Кликвам на линка, все пак, и ме праща на страница с друго съобщение - Предупреждение- посещаването на този сайт може да повреди компютъра Ви!
И не ме пуска, пущината. Бихте ли проверили дали и при вас е същото или проблемът е в моя телевизор. Ако Гугъл се е счупил нещо, направо загиваме.
представи си, ние следобед по този повод обвинихме собствената си антивирусна програма, затрихме я , сваляхме нова, активирахме, инсталирахме..... и сега като те чета, съм
на мен ми е тъпо. Преглеждайки случайно няколко теми в "Нашите деца", установих, че тригодишно дете е нормално да чете, смята, знае хиляда песнички и две хиляди стихчета, да борави с английски думи и не знам какво още. По повод на това, че синът ми утре тръгва на "училище", така ми се иска просто да си кара колело, да рита топка и да строи със строител чак до първи клас, когато да учи букви, цифри и каквото там трябва.....а не може, защото няма да е конкурентен
изобщо какво се прави в първи клас, след като децата отдавна са прочели, прописали и просмятали?