помогнете

• 17 246
  • 207
  •   1
Отговори
# 75
  • Пазарджик
Получих дрешките от МИТ.
МИТ благодаря   bouquet много са красиви.Повечето са големи.На Наско панталончетата и блузките му стават.На Стели едно панталонче става,другите са доста дълги.
Догодина ще ги носи.
Сега ще имаме нужда от 2-3 панталончета или долнище на анцуг за стели.Едни затворени обувки за Стели №29.
Имам спешна нужда от някой памперс и кремче за бебето. Praynigмоля,ако имате.

# 76
тъкмо си мислех дали е късно да се включим с нещо полезно.
Кой номер памперс носи бебето? Кремче бочко или за какво точно?На ЛС може ли да ми напишеш адреса си, да пратя

# 77
емко08 пратими на лични тел. номера си аз ще ходя до пазарджик скоро и ще ти донеса дрешки и убувки за каката  bouquet

# 78
емко08 нищо ли не стана на децата от колетите, които ти изпратихме? Доста хора се включиха.

# 79
  • Пазарджик
емко08 нищо ли не стана на децата от колетите, които ти изпратихме? Доста хора се включиха.
Има неща,който носят в момента.Те нищо си нямаха за зимата.
Доста дрешки бяха летни,други големи.Което не е проблем Hug
Повечето дрехи,които ми бяха изпратени, са за бебето.Ето и Наско сега си има с какво да се облича.Стели си има блузки, летни дрешки и сандалки.
Благодаря на всички отзовали се.
bouquet  bouquet
Добре,че бяхте вие!

# 80
По моя скромна преценка нуждите на малкото детенце за година напред, та и повече откъм дрехи, обувки, играчки, място за спане, спално бельо, сме покрили.
Двете по-големи деца - доста лятно, много майки изпратиха дрешки. Дори пижама за Антония има.
Последно и олекотени завивки за бебчо изпратих.
Играчки също много.

Обувки за големите също има за две зими напред, сандали, маратонки за момчето...
Няколко панталончета, дънки ако не се лъжа, дори и яке, доста тениски.
Мисля, че на този етап сме помогнали с каквото можем и нуждите са посрещнати дори и занапред.  Hug

Последна редакция: пн, 23 мар 2009, 09:36 от Луда Яна

# 81
  • Пазарджик
Точно така Яна.На Емо нуждите са покрити и за напред.От последните дрешки,които ми изпрати,повечето са за другата година. Hug
Наско също си има вече.И маратонки и сандалки.  bouquet

# 82
  • под шипковия храст
емко08, дрешките, които ти изпратих са от едно от момичетата в офиса. кашона беше 11 кг.. като подгънеш панталонките няма ли да свършат работа? аз купих за Стели палтенцето, дано да и е харесало и да може да го носи и догодина.
ако не пасват дрешките, нещо се разминаваме в номерацията. големия ми син е почти 7 годишен, пък тепърва влиза в номерация 122 и още носи 28/29 номер обувки!? newsm78 ама пък и не е от най-снажните..
надявам се, все пак, че ще изкарате с тези неща, то скоро ще се стопли и на есен вече трябва да им стават.

# 83
  • Пазарджик
МиТ мила на Наско панталонките и блузките му станаха.Има и две пролетни якенца, те също са му точни. Hug
На Стели палтенцето е страхотно,ще й стане догодина.Тя сега носи якето,което й прати миналия път.Джинсите и екипчето са колкото нея цялата Simple Smile,затова няма как да ги подгъна.Блузките и едно долнище й стават.Дори в момента е с него.Не са на градина защото са болни Sad
И догодина ще ги носят тези дрешки.
Благодаря ти отново  bouquet

# 84
Беше хубаво да дадеш някакви размери на децата в см., защото така хората пращат и се оказва, че отново не са полезни.
Трябваше да измериш блузките: ширина, дължина и ръкав от рамо. Панталонките: талия, ханш, дължина и дължина по вътрешен шев на крачола. Обувките: см на подметка и стелка.
Оказва се, че те зариваме с дрехи, но те не стават и не влизат в употреба сега.

Какво стана с таткото, не си ли намери работа?

# 85
  • Пазарджик
Беше хубаво да дадеш някакви размери на децата в см., защото така хората пращат и се оказва, че отново не са полезни.
Трябваше да измериш блузките: ширина, дължина и ръкав от рамо. Панталонките: талия, ханш, дължина и дължина по вътрешен шев на крачола. Обувките: см на подметка и стелка.
Оказва се, че те зариваме с дрехи, но те не стават и не влизат в употреба сега.

Какво стана с таткото, не си ли намери работа?

За сантиметрите си права.Но защо да не сте били полезни?всичко си имат вече децата,само на Стели са й нужни няколко панталончета.И то нещо спортно за маратонки.
Бащата започна за един месец работа, за 350лв.Уж пробен период,ще видим. Thinking

# 86
  • Пазарджик
Здравейте,мили съвфорумки
днес е благовещение-празник на майчинството
честит празник !
Да сте живи и здрави и много щастливи!
Никога да не изгасва огъня в сърцата ви!  bouquet

# 87
Емко, къде ползваш компютър и интернет?

# 88
  • Пазарджик
Здравей,Нинка