Турски език за начинаещи

• 155 295
  • 450
  •   1
Отговори
# 255
На мен ми е удобно.

# 256
здравейте моми4ета  Hug,откога търсех нещо подобно,но сега попаднах на вас.Живея в Сирия и 3/4 от пътя ни минава през Турция-а в азиатската 4аст е      много трудно да се разбереш ако не знаеш езика.Така 4е от днес се записвам при вас   bouquet

# 257
и на мен ми е удобно  Party
Mistik, как ще процедираме с отговорите  newsm78

# 258
И на мен ми е удобно

# 259
İyi akşamlar!
Аз ви чета когато имам време и уча.Проблема ми е ,че съм на смени и трудно успявам,но пък фирмата в която рабоя е около 80 процента турци,та се упражнявам на работа.Та утре съм на работа по време на изпита.Ще има ли възможност после да го видя някъде,или ако може някой да ми го прати на лични!Просто искам да видя какво всъшност съм научила!
Предварително благодаря!

# 260
  • Варна
Аз се включих още в началото,но нямах време да пиша.иначе всичко чета Laughing

Утре по това време ще имам гости,и искам да питам къде да си пратя отговорите.на ЛС ли?

С интерес следя темата,много ви благодаря за труда който полагате Hug

Mistik
  bouquet

# 261
İyi günler! Днес е изпита  Simple Smile
Дайте ми, моля, линк за хубав онлайн турско-български речник, че ме хвана нервата с този, който имам - много е непълен.
Благодаря предварително!

# 262
  • Истанбул
Момичета, много са ви кът отговорите! Sad Да се надяваме да не сте се отказали от начинанието! Аз вече приготвих изпитните въпроси, не са трудни, не се страхувайте! Shocked В края на краищата е само един забавен начин да си изкараме неделния следобед! Joy И така, точно в 17:00 ги пускам (kısmetse) и ви давам 1 час да отговорите, след което може да пуснете "в ефир" отговорите си, като верните отговори ще ви ги пусна към 19:00 примерно bowuu
И така, очаквайте включване! Joy

# 263
buba_bs, аз за такъв речник не съм чувала. Ако някой е виждал да каже. Ако ползваш английски или немски има доста.
http://www.zargan.com

Г-жа Шуши, от чужбина почивките в Турция са много по-евтини  Wink

# 264
mistik учителко любима  Hug Много ти благодаря за положения труд   bouquet Аз ще се опитам да съм точно в 17 часа пред компа, заредена с химикал и листче.

# 265
С този речник може да се превежда от български на няколко езика и обратно, има и турски.
http://www.eurodict.koralsoft.com/bulgarian_properties.html

# 266
  • София
mistik,  ами аз като не съм учила Simple Smile , ама ще се включа в изпита - дано за един час да уцеля един правилен отговор Praynig аз от толкова разнопосочни интереси и аганжименти - не успях. Ще се поправя, обещавам Shocked

# 267
Благодаря на Kaigi i Linofrina за бързите отговори  smile3525  bouquet
Сега да сядам за уча, че 17 ч. наближава  smile3529
Успех, момичета и приятно зубкане!

# 268
  • София
здравейте и от мен Grinning
благодарности на милите ни и всеотдайни учителки  bouquet
не съм се отказала - просто тия няколко дни ми е лудница - щом учих по автобусите.. Laughing
в 5ч съм на линия Heart Eyes

да питам: може ли на изпита да пиша с бг букви, че сега се сетих, че нямам турски буквички

Последна редакция: нд, 01 фев 2009, 16:59 от Little Black Riding Hood

# 269
  • Истанбул
Ето идва!!!!!!
Не забравяйте как се произнасят буквите, мн.число, числата... newsm78
Сполаай ви (kolay gelsin)! bowuu
Литъл, може! Hug

Последна редакция: нд, 01 фев 2009, 17:20 от mistik

Общи условия

Активация на акаунт