Отговори
# 210
Добро утро на всички! Този път нека кафето бъде от мен!Желая ви денят ви да бъде също толкова усмихнат... Simple Smile

# 211
Благодаря ти! От това имам нужда в момента..не ми стига безсънието след снощния кошмар, а денят в офиса се очертава натоварен.
На вниманието на четящите предсказанията на звездите - труден ден, много ядове (както всеки четвъртък)

# 212
Не се притеснявай!Всичко ще бъде наред!На бебчо му е хубаво там и не му се излиза явно много,много Simple Smile

# 213
  • 42.016399,23.101179
Добро утро,
Анелия благодаря за кафето, тъкмо сядам пред компа да си пия и аз мойто. Wink
Еееее, Селесте кажи им на тези звезди по хубави неща да ти говорят. Какви са тези ядове сега, тъкмо се зарадвах че ще ми е усмихнат деня.... Sick
На мен днес ми е свободн ден и се чудя с какво да се захвана, чак вечерта имам само 1 час, за сметка на останалите дни. LaughingОтведох Виктория на детска, тя вече свикна и с поредната нова госпожа и не реве. Wink

# 214
Марси,ти къде работиш ?

# 215
Оооо някой са с е появили рано сутринта  Mr. Green. Анелиа Благодаря за кафенцето и аз в момента си пийвам моето докато малката си играе.
При мен няма нищо ново, освен работа и пак работа даже искаха да ме натоварят с още но отказах не мога вече, аз не трябва да спя за да мога да смогна със всичко.
Андреа мила, спокойна и нашето малко сладурче не му се излизаше даже нямаше признаци да излиза в близките дни, но лекарите си знаят работата ето го сега то е при нас. Няма от какво да се притесняваш, тя не е единствената с  високо кръвно по време на бременност, аз докато бях в отделението имаше много тиква жени но нищо притеснително.

# 216
Кумичке,добро утро и много целувки на малкото слънце Simple Smile

# 217
Благодаря ти мила, но за да не става като чат мждеу мен и теб ще ти отогворя и на въпроса ти към Марси, надявам се да няма нищо против че отговарям вместо нея. Тя е учителка в Икономиката.

# 218
Здравейте!

Напоследък съм доста несериозна, но и време нямам. Ивана започна нещо доста да кашля, та днес ще отскочим до док, да видим каква е присъдата този път.

Дани, гледаш ли снахата как започва да ти се обажда вече  Laughing

Мамо Ц, знаеш че една табела, няма да спре нашата инвазия, нали?

Селесте, спокойно, скоро ще излезе племенникът и ще му се радваш! То и аз мойта колежка започнах да я ръчкам вече да ражда, че съм нетърпелива, но... те бебетата си знаят кога.

Лек ден на всички!

# 219
И аз едно време мечтаех да съм учителка по български език и литература,но премина и този период Simple Smile

# 220
  • На черешата
 smile3507 Вие не спите ли бе хора!?

# 221
добро утро и от нас.то май за някои е добър ден?

# 222
  • 42.016399,23.101179
Anelia20 никога не съм си мечтала да ставам учителка, напротив заричала съм се че никога няма да я работя тази работа. Embarassed Ама това беше единственият вариант, хем да имам свободна време да си гледам детето докато е малко, хем и да не съм изцяло на чужда издръжка. Sad
Лошото е май че взе да ми харесва, нищо че все се говоря че ще напускам и ще търся друга работа. А и в тази криза незнам къде да ходя. newsm78
Ели дано кашлицата не е нещо сериозно. Wink
daniela_ch ти какво направи с майчинството, прехвърли ли го на някой? newsm78

# 223
  • Благоевград
Привет момичета !
Фантичка спи ми се та две не виждам, ама чак събота ще се наспя. Sad

За мен днес наистина се очертава труден ден  Crossing Arms
Много се ядосах на една "патка заспала" - миналата седмица ми беше оставила
документи, които ги чакам един месец (че даже и малко повече) , и аз днес
се засилих да внасям в съда  - поглеждам найният спесимен и познайте - не го е
заверила при нотариус -  #Crazy. Боже колко неориентирани хора има,
най-лошото е , че като им обясняваш спят и уж са разбрали.
А сега не ми се мисли ако пак е заминала в странство  #Cussing out.
Нямам нерви вече.  #2gunfire

wildgirl  искам да те питам нещо професионално - в момента изготвям
граждански договор със счетоводителя. Въпросът ми е - как да избегна момента
на прикрит трудов договор ?
Аз ще го запиша без регламентирано работно време и работно място, но се
притеснявам , дали няма нещо друго което да пропускам .  

А днес ще водя следобяд Ана-Мария на котнролен преглед за ушите - дано вече е добре.
Писнам ми от този антиб. и се надявам да кажат че вече може да го спрем , въпреки
че не са минали 10 дни.  Praynig

Айде до после - лек , спокоен и ползотворен ден ви пожелавам !
(а на почиващите - направете по една разходка и за мен)  bouquet

# 224
добър ден и от мен

мерси за кафето
селесте спокойно аз пък сънувах хубави неща тази нощ и сутринта пак се успахме  Tired е малко по-рано от вчера станахме и поне успях да си пийна кафето в къщи че вчера ме боля глава цял ден нищо че пих две в работата

дани ч благодаря за линка само че е за шивачките аз съм към летачките  Peace
знам я темата в хоби абаче трябва много да чета щтот са доста напреднали там и за това питах някоя от вас за да ми покаже
нищо де открих каквото ми трябваше в едни клипчета

ели ееее стига вече  Confused
води ле я  какво каза док
аз водих ани при гаврилов онзи ден всичко беше ок коментарът му беше че е било нещо моментно най-вероятно и може да е от напъването за издухването
вече не кашля почти - какво беше онова в неделя незнам а и неискам вече да знам
той е повече от убеден че прави реакция от нещо
на ериус е от понеделник и има резултат от него веднага
ноооо сутринта се засякохме с деца от нейната група като я заведох и неискам да ти казвам едното дете просто беше доста запушено  а е едно от децата дето ани си играе с нея
какво ги правят тея деца в тия градини и ясли  #Crazy
дани вие как сте

очертава се да е слънце днес от мен приятно и не си забравяйте усмивките

марси марси готино е да си учител от опит знам и аз едно време така си мислех докато не бях даскал за една учебна година
после като се записах да уча тук се записах е единствената мисъл и съответно твърдото обещание от хора че ще бъда преместена каквото искам след първия семестър
да обаче след първото влезане за наблюдение в детска градина познай дали се преместих друго
просто казах че това е нещото което искам да уча и наистина учих здравата и не съм съжалила за секунда дори
и сега знам че точно с това искам да се занимавам един прекрасен ден  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт