Споделете 93

• 26 818
  • 747
  •   1
Отговори
# 360
И блога, и блога. Сложи си лентичка.
По рано гугъл ме пращаше в Уикипедия, после почна в БГ-Мамма,
напоследък - в Царството на мис Бу.
Сложи си лентичка. Максимално допустимата широчина е 470 пиксела. Mr. Green

# 361

Да, щото никоя бременност не е изцяло потвърдена, докато не се оповести с лентичка. Иначе, лека и безпроблемна.

# 362
И гледайте да не ядосвате много Бу занапред, защото пиксела си е пиксел, но хормона, ах хормона...

# 363
Честито, Бу! Лека!

# 364
Пък аз от фейсбук разбрах, че Реза познава един мой много добър приятел.
Малка България, ей, малка  Grinning
Шоколадови бонбони, а....имам една забравена кутия...вчера я намерих, разчиствайки кухнята.
Ицото подло ме излъга, че ще доведе майка си, за да изчистя, а после се оказа, че тя ще спи в хотел!!!!
Ауууу, подло същество. Ицото, не майка му. Ще се банна от кухнята завинаги и ще види манджа през крив макарон.
Тъкмо се хванах да уча и се оказа, че тая сесия нямало дата за тоя изпит  Laughing И сега трябва да почвам отначало за другия.  Rolling Eyes
Дано ни пусне тази госпожа и да му се види края вече, че почва сериозно да ми писва. Crossing Arms

Айде наздраве, отивам да прегърна шоколадовите бонбони.

# 365
Споделям, че много се радвам за Бу, стискам палци и тук пожелавам лека и безпроблемна! бравос!

И да кажа също на Умницата, че всичко е от нередовно пиене! и нервите, и умората! трябва да си намери хоби - ето, като мен - да свири всеки петък на арфа, да си лъска носа по козметици и прочие. Разбирам, че ти е много тежко, Джу, но троловете ще порастнат, ще ги ожениш, ще ми ги дадеш - за зетьове на Амалия и ще се куртулисаш! Много здраве на сърдитите, и на дон Философио! Важното е любов да има, ще спиш после.
Както казват братята роми - като знам колко много ще съм умрел, хич не ми се лега.  Mr. Green
Не знам дали звучах успокоително, но толкова си мога

Волфио, добре дошло на малкото Вълче - бързо да заприличва от пингвин на човек! дано!

Споделям, че днес гледах срамни снимки на една форумска другарка! Срамни, защото от сериозен човек, се превърна в манИкенка Joy

# 366
Василисо, засрами ме. Не стига, че имам едно диване само(вярно археолог, не трол), не стига, че баба му го гледа основно, не стига, че ми е лека работата, ами най- много обичам да се опаквам, колко съм изморена.  Blush
Сега ми отнемаш гази малка радост.  Crossing Arms
Искам и аз:  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
ПП. Много ми харесва твойта стилистика.
ППП. Плагиатствам я без срам! Mr. Green
ПППП. Кой сега ще се заяжда с Бу? Кой? А?  Laughing

# 367
  • под дъгата
Честито, Бу! Приготви ли оръжията?  Grinning

# 368
Забравих.
Бу, честито!!!!  Hug  bouquet
Всичко да е наред!!!

# 369
  • До хладилника, който обичам
ПППП. Кой сега ще се заяжда с Бу? Кой? А?  Laughing
Ти? Grinning

Много сте мили всички, благодаря ви и да ви се връща  Mr. Green

# 370
Само заради това пожелание няма да ти честитя пък  Mr. Green Поне не и докато не ми изпратите някоя хартисала баба с мерак за гледане на внуци.

П.С. Честито и лека, Бу !

# 371
Вълкът ми е чел публикациите.

Честито!

# 372
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Аз винаги съм искрена  Simple Smile
Послъгвам само (и то лекинко, и за кратък период), за някоя материална облага, главно съпругът си  Joy

Айде, отиваме на кино, бай бай  Party

# 373
Бу-тоооооо, много се радвам за тебе бееее, точно преди седмица си мислех точно това!! Честна Пъзелска!!!
Споделям среща от трети тип с дебелото 6 мм. стъкло на другия отдел. Засилила се бях по работа, но стъклото толкова излизано, че вместо да изляза през полуотворената врата, се размазах като мухата цеце в неотворената друга половина, която също има дръжка. За момент помислих, че съм си разбила носа, а главата още ме понаболява. Яко се стресох, а в съседната зала избухнал неудържим смях. Ми кво да ви кажа, и аз се смях, хем боля, хем се хилих.....
Оказа се, че не съм първата.

# 374
Бу, честитка!
Лека и безпроблемна!
Споделям, че ставам леко нервна при мисълта, че тепърва може да ме сполети такова щастие.

Общи условия

Активация на акаунт