Споделете 93

• 26 735
  • 747
  •   1
Отговори
# 195
Ескпериментът на Лионес ще влезе в новините, сигурна съм. Има кой да чете. По-смислена, полезна и оригинална тема не бях чела отдавна.

Сели, честит рожден ден! Пожелавам ти здраве и любов!

Последна редакция: вт, 27 яну 2009, 10:53 от Мишона

# 196
  • Варна
Честито, Селинджър! Каквото има да расте - да расте, каквото има да уляга - да уляга! Най-вече - бъди жив и здрав!   bouquet

Вълчо, нали знаеш, че първо се опитват да отхвърлят най-лошото? Дано попаднете на своя д-р Хаус!

Споделям слънце - отвън и отвътре.

Lioness демонстрира отлични качества на учен-изследовател. Няма да ви казвам каква й е професията в живота. Нищо общо.  Mr. Green

# 197
  • До хладилника, който обичам
Ескпериментът на Лионес ще влезе в новините, сигурна съм. Има кой да чете. По-смислена, полезна и оригинална тема не бях чела отдавна.
Пцилютно. Аз пък поех ангажимент да направя експеримент с Вечно кисело мляко, подредено по лавиците на библиотеката Mr. Green

# 198
Честит празник, Сели! Не знам какво да ти пожелая, имаш си всичко.  bouquet
Миш, благодаря за стиснатия палец! Задръж още малко. Grinning

# 199
Знаете ли, кой е първият резултат, когато напишете думата "провал" в Гугъл?

# 200
Олеле мале! Днес отказвам да мисля за провали.

# 201
На днешния ден Разград е освободен от турско робство. Днес Разград, по-късно и други градове.

# 202
Знаете ли, кой е първият резултат, когато напишете думата "провал" в Гугъл?

Това беше последното, което съм очаквала да изкочи. На мен ми е интерсно защо си търсила "провал" в Гугъл.

# 203
За да видя, дали не съм на първа страница?  Laughing

# 204
Споделям днешното ми състояние на духа е такова http://www.youtube.com/watch?v=QtqADo-D3mQ, настръхвам за ен-ти път при всяко слушане, но това дори не е нищо учудващо...

# 205
  • о`майна лунна нощ е
Не очаквах, че БГ, ще изпревари дори речниците  Shocked

Писва ми от една пищяща аларма на кола под прозореца на кантората, която се включва след всеки по-силен шум от преминаващите автомобили. Ще изтръгна нечии кабели скоро или ще му лепна бележка, че минава паяк. Ако не се стресне - наистина ще извикам такъв.

# 206
  • София
Първо - Вълчо, ако искаш нещо да ме питаш, което не ти е ясно по болестите, пиши!

Второ - Селинджър, честит рожден ден! Таз година 6, догодина 3 дни! /Жокер/подарък - Това е пожелание да станеш още по-умен  и схватлив /

Трето- вчера ходих да се представя на работното си място, имам шкафче, график и надежди.
Новата ми шефка ме посрещна с: ТИ ЛИ СИ ИМЕЛДААААА?? ТОЛКОВА МНОГО СА МИ ГОВОРИЛИ ЗА ТЕБ!!! КАЗАХА, ЧЕ СИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНА, СЕГА ДА ВИДИМ ДАЛИ ЩЕ  ПРЕСКОЧИШ СОБСТВЕНАТА СИ ЛЕТВА! ДОБРЕ ДОШЛА!
От тогава изпих една опаковка валериан глог и мента и се упражнаваям висок скок. Притесних се!
Споделих!

# 207
Честито, Им! Да скачаш все по-високо!    bouquet      Тя Имелда ли те нарече?  Wink

Честито ти Рождение, Селинджъре! Наздраве!

Вълк, имам едни стиснати палци с много положителна енергия за вас!

# 208
Честит рожден ден, Сел!
Им, думите, написани от теб с големи букви, но изречени по мой адрес ме препотяват. Ментата и глога пиех месеци напред. Е, не успях да се надскоча- височко ми дойде. Да живее вторият шанс!
Успех, ще се справиш!
УСпех и на вас, Вълчо! Каква е тази болест?

# 209
Имелда, вече съм забравил къде какво съм писал. Сега чакам резултати он изследвания от МА в Плевен за това - http://arsmedica.bg/bg/themes/t_id/25.html 

Общи условия

Активация на акаунт