Кухненски робот!!! Помагайте!!!

• 376 230
  • 1 866
  •   1
Отговори
# 420
Момичета, след обстоен прочит на темата и аз се спрях на Philips - HR7775/00 и естествено смятам да се възползвам от изгодната оферта на  френския амазон. Притеснява ме, обаче, че няма директна доставка до България и се налага да ползвам посредник, та бих искала да ви помоля да ми препоръчате надежден такъв.

# 421
Моя го купих от френския амазон. Доста евтино излизаше.
Сокоизстисквачката прави сок и от магданоз  Crazy (виж с грозде не съм опитвала)
Моркови, ябълки, круши, манго- всичко става на сок  Peace
Мерси за отговора! Hug
 А сокът излиза ли от машината бистър или е с утайка?
Имах една стара машинка и сокът от ябълка имаше два пръста утайка и децата отказваха да го пият.

ПП И сега е най-изгодно от френския Амазон. Излиза 300лв с безплатна доставка до френски адрес и после превозвач.  Гледах в Техномаркет, че е 450лв в момента. Изгодно е и ще поръчам от Амазон.

Не знам, какво разбираш под бистър сок  Rolling Eyes
От ябълките се получава утайка, да, но той сокът е хубаво да се пие веднага.
Бях гледала някаква сокоизстисквачка, която уж прави соковете без утайка, но струваше майка си и баща си...

Колкото до доставката- от скоро е така. Когато аз поръчвах (преди около година и половина) доставката до България ми струваше 14 евро.

# 422
Пандора в тази тема може да прочетеш за френските превозвачи http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=656922.0
Аз ползвам Смарт Деливъри, поръчвала съм и с Франсето, но само дрехи, за техника не знам.
Моя робот го купих от немския Амазон, излезе ми 350 лв. с доставката до БГ, така че ако не искате да ползвате превозвач и искате директно робота - по-добре малко отгоре, но да сте по-спокойни  Peace

# 423
Поръчах робота на Филипс от френския Амазон с превозвач Смарт Деливъри.
Надявам се горещо да пристигне невредим. Praynig
Ще пиша, когато пристигне.
Прочетох, че тежи 5.9кг. Значи доставката ще излезе към 20лв и пак си заслужава. Спестяват се минимум 130лв.

# 424
Нашият е Филипс 7775 и съм изключително доволна от всичките му функции и приставки. Вече повече от 2 годони ми служи безотказно.
Точно този модел съм харесала да поръчам от Амазон, излиза 300лв.
Та ме интересува  сокоизстисквачката за плодове и зеленчуци. Прави ли бистър сок и дали сте опитвали да правите сок от грозде?

Леле, чак сега виждам.  ooooh! Виждам, че вече си го поръчала и мисля, че няма да съжаляваш.

Става хубав сок, при ябълките аз бих го определила като пяна, а не утайка, защото седи отгоре. От грозде също става хубав сок, адски трудно се чусти цедката след това, но сокът е супер. Въобще всичко става на сок, както са ти писали.

# 425
Поръчах робота на Филипс от френския Амазон с превозвач Смарт Деливъри.
Надявам се горещо да пристигне невредим. Praynig
Ще пиша, когато пристигне.
Прочетох, че тежи 5.9кг. Значи доставката ще излезе към 20лв и пак си заслужава. Спестяват се минимум 130лв.

Помня, че беше 10,200гр. с кашона.

# 426
Да, в детайли пише, че робота тежи 10кг.

anbibian, прочетох темата, благодаря  Hug

# 427
Да, в детайли пише, че робота тежи 10кг.

Тук прочетох, че тежи 5.9кг. Peace

Кухненски робот Philips HR 7775/00Артикулен номер: HR7775/00Тегло: 5.90 кгПроизводител: PhilipsОценка:

Коментари (0) цена: 498.97 лева
http://www.pazaruvai-lesno.bg/view_product.php?pid=1921#8f117ba9 … fbade3dcf2213.jpg

С кашона колко ще излезе ще разбера като го плащам. Mr. Green

# 428
Колкото и да тежи (аз не помня вече), доставката няма да е повече от 20 лв. и все пак излиза доста по-евтино отколкото да си го купиш от БГ  Peace

Очаквам да споделиш впечатления после  Mr. Green
За мен лично, това е най-сполучливата и най-често използвана кухненска придобивка  Heart Eyes

# 429
И аз си взех такъв робот и съм много доволна от всичко, НО .... имам проблем със сокоизтисквачката. По принцип добре работи, но като опитам сока и има дъх на метал. Предполагам, че е от металната цедка, но се чудя кога ще се отмирише?! Колко сок трябва да мине през нея и да изхвърля, че да става за пиене? Някой има ли подобен проблем?

# 430
Аз до сега не съм усетила подобно нещо.
Не знам, на какво може да се дължи  Thinking
Опитай да накиснеш самата цедка в топла вода с препарат за чинии за повечко време  newsm78

# 431
И аз си взех такъв робот и съм много доволна от всичко, НО .... имам проблем със сокоизтисквачката. По принцип добре работи, но като опитам сока и има дъх на метал. Предполагам, че е от металната цедка, но се чудя кога ще се отмирише?! Колко сок трябва да мине през нея и да изхвърля, че да става за пиене? Някой има ли подобен проблем?

Даже и при първото сокоцедене не съм имала такъв проблем. Пробвай да почистиш цедката с накисване в разтвор: вода+сапун или вода+сода или вода+оцет... Все нещо трябва да подейства.  Peace

# 432
Някой има ли отзиви за кухненски робот MOULINEX FP-653GB7?
Трябва ми кухненски робот за подарък. Цена до 300 лева някъде. За след седмица - нямам време да поръчвам от амазон  Crossing Arms и да има функция сокоизтисквачка ... И май на този се спрях за момента ... но не намирам отзиви  newsm78

# 433
  • Балчик
И при мен няма миризма на метал. А за цедката не знам защо се затруднявате, аз не стрещам трудности с миенето. Използвам гъбичка и четка под течаща вода..

# 434
Роботът ми е изпратен от Амазон към превозвача.
В сайта на UPS има тегло на пратката. Значи Филипс 7775,опакован в кашон, е 10.10кг точно. Peace
Това, ако някой иска да си направи точно сметка за транспортните разходи. На килограм е 3лв, значи доставката до БГ ще е 30лв.

Последна редакция: пт, 11 май 2012, 15:40 от paleto

Общи условия

Активация на акаунт