Отговори
# 165
Ей това е лошото че почти всички оценки не са ни нанасяни в книжките защото са от писмени изпити и не ги нанасят после та кака да докажа,дори и предмета го нямам вписан като за изучаван и за подпис newsm78 #Crazyзащо незнам може да не е искал или давал подписи,но аз имам тази оценка защото как ще съм заверявала през годините и най-вече миналият път си беше там тя видя всички оценки гледа брои а сега казва че я няма #2gunfire

# 166
Аз имах в книжката едната спорна оценка и я снимах - оставих й копията, подпечата ми и от там на бегом при Соня, защото беше 14:50ч, а тя приема молби само до 15ч..аз , разбира се, бях там в последния възможен ден....

# 167
  • благоевград
                На моята точица.

Как  може точица по малка от главата на карфица
да кара сърдечния мускул да бие на 1000 оборота.

Как  може една клетка да предизвиква
толкова много усмивки и радостни сълзи.

Мисълта,че от днес си специална понеже си се превърнал в градина
в която от мъничка семка ще отгледаш най-прекрасното цвете.

Мисълта, че от днес в себе си носиш най голямата радост в своя живот.

От днес ти си част от най-голямото чудо в тази вселена.
От днес ти вече си майка на своето мъничко чудо.

Ето на тази вълна съм Embarassed

# 168
 Hands Clap, ina_maria!

Успешен ден на всички!

# 169
дани добре дошла в света на абсурдите и нервите ЮЗУ
от 54 оценки при завършването ми имах нанесени 4 в главната книга
протоколите от първите две години бяха изгубени защото имаше едно преместване на учебните отдели тогава
спаси ме единствено тава че всички оценки ми бяха нанесени в книжката
ноооо трябваше сама да търся всеки от преподаватерлите ми и да го водя лично за ръчичка за да ми нанася оценката
и супер гадории съм преживяла - някои неискаха веднага да го направят я ме остави бележка ще ти я нанеса после че сега не мога да иде до там
и имаше такива които им оставях бележки по 5 пъти
една дори ми се развика че не е възможно че не съм се явила на изпит щом я нямам нанесена ама яко викане и тогава и показах книжката и си видя подписа и каза ооо ама може нещо грешка да е станало и за това да не съм успяла да я нанеса ще я нанеса обещавам
а при същата ми беше първия изпит в първи курс и от 100 човека повече от половината ги скъса  имаше три шестици от които едната беше моята
лошо ми стана като се развика щтот знаех че от първите две гоини протоколите ги няма и като нищо можеше да каже че някой друг ми я е написал оценката

въоръжи се с търпение и и досаждай често на тази в учебен отдел не им се давай много са нагли
работата на тези в учебния отдел е те да гонят преподавателите и да им настояват след изпита щом донесат протокола веднага да си нанасят оценките

ивай предвид щом ти е подписала за явяване на държавен значи е сигурна че я има тази оценка
няма да те допуснат до държавен дори за една да се съмняват така че  настоявай и не се оставяй защото после само ще ти забави издаването на дипломата
по -добре сега си оправи нещата и после да остане само издаването и другите формалности

# 170
Здравейте! Хубаво нещо е почивката - пих с две приятелки кафе вече, а сега чакам колежката, за да работим над един учебник, който вече е приет по план за тази година.
Дани, наистина ходи да се оправиш с оценката, това е важно. И аз имах проблем с една оценка от първи курс, но поне я имаше в книжката, но част от колегите, докато караха осми декември на Мелник във втори курс, бяха с откраднати документи (паспорти, книжки и т.н.) - наложи се някои да се явяват повторно на изпит. Иначе наистина това е задължение на преподавателите - аз затова винаги припомням на студентите да се интересуват дали оценката им е нанесена в протокола - той е важен. Ако се намери протокол, няма проблем. Но книжката не е съвсем официален документ - по-скоро за справка.
Ина, много хубави неща сътворяваш:)

# 171
Момичета, здравейте.Честит празник на празнуващите!!!
Ина, браво. Hug
И аз се дразня от това, че Марти ми подарява по- рано подаръците.Но важен е жеста, нали??? EmbarassedМарси, за този електронен учебник разбрах от Адриана Гълъбова, учителката по химия във вашето училище.Тяхното и нашето семейство  сме приятели, често ни идват на гости, навън ходим на кафе, тя много обича Силви.И така.
Днес ходихме във Виенската, Силви си игра с дечицата.
Какъв е сега тоя вятър, ужас.
Приятен ден!!!

# 172
Доборо утро,  ето кафето и закуската от мен

Ето и за бъдещите мами малко плодове

# 173
Закуската е страхотна..обаче аз си имам други ядове днес - Кети - сестра ми, са я приели в болница заради проблеми с кръвното, няма контракции, но засега я оставят под наблюдение и тази новина доста ме притесни.

# 174
  • 42.016399,23.101179
Добро утро,
Дани благодаря за кафето!
Андреа не се притеснявай, всичко ще бъде наред и съвсем скоро сестра ти ще гушка своето сладко бебче. Хубаво е че е в болница под лекарски контрол, но най-важното в момента е да запази спокойствие, а тук вие близките и сте на ход -давайте и кураж. Hug

# 175
Закуската е страхотна..обаче аз си имам други ядове днес - Кети - сестра ми, са я приели в болница заради проблеми с кръвното, няма контракции, но засега я оставят под наблюдение и тази новина доста ме притесни.

Няма какво да се притесняваш.......Ако проблемите с кръвното продължат - ще назначат спешно секцио...Когато аз раждах Йоан, от Сандански докараха бременна жена в много тежко положение с кръвното(не бе много и в съзнание, буквално борба за живот!). Изродиха децето, живо и здраво, след това и нейното възстановяване не бе леко, но  в крайна сметка цялата история бе с добър край. За отрицателно време сформираха екип, държаха се добре и всичко приключи добре.

Вярвам,че сестра ти не е в такова тежко положение. Така че, няма място за притеснение, можеш да и се обадиш по телефона и да я окуражиш, да алармира докторите при най-малко неразположение и да не ги оставя докато не и обърнат качествено внимание.

Praynig Praynigвсичко да мине добре и за нея, и за Бебо!

# 176
  • благоевград
Андреа стискам палци сестричката ти и бебо да са добре и скоро да си леля  Praynig
За срещата в събота или неделя ще е ?

# 177
Звъня през 2-3 часа да я окуражавам, знам, че лекарят й е много добър специалист и искам всичко да се нареди бързо Simple Smile

# 178
Добро утро
кафенцето е поднесено с такъв финес Heart Eyesтолкова е романтично искам да ми го паднася Жоро сутрин в този вид Mr. Green

Ади,не се тревожи наистина е по-добре че е вече под лекарското наблюдение и ще си дойдат нещата на местото,аз поне бях по0спокойна като почаках 1 седмица в болницата,стискаме палци всичко да минава и да се похвалиш скоро Hug Praynig Peace
Аз незаведох днес децата на градина защото от 2-3 дни Аси странно прегракна и вече дълбоко се позакашля от време на време сутрин,но в = тази сутрин имаше и Т 37 но все пак,сега ще го водим при доки,а на всичкото от горе и нещо като конюктевит от вчера та го мажа и с мазила,абе днес ще са си в къщи пък да ведем,то добре че свекървата заради стачката на гръцката граница нямат работа че си е в къщи Tired
Момичета хубав ден ви желая!

# 179
добро утро и от моя милост
благодаря за кафето и плодовете
и браво на марси за наградата и на билянчето за курса и за писането на учебника и на мама цоцоланка за красотите които прави  Hug
и на всички които чакат успехи по бързо да ги постигнат и да се похвалят
андреа всичко ще бъде наред ще видиш хубаво е че под наблюдение и колкото и да си притеснена трябва да се държиш пред сестра ти за да не се шашка и за вас освен за нейното си положение
дани стига с болестите вече  Tired преди няколко месеца и ани беше така първо някакво възпаление на очите и една влажна и дълбока кашлица после  Rolling Eyes
вече се убеждавам че нищо не подминава децата ни в тея детски  иче болестите си се въртят и не пропускат нито едно детско заведение
какво му слагаш в очичките
т 37 е абсолютно нормална за малките деца особено ако е след ставане от сън
ако сте обърнали внимание електронните термометри отчитат за температура и пискат по-различно от и след 37,5

момичета някоя от вас плете ли на две игли?искам някой да ми покаже едни плетеници как се плетат  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт