ТЕМА ТАБУ:) как наричате женския полов орга&#

• 56 046
  • 220
  •   1
Отговори
# 180
Да не знаеш нещо не е грях - и аз дълги години вярвах, че Маями е в Япония - но да не знаеш нещо, да ти обяснят над 500 пъти как е всъщност и ти да продължаваш да си настояваш, това вече е истинско невежество.

Колко теми са нужни, какво още трябва да се каже по отношение на вездесъщия женски полов орган, картинки ли трябва да се приложат, та да секнат тез монолози за вагината най-сетне? Разберете, че ако не ви се нравят всите му там рози, миди, черници и финтифлюшки, се налага да говорите за вулва. Няма друга правилна дума, това е думата, която обозначава целий тоз конкретен ареал, който подмивате и на 2, и на 72 години.

# 181
Пеперудка Laughing

# 182
  • София / Пловдив
За сега използвам Членка  .....

Ей това ми е фаворит  Crazy

# 183
  • Варна/Лондон
Поздравления за майчетата ,които   2,3 че и 4 годишните си деца са ги научили какво е вагина ,вулва,клитор ,маточна тръба ,пубис ,венерин хълм,малки и големи срамни устни.,Дано децата разбират ,мойто сигурно изостава а е голяма вече ,на 2 би трябало да ги знае тия работи newsm78

# 184
Поздравления за майчетата ,които   2,3 че и 4 годишните си деца са ги научили какво е вагина ,вулва,клитор ,маточна тръба ,пубис ,венерин хълм,малки и големи срамни устни.,Дано децата разбират ,мойто сигурно изостава а е голяма вече ,на 2 би трябало да ги знае тия работи newsm78

Много нещастен опит за иронизиране! Tired

Мисля, че жените, които използват думата "вагина", много добре знаят разликата между нея и " вулва".
Няма нужда да повтаряте едно и също.

не споря и не убеждавам никого в правотата си,решенията по темата ни са взети от около 4.6 години след доста ровене и разговори със специалисти които вярвам знаят разликата м-у вулва,вагина и уретра,само споделих инфо и личен опит-който разбрал-разбрал Grinning

Най-много се впечатлих от зорка, от шока и ужаса, който и причиниха използващите думи, различни от пеперудки и дуди! Simple Smile

Извинявайте, но това са просто думи.

# 185
pe6ka, тогава защо я употребяват?

...

Думи, които ще объркат и ще оставят белег в/у детето, ако ги каже, не когато трябва.
Е, хубаво, родителите му са прави, браво, но иди го обясни на 4-5 годишно дете, което не разбира какво лошо е направило, казвайки например Вагината ми иска да пишка  Joy

Децата не са възрастни - оставете ги да си изживеят детството.

# 186
ние казваме "дуда" и двете знаят какво значи малката обаче беше по запленена от гърди и за това я  и казахме че това са цици и сега като види по телевицията или в къщи и започва да вика цици !

# 187

Много нещастен опит за иронизиране! Tired

Мисля, че жените, които използват думата "вагина", много добре знаят разликата между нея и " вулва".
Няма нужда да повтаряте едно и също.

не споря и не убеждавам никого в правотата си,решенията по темата ни са взети от около 4.6 години след доста ровене и разговори със специалисти които вярвам знаят разликата м-у вулва,вагина и уретра,само споделих инфо и личен опит-който разбрал-разбрал Grinning

Най-много се впечатлих от зорка, от шока и ужаса, който и причиниха използващите думи, различни от пеперудки и дуди! Simple Smile

Думи,които едно 2-3-годишно дете не би трябвало да знае още отсега.За всичко си има време-не мисля,че е необнодимо главите на толкова малки деца да се пълнят с ненужна за момента информация
Би ли ми казала ти на каква възраст беше,когато ги научи.....

# 188
  • София
Габи вика цици и хич не и пука.
За половия орган сме си измислили думичката "пичис" - нещо между пиче и peach.
Или просто "там долу", което употребявам и аз за себе си.

# 189
  Нямах време да прочета цялата тема и не знам дали е срещано, но за мой ужас и потрес, когато къпахме за първи път малката в къщи свекърва ми най-невъзмутимо и обясни, че сега ще я обърне и ще и измие ПИКЛАНЧЕТО #Crazy  Sick
  Четох ви до 6-та страница и все още това наименование ми звучи най-ужасно.
  А тъй като се прокрадна и темата за циците, не знам защо се гордеете, че децата ви вече знаят какво е цици, аз например се ужасих, когато на Коледа подарихме кукла Барби на малката и тя компетентно ми заяви, че тя има цици, обясних и, че това са гърди, а цици, не е хубава дума, защото искрено вярвам в това.

# 190
      А тъй като се прокрадна и темата за циците, не знам защо се гордеете, че децата ви вече знаят какво е цици, аз например се ужасих, когато на Коледа подарихме кукла Барби на малката и тя компетентно ми заяви, че тя има цици, обясних и, че това са гърди, а цици, не е хубава дума, защото искрено вярвам в това.

Joy Joy Joy
Ама ти много неспокоен живот живееш. Връхлитат те ужаси отвред...
Искрено вярваш в гърдите и пламенно отричаш циците  Joy Joy
Много ме развесели  Joy
ПС
А ние не се гордеем, срамуваме се  Embarassed Embarassed Embarassed

# 191
ЕЕЕЕ майчета ,развалихте темата ,а беше толкова готина ,четох ,четох  ,прехвърлих 5-6 страници и все едно и също дъвчите . Всички разбираме от биология и всички сме добри майки.(надявам се да няма обидени ,не искам да обиждам никого)
 Аз незнам какво и е на добрата стара "чочка" .Пениса си има умалително "пишка" ,защо и вагината ,вулвата.... да няма .Нито е плод ,нито зеленчук ,нито животно и т.н. ,достатъчно за едно дете според мен.
Ами ако го обясним като одушевен предмет  ,примерно ,детето се казва Нели.... и да казваме малката Нели . Joy  Joy Ккаво мислите за това.Незнам не ми се струва много правилно ,ама ще е голям смях  Joy  Joy  Joy  ...... добре ,че и аз съм с момче.Сигурно бих му казала "чочка" като  за начало.
Е и "пичиса" е иуникален , звучи като марка чипс  Joy  (Диляка да не се обидиш)

# 192
Ах!Още на първата страница става непоносимо.Но все пак прехвърлих няколко страници.Честно ви казвам,не може да има толкова задръстени жени на едно място.Не е възможно.Недопустимо е.
По-притеснително е колко невежи има - боравят с латински понятия, но погрешно, съвсем погрешно. Да пратиш детето си да си измие вагината е все едно да му кажеш, че червата са ти в стомаха, а сърцето - в лявата гърда.

Да,но слава богу наред с нас - неграмотните тук бъка от интелигентни високо образовани жени, които разпръскват недопустимото ни невежество, пояснявайки детайлите от женската анатомия, като в същото време предлагат хем напълно точни, хем суфистицирани наименования на женските полови органи като: дуда, пеперудка, розичка, пиле, мида и пр.

Хвала вам, жени и майки!!! Изпълних се с мълчаливо уважение към  вашите дуди, пеперудки, розички, пилета и миди. Простете нам опростеното ни мислене  Blush

(Анет, това че завърши с пълно 6 медицинска академия, дипломира се като лекар и в щатите не ти дава право да твърдиш, че хем си миеш вагината, хем  знаеш какво правиш  Naughty.... )

# 193
Би ли ми казала ти на каква възраст беше,когато ги научи.....

Ами, не, не бих!
Не искам да ти докарам сърцебиене. Wink

Никол, хайде да не си говорим глупости.
Децата не казват "Вагината ми иска да пишка" или " Пеперудката ми иска да пишка".
Те казват "пишка ми се".

# 194
pe6ka,обяснила ли се на твоя 3-годишен Йордан тези думички

Общи условия

Активация на акаунт