Споделете 93

• 26 813
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
# 601
Споделям, че подфорумът Клюкарник е заприличал на отчетна тема на хора с различни диагнози, групирани по отделения. Справка 1-ва стр. 12 от 14.
Е как няма да е така, като периодично се завръща по някой пациент?
Завръщането на джедаите, ко да прайш. И на техните клонинги.(споделям, че ще го дават в неделя май по Нова  Whistling)
Иначе споделям, че днес се събудих с дребен със събуждането, някъде 7 без 20, и не ми се спи особено. newsm78

# 602
Тити, много ти благодаря. Тоя разказ съм го чел за последно преди да се родят половината споделящи.
Имам неуслужлива памет, което допълнително усложнява нещата. Преди интернет пък бе съвсем невъзможно да намериш любимо четиво, ако не помниш поне автора.
Тук, във форума се изненадах от това, какво четат жените. Т.е. някои от любимите ми четива. Първия път бе с книгите на Джерал Даръл, после с фантастика и математика. Няккак си бях оставил за жените Птиците умират сами, богат беден и Брулени хълмове.
Изпитах чувство, че все едно съм видял близък човек, каойто не съм виждал от години.
Господ здраве да ти дава, и много деца, и всичките здрави. Да се гонят в пясъка покрай юртата ти.

# 603
  • Варна
Споделям, че търсих в google как се дава хапче на котка и попаднах на това  Laughing. Посмях се хубаво и после твърдо убедена, че ще ме сполети същата участ се отправих с хапа към котката, която най- послушно се остави Мишо да и отвори устата и аз да и пъхна хапчето. Добро животно!

# 604
  • Бу-у-урга-а-ас
Този разказ ми подейства много странно. Разстрои ме, но се радвам че го прочетох.
Вълк, Тити   bouquet

# 605
  • Варна
Ичони, Вълк, споделям болката ви!

Дано вие можете да споделите надеждите ми за по-добро!

Кир Буличов ми е от любимите автори.

# 606
  • о`майна лунна нощ е
Споделям мъж на работа, прилична сума харизана в Метро, нов микрофон за компа и чакаща да я обгърна с нежните си ръце прахосмукачка.
Пак станах безсрамно рано в събота. Милото е виновно. Довечера като заспя в 21 ч. да не ми се сърди  Crossing Arms
Вълк, ако наистина можехме за вземем болката ти, капка нямаше да остане в теб и нямаше да те боли изобщо.
Ичони - гуш ...

# 607
  • Варна
Каква тишина тук...
Споделям, че по време на следобедната дрямка, сънувах уникално подреден сън за това как извънземните се намесват рязко на живота на земята Shocked. Чудя се дали да не го напиша- ще излезе хубава история. Много интересни начини на намеса сънувах, чак не ми се вярва, че аз съм ги измислила. Отивам да си направя едно силно кафе.

# 608
Катюша, много ми е любопитно какво си сънувала. Ако не те мързи, разкажи. Понякога толкова се отчайвам, имам чувството че само извънземните са в състояние да ни оправят планетата.

Споделям следния проблем. От десетина минути каквото и да търся в гугъл, под всички попадения ми излиза съобщение - Този сайт може да навреди на компютъра Ви.

Кликвам на линка, все пак, и ме праща на страница с друго съобщение - Предупреждение- посещаването на този сайт може да повреди компютъра Ви!

И не ме пуска, пущината. Бихте ли проверили дали и при вас е същото или проблемът е в моя телевизор.  Ако Гугъл се е счупил нещо, направо загиваме.

# 609
Катюша, много ми е любопитно какво си сънувала. Ако не те мързи, разкажи. Понякога толкова се отчайвам, имам чувството че само извънземните са в състояние да ни оправят планетата.

Споделям следния проблем. От десетина минути каквото и да търся в гугъл, под всички попадения ми излиза съобщение - Този сайт може да навреди на компютъра Ви.

Кликвам на линка, все пак, и ме праща на страница с друго съобщение - Предупреждение- посещаването на този сайт може да повреди компютъра Ви!

И не ме пуска, пущината. Бихте ли проверили дали и при вас е същото или проблемът е в моя телевизор.  Ако Гугъл се е счупил нещо, направо загиваме.

и при мен го има
копирай линка и го плясни в адресбара и ще се отвори...без да ти срути компютъра, разбира се  Laughing

# 610
Да, така направих, копирам най-долния линк и го мятам където трябва, но исках да разбера дали само при мен е така. Мерси, Марче.

# 611
От комунизма отърване няма - казваше един колега на баща ми и прав излезна.
Улиците са тотал щета, а тези с паветата, като "Любляна" и "цар Борис" към Княжево, ще влезнат в историята.

Между другото, снощи бях на Ден Ден...
Изпуших пасивно към 200 цигари и сутринта се събудих натровен. Болят ме зъбите и езикът ми е фира. Как издържат наркоманите да го вдишват това нещо си остава загадка.

# 612
Това с Гугъл е супер досадно. Какво са се пощурили?
Дано има някакви настройки да се махне, че ще ми залепнат пръстите иначе на Ctrl+C и Ctrl+V.

# 613
На мен ми работи.
И така стигнах до извода, че трябва да си намеря другарче за мюзикъла Котки, защото другарчето ми по съдба ще гледа бебето.

# 614
И на мен ми работи.
Търся си кораво по дуща ешче за Бягство към победата при Слави.
След Шоуто на канала ще дават Пушкин - последният дуел.

Последна редакция: сб, 31 яну 2009, 19:58 от Вълкът с дълъг ник

Общи условия

Активация на акаунт