Отговори
# 195
  • На черешата
 Честитооооо....... Hug  bouquet
 А кои са другите бебета?

# 196
  • Благоевград
Ето ме и ме (шпионки такива ) ! Laughing

Вяро е че само чета днес, на няколко пъти надничам ( да не пропусна нещо Wink),
но пусто чудо все не намирах време да пиша.
А и какво да ви кажа, с тази стачка в Гърция само ядове - например едни
документи ги чакахме цяла седмица (а с куриерска служба ги пуснаха),
съответно тук ме подлудиха " хайде , кога ще ни ги предадете, кога ще ги превеждаме "  ooooh!
Ехххххххх, това Струмско! Laughing
Деси, драсни някой ред и ти, днес само четеш. Wink

Деси, кажи нещо, сподели нещо смешно, и аз нямам желание да пиша, ама ей ма на.... - заради родното село Струмско прописах и заради Марси, дето ме подразни с басейна си....

Всичко Струмско ..... то и аз живеех до преди десетина години там , ама сега
все едно никога не съм живяла  - нещо не можах да го заобичам.
Може пък като отидем на гости на Мама Цоцоланка да си променя мнението
(особено заради вкусотиите котито тя приготвя)    Hug

Нащо смешно  / или може би не :

http://store2.data.bg/sevie/Fun/orgaz.html

Леле, нещо компютъра ми се опитва да се развали май - затова чао !
    bouquet

# 197
Деси, Деси  Joy  Joy  Joy

# 198
  • благоевград
Desi недей така тук има въздържатели  Sad а ти с тези оргазми само дърпаш дявола за опашката  Naughty предстоят ми 6 седмици без секс  #Crazy

# 199
  • Благоевград
Desi недей така тук има въздържатели  Sad а ти с тези оргазми само дърпаш дявола за опашката  Naughty предстоят ми 6 седмици без секс  #Crazy
Сори, Мама Цоцоланко е виновна - тя искаше нещо смешно  Heart Eyes Laughing
Ина сега ще минат 6 седмици , вие сега имате друг приоритет !  Wink
   bouquet

# 200
Ох, разсяхте ме много момичета. Бонбони ще ядете ако има среща тази седмица, ако не за наказание няма да ви черпя да знаете Naughty
За Гърция не се притеснявайте да пътувате ние миналата събота ходих ме и нямаше проблем. Леки коли минават само тирове не пускат.

Щях да забравя Нинка попитай ето тук за плетката http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=350736.0

Последна редакция: ср, 04 фев 2009, 16:09 от daniela_ch

# 201
  • На черешата
Малко бисери в аптеката за въздържателите....

Имате ли свещички?
-За какво?
-Как за какво?...За гъзъ...!!!

Дай, едно от ония (онези), дето (където) като го хвърлиш във вода вика "Фъш" !
(ефералган на таблетка от 500)

хапчета за изрусяване на мозъка т.e за оросяване и т.н

пациент:Дай ми нещо за сърце! к'во ще ми препоръчаш?
магистър фармацевт: Кардиолог!
пациент: Дай го! колко ша струва?

-Връщам ги животинчетата (Анималс), защото пише да не се дават на децата.
(СЪХРАНЯВАЙТЕ НА МЕСТА НЕДОСТЪПНИ ЗА ДЕЦА!)

Идва циганка да купува лекарства на болното си дете и носи рецепта, която аз смятам колко ще струва (лекарствата са скъпи - по-точно има изписан скъп антибиотик, нещо откашлечно, витамини и не си спомням още какво) Казвам и сумата и чувам репликата" Божке, то за една пневмония такива скъпи лекарства пишат ли се? Поне бронхит да беше -пък то пневмония!)

Внимавайте и с латинския. Истински случай:
Клиент пита аптекар къде да постави свещичките, а той му отговаря в аНУСА.След малко клиента се връща с две течящи от носа му свещички и пита какво да прави. Така, че гъзъ в случая е по-добре като термин.

Разговор между клиент от мъжки пол и фармацевт:
Клиент: - Извинете, бихте ли ми дали една таблетка Трибестан!
Фармацевт: - Бих могла да Ви дам една таблетка Виагра или Левитра.
Клиент: - Аз искам Трибестан, не се нуждая от продуктите, които ми предлагате. Налага ми се да пътувам със самолет, а ми става лошо.

# 202
Ах, Струмско, Струмско...в интерес на истината даже знам една улица там - ул. Броди..или както чух да наричат Бродуей:) Ярки звезди греят там

# 203
Аз пък за Струмски нинджи съм чувала,даже и по-отблизо виждала Joy Mr. Green Twisted Evil,но Покровнишките ергени ми бяха сто пъти по-готини Mr. Green

# 204
Здравейте момичета!
Дани,не съм се скрила,просто цял ден бяхме с апартамента да чистим и сега се прибирам...
Между другото...и аз съм от Струмско... Simple Smile за сега Simple Smile

# 205
Моля, стига с това Струмско!......

Селесте, стана ли леля?

# 206
  • Благоевград

Селесте, стана ли леля?
Ааа, няма стига - точно ще организираме сега групово посещение
"опознай този квартал + опитай домашни изкушения "  Mr. Green
(да му мислят живущите там)
Селесте , чакаме новини - сутринта от теб да е почерпката !  Mr. Green
  bouquet

# 207
Ааа, няма стига - точно ще организираме сега групово посещение
"опознай този квартал + опитай домашни изкушения Mr. Green
(да му мислят живущите там)

От днес имам и форми за мъфини - http://i120.photobucket.com/albums/o195/rdjvl/P1030744.jpg  smile3534 smile3534 smile3534

Отивам да окачам табела - Забранено за гости!

# 208
Е Мамо Цоци,не се страхувай толкова,те останалите не ядът много ама аз хем ям хем приказвам много  hahaha Joyама ти ще се подготвиш аз съм сигурна като се наканим,пък табели не признаваме такива Naughty
Днес Фантичка се е разписала нещо по какъв повод ли ThinkingКате ама по честичко бе мила,ние вече щяхме да сформираме отряд да идваме да ти помагаме за работата в София че да смогваш да хвърляш по едно око и към родното място Mr. Green
Моите лудетини беснеят ли беснеят,сега ще чета приказка че дано има смиряване в близкият половин час Peace

# 209
Докладвам, че бебе няма още Sad Снощи сънувах, че сестра ми започва да ражда и я качват в една кола, за да я карат към  болницата, аз тръгвам след тях по едни стълби, обаче стълбите страшно много се клатят и не мога да сляза..каши всякакви Simple Smile Днес сестра ми трябва да има преглед при наблюдаващия лекар, предполагам, че след запис на тоновете ще вземат решение дали да я слагат на системи или да чакат напъни от малкия ...ако и той е като леля си ( а аз вече знам, че ще прилича на мен), няма изобщо да му се излиза от там

Общи условия

Активация на акаунт