Заведения, в които НЕ се пуши

• 43 413
  • 230
  •   1
Отговори
# 150
Мисля, че в повечето заведения най-хубавите места са за непушачи. Нас, гадните пушачи ни навряха в клетките Laughing

# 151
  • На дивана, под юргана
Мисля, че в повечето заведения най-хубавите места са за непушачи. Нас, гадните пушачи ни навряха в клетките Laughing

Тц! Не се прави на жертва. Иди в Хепи на Раковска (ако не са променили нещо от Нова година насам, но се съмнявам...) и потърси място за непушачи до прозореца...

# 152
Пица Виктория в Арена Младост има отделен салон за непушачи.

# 153
Темата е супер полезна и искрено се надявам от тази година заведенията, посочвани тук да се множат с дни!
Мога само да кажа, че "Тукан", който беше на "Св.Наум"1, вече е "Дон Домат", но отделната зала за непушачи си е все там! Wink

# 154
8323110
Това е тел на РИОКОЗ СОФИЯ

ако видите заведение без отделено място за непушачи по новите правила се обаждайте мигновено!
Ако нещо ви се правят на интересни и не гарантират , че ще извършат проверка веднага, настоявайта за името на човека, с който разговаряте и се информирайте как да подадете сигнала в писмен вид. Принципно законът ги задължава да направят проверка и да сложат глоба от средата на декември още!

# 155
  • Пловдив
Това е телефона на РИОКОЗ Пловдив    032 640222, в момента работят само по сигнали  Peace

# 156
Ресторант "Братя Грийн" в София-непушачески и здравословен  Peace

# 157
  • Deutschland/HE
Пицария "Селена" до 10-ти пощенски клон във Варна е изцяло за непушачи и персонала е много мил. За съжаление няма детски кът.

# 158
  • София
запис  wavey

.. не знам дали е писано в темата, но в  София срещу централния вход на Южния парк има една малка сладка сладкарничка-не й запомних името, но там не се пуши, много е слънчева и има хубави неща за подслаждане на живота Simple Smile

Последна редакция: пн, 24 яну 2011, 20:11 от magnet_for_happiness

# 159
  • София
Сладкарница Пчела на ул. Ангел Кънчев, най-после е без цигарен дим  Peace
Без стълби е, но за количка няма много място  Thinking

# 160
  • София
Spagetti Company в ЦУМ

# 161
В Бургас - ресторанти "Китайска стена" и "Мадрид". Не знам докога обаче...

# 162

Откога не се пуши там?  newsm78
За последно бях там преди няколко месеца, имаше си маси за пушачи...

# 163
запис  wavey

.. не знам дали е писано в темата, но в  София срещу централния вход на Южния парк има една малка сладка сладкарничка-не й запомних името, но там не се пуши, много е слънчева и има хубави неща за подслаждане на живота Simple Smile

Мисля, че се казва "7 сладки чудеса"  Peace

# 164

Общи условия

Активация на акаунт