Отговори
# 180
  • На черешата
Ей,какво правите...?

# 181
  • 42.016399,23.101179
Оооооо Фантичка, ти се появи. Laughing Ние сме добре и има страхотни новини при нас, а вие как сте и къде се изгуби?

# 182
Здравейте.Ние сме си вкъщи, на тоя вятър няма къде да ходим.
Андреа, спокойно, сестра ти нали е под лекарски контрол.
Дани, къде ходите, скоро не сме се засичали при кухнята.Но Марти ходи по-често да я взима.
Анелия, сетих се коя е леля ти, познавам я само по физиономия.Сестрата на мъжа й ми беше учителка в Кресна.

# 183
здравейте момичета,май е време и аз да се запозная-предсавя-казваме се йоана-каролина.(то май се вижда).и най вече да не се цепя от родния градски форум.
искам само да ви пожелая слънчев(дъждовен) ден  Laughing newsm47

# 184
Леле и Фантичка се появи, къде се загубих те ви.
 Добре дошла на Йоана-Каролина
Марси, забравила съм да ти честитя наградата  Embarassed, много се радвам за теб. Пожелавам ти още повече награди да спечелиш
Анелиа, пак се загуби ще се караме този път Naughty, обеща повече да не отсъства.
Аз сега чакам класирането за Магистратурата, преди една седмица си подадох документите и ми казахаа че към средата на месеца ще има резултат пък да видим.
Радвам се че вие  харесало кафенцето със закуската

# 185
  • 42.016399,23.101179
Добре дошла при нас joana_karolina.   bouquet  bouquet  bouquetБи ли ни разказала нещо повче за сбе си - имаш ли деца, в коя част на града живееш и т.н?

# 186
благодаря за приветстието  bouquet
мама съм на малка калпазанка- сладуранка на 1 год. и 3месеца.да не цитирам погрешно,но "всичко българско и струмско любя и живея",та в тази част сме.и..незнам какво друго??

# 187
благодаря за приветстието  bouquet
мама съм на малка калпазанка- сладуранка на 1 год. и 3месеца.да не цитирам погрешно,но "всичко българско и струмско любя и живея",та в тази част сме.и..незнам какво друго??

Любя, тача и милея.....Е, не е много сигурно дали го казвам с пълно гърло за Струмско, но това е друга тема.......За мен важи с пълна сила поговорката - от 2 стола - на земята.....

Хм......и други мами съм хващала от Струмско да пишат, но защо ли по една или друга причина след време спират.....Скоро дори видях,че Мария само чете темата, но не пише. Тя преди поне 1г. бе писала тук. След това една мама на ЛС ми бе писала по повод друга тема, също от Струмско.....Само Ива Поповска чат-пат пише тук - смелчага е тя......

Та и с теб сигурно се знаем, поне по физиономия, ако разровиш снимковия материал от първа страница - току-виж си ме познала........

Оооо.....Фантичка.......да слагам ли още един чифт очила, или и тези правилно те виждат.......

# 188
мисля че съм ви виждала по "ценъра" не в струмско.но има време и лични запознанства-студено е сега

# 189
  • 42.016399,23.101179
Ехххххххх, това Струмско! Laughing
Деси, драсни някой ред и ти, днес само четеш. Wink

# 190
И аз съм виждала Мама Цоци в Благоевград - от останалите само Марси ми се струва позната, а за дани е ясно -  с нея бяхме в един курс Simple Smile

# 191
Ехххххххх, това Струмско! Laughing
Деси, драсни някой ред и ти, днес само четеш. Wink

Марси, не дразни лъва......В момента усилено гледам предложения къде да идем като вас......Да не изоставаме от групата.....Ох...много ни се ходи някъде...Като гледам цените и ми се плаче.....Но пък......От друга страна - тук ни баби, ни дядовци, никакво разнообразие - само проблеми, ядове, стрес и пр. Писна ми нещо........Препоръчаха ми и една къща за гости в Добринище, та да видим.....От друга страна ми се искаше евентуално и към Гърция ей така да се разходим, но с тез стачки.....Умувам само, пътува ми се, много ми се пътува........

Деси, кажи нещо, сподели нещо смешно, и аз нямам желание да пиша, ама ей ма на.... - заради родното село Струмско прописах и заради Марси, дето ме подразни с басейна си....

Марси, та кога каза,че ще се видим? Ина е обещала бонбони, Дани-Ч и тя...тоу-виж докато се видим да е завършила и магистратура, че тогава бонбоните ще станат вече на официална вечеря..........

Андреа, ти не знаеш ли, че Марси ни е лицето на темата.....С пълна сила важи - Всички познават(и обичат) Марси......

# 192
  • 42.016399,23.101179
Ми, май за неделя и мен повече ме устройва да се видим. В събота, ако отворят границите да сме по гръцко мислим... newsm78
От Ина и Дани щом са бонбоните, от мен тогава тортичките ще са, че така ми се е прияла торта и ти напоследък само ме дразниш и ми разваляш диетите с твоите кулинарни творения. Joy

# 193
  • На черешата
 Оооооо,ние сме добре.
 Ученичката напослдеък лекинко я мързи,а трябва да се стяга,че изпита и наближава. Crazy
 Разсеяна е за 10 деца,а туткава за 20.Много нерви изхабявам сутрин докато тръгнем,все в последния момент се сеща,че е забравила нещо. ooooh!Една обувка обува по 10 мин...
 Малчото е добре,вече ходи на плуване и е радост голяма.
 А ние с тати саааамо работа.
 Направете ми резюме на добрите новини,че нямам време да чета назад... Mr. Green

# 194
Направете ми резюме на добрите новини,че нямам време да чета назад... Mr. Green

Ще имаме няколко бебета в темата......Най-чаканото бебе е това на Ина Мария - в момента все още е точка, но с общи усилия - ще порасне!

Друго - двете ни Даниелки вкупом за изпити се стягат, четат, нямам време за винце, но са обещали като завършат - солидна почерка за компенсация!

Марси печели награди и ходи на хотели с басейни.....

А всички останали - гледаме отстрани, преглъщаме и ...завиждаме.....

Общи условия

Активация на акаунт