 599
  • Варна
Ичони Hug! Няма да се повтарям...защото за някои неща път няма в живота обратен.

Общи условия

Активация на акаунт