Споделете 93

• 26 801
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
Споделям следния проблем. От десетина минути каквото и да търся в гугъл, под всички попадения ми излиза съобщение - Този сайт може да навреди на компютъра Ви.

Кликвам на линка, все пак, и ме праща на страница с друго съобщение - Предупреждение- посещаването на този сайт може да повреди компютъра Ви!

И не ме пуска, пущината. Бихте ли проверили дали и при вас е същото или проблемът е в моя телевизор.  Ако Гугъл се е счупил нещо, направо загиваме.

представи си, ние следобед по този повод обвинихме собствената си антивирусна програма, затрихме я , сваляхме нова, активирахме, инсталирахме..... и сега като те чета, съм  Shocked

на мен ми е тъпо. Преглеждайки случайно няколко теми в "Нашите деца", установих, че тригодишно дете е нормално да чете, смята, знае хиляда песнички и две хиляди стихчета, да борави с английски думи и не знам какво още. По повод на това, че синът ми утре тръгва на "училище", така ми се иска просто да си кара колело, да рита топка и да строи със строител чак до първи клас, когато да учи букви, цифри и каквото там трябва.....а не може, защото няма да е конкурентен  Stop
изобщо какво се прави в първи клас, след като децата отдавна са прочели, прописали и просмятали?

# 616
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Споделям, че единствената причина, поради която още не съм си изгубила главата е,
че има здрава спойка към останалата част на тялото ми.
Иначе отдавна да съм я свършила тази работа.
Тити, подобни мисли ме мъчат от доста време.
Мъчи ме това, че детето не иска да ходи на детска, и да си общува с другите деца,
а отвсякъде ми повтарят трябва, трябва, трябва, трябва.
И то наистина си трябва, в един дългосричен, пуст животски план.
Не е да не иска контакт с деца, но просто толкова накуп явно му идват повече.
Пък и го карат да им спи  Joy
Иначе ние двамата много добре си джараме, ходя си в офиса с него, когато се налага (и всички там го приемат като част от колектива  Mr. Green),
и ми е много по-готино, отколкото натоварващо.
Но от понеделник пак ще се пробваме в детската...
А госпожите са много готини, и той ги харесва.

# 617
  • София
Здравейте на всички от "обществото на споделящите". Пиша, за да предупредя всички, как в една съвсем обичайна ситуация може да се извърши най-ловката кражба, която можете да си представите. Мястото- МЕТРО-2 (Люлин), на паркинга. Аз, мъжът ми и дъщерята разтоварвахме покупките (не бяха много)в багажника на колата. Същото правят  през една паркирана кола мъж и жена, като мъжът говореше по мобилния (после каза, че е гледал в нашата посока и не е видял никакво движение). Бях си оставила чантата на предната седалка на колата, за да не ми пречи. За по-малко от минута крадецът се е промъкнал ниско и мнооого бързо на разстояние не повече от два метра от мен, светкавично е взел чантата и е изчезнал. Веднага мъжът ми набра моя мобилен номер - вече беше изключен. Едно съм сигурна, че мъжът и жената от съседната кола НЕ СА замесени. И сега УРОК за всички: в МЕТРО охранителни камери има само вътре, в магазина и на паркинга под навеса - останалият огромен паркинг е без никакъв надзор(питам "защо?", какво им пречи да поставят камери - нали е техен терен). Питахме охраната - нищо, никакъв итерес , никакво съдействие. Анализирайки ситуацията без да ви занимавам с подробности искам да ви предупредя - там действа организирана мафия. Наблюдавали са ме (от къде? на какво разстояние? - нямам идея наоколо имаше само паркирани коли), много ловък крадец, който не съм забелязала дори с периферното си зрение. И накрая лично мое мнение - такива неща без знанието на служителите от МЕТРО не стават току така. Това последното е на вниманието на ръководството. Е, споделих ви, но не ми олекна. Отивам да пийна една чашка, да изпратя подобаващо един сив и студен ден.

# 618
Някой да има идея, дали мога да включа тонколони 4 Ома в усилвател на чийто изходи пише 8 Ома?
Ще повредя ли усилвателя?
НМНП се е покрил нейде....

# 619
Ел.техникът в къщи каза, че може, Зефс. Аз обаче не отговарям. Sunglasses

# 620
Ще постигнеш 66.66% от мощността на усилвателя. Това ще е тавана. Ако на усилвателя пише 2х100 Вата, ще работят като 2х66. И аз не отговарям.  Mr. Green

# 621
Зефс, Милото рече "Ако иска да ги изгори, да действа". Ама не е ел.техник де.

# 622
 Joy Зефс, сериозни съвети, честно! Кого послуша? Имаш ли още колони? А усилвател?

# 623
Зефсе, отворих си книгите, недей. През крайното стъпало ще тече по-голям ток, от допустимото.

# 624
Да бе, чуждите грешки са от незнание. Нашите - нарочно.
Включвам се ей тъй, за спорта. То се е видяло, че няма да млъкнете.

# 625
КокосоМишон, кажете нещо за импеданси и колони, стига сте се скубали.

# 626
Ами най-голяма мощност се отдава от един четириполюсник на друг, когато изходното съпротивление на първия е равно на входното на втория. При по-малко съпротивление на втория, крайното усилвателно стъпало ще прокарва по-голям ток, защото ще му е лесно, двете съпротивления се явяват последователно. И съответно ще фъсне. А може и да издържи.
Фъсването ако стане, ще стане при мощност по-висока от 66% от макс.

# 627
Вълк, животът е по-простичък от това, което е написано в книгите за него. Включването на колоните, също!

# 628
Гледам, Зевс заби в импедансните, комплексни съпротивления.
Сега ако пита и за комплексни числа, дефазиране, честотни характеристики и формулата на Ойлер -  Shocked

# 629
  • о`майна лунна нощ е
Пак включихте на странен за мен език.
Лягам си - не ми се чете Епопея в кокошарника.

Общи условия

Активация на акаунт