МАЛЪК СЕЧКО се задава и по 2 ЧЕРТИЧКИ ще ни подарява!/26.01.-01.02.'09/

• 8 624
  • 167
  •   1
Отговори
# 105
Момичета много благодаря за подкрепата, нужна ми беше Hug

Последна редакция: пт, 30 яну 2009, 10:39 от kalinka79

# 106
Добрютро сладурки Hug
Шайн много се радвам миличка Hug Praynig Praynig Praynig Heart Eyes
Миле още не е загубена битката  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

има ли будни за кафенцето

Аз малко спам  Embarassed ама ще попитам щото се видях в чудо ... онзи ден си купих едни дънки слагам ги и като ги събух вечерта кълките ми синиииии #Cussing out боядисват ..мисля да ги изпера на ръка и да ги накисна с оцет за да се фиксира цвета и да не пускат ако някой знае друг тарикатлък моля Ви дайте акъл какво да ги правя newsm78

# 107
Добро утро от мен
Майче , благодарско за кафенцето , за дънките не мога да ти помогна със съвет , на мен не ми се е случвало  newsm78
Шайни , радвам се за добрите новини , все така да я карате с бебчето  Hug

Аз ще ви помоля за малко стиснати палци и за мен , утре съм в София на ФМ , колкото и да се опитвам да се самоуспокоя се притеснявам . Стискайте ни палци всичко да е наред с бебчето  Praynig Praynig

# 108
Добро утро и от мен
Майче благодаря за кайвето мила,за дънките какво да ти кажа,преди няколко месеца мъжо си купи едни такива дето много му цапаха ,дори и ръцете му се цапаха ,като се докосне до тях ,два три пъти ги изпрахме в пералнята и те спряха да пускат  Peace
Mindi  Peace Peace Peace Peace Peace
Лек ден ви желая  Hug

# 109
Добрю утрю и от мен Joy Joy Joy
Аз днес се събудих усмихната (не че има повод) просто не мога да си събера устата! Изпращам на всички от доброто си настроение и дано скоро някой да се похвали с нещо хубаво!
А, кафенцето го изпих цялото, дано не ми се сърдите Embarassed

# 110
добро утро и от мен Hug
megimagi , благодаря за хубавото настроение, ама ще трябва Мая да сервира ново кафенце Joy
Майче за дънките си решила правилно, освен това можеш да ги изпереш и с прах за цветно пране и би трябвало след второто изпиране някъде да спрат да пускат, аз имах веднъж такъв проблем
Минди Hug Peace
Шайни, браво за хубавите новини Hug
момичета днес е петък  Hug хубав и усмихнат ден, макар че при нас вали мокър сняг Simple Smile

# 111
Добро и от мен! Flutter
Не пиша,щото ме е налегнала пак една депресия и черни мисли и си седя на уютно в дупката. Sad
Иначе имате стиснатите ми палци,за каквото на когото са нужни! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Praynig
Майче,тенкс за кафенцето. Hug
И една малка закусчица от мен:

ПП:Не е ли време някой да се отчита вече с  EFP ?? Rolling Eyes

А, кафенцето го изпих цялото, дано не ми се сърдите Embarassed
Нищо,и аз съм сервирала още двечки. Wink Hug Благодаря ти за хубавото настроение,дано прихвана от него. Peace

# 112
Добро утро,

мацки благодарско за кафето и закуската.

Майче и аз имах такива дънки. Отиваме с фирмата на парти в Сандански и цяла вечер танци, коктейли, веселба. Когато гледам по едно време ръцете ми сини - помислих, че съм се натровила с алкохол или храна, а то от новите дънки  Joy Joy Joy

Стискам палци на всички, които имат нужда. И от мен много усмивки, и аз съм в добро настроение. Довечера ще си правим китарено парти, моя мъж си е подготвил песни, репертоара му е около 4ч. Rolling Eyes

Хубав ден от мен.

# 113
Минди , ще се моля вси4ко да е ОК с бебчо! Praynig Hug

# 114
Добро утро и от мен. Влизам само да ви напиша, че днес 10 ден след трансфер чхг-то ми е 55. Туко що се обадих за резултататите. Нараво не знам какво да кажа, така се зарадвах, въпреки, че е още рано и нищо не е сигурно , но все пак от 10 години чакам да се случи това. Само лошото е че от 3,4 дни имама почти постоянни болки ниско в корема, но се моля от все сърце всичко да завърши успешно. Момичата молете се за мен и стистайкайте палци. Аз правя същото за Вас.  ДОк каза да нправя уринарен на 14 ден , което е 3.02 - дано да видя двете чертички и този малаък сечко да ме зарадва. Милото има рожден ден на 15.02 и мисля, че това ще е най-хубавия му подарък. Дано само тези болки да не излязат на нещо друго.  Целувки и весел ден. Hug Hug Hug

# 115
Силна ,тихи4ко 4естито,дано този резултат се удвои и утрои Praynig
От къде взимате кураж за теста Confused ,мен много ме е страх Sad

# 116
silna  тихичко честито и от мен,  стискам ти палци   и се  Praynig Praynig Praynig

# 117
Силна, тихичко честито и само нарастващи резултати от тук нататък.Пази се Hug.Болките в началото са най-силни, почивай повече и не се натоварвай Hug.
Надежда винаги има, ти си на ред Praynig!
Минди, много стиснати палци Praynig .Ще чакаме новини Praynig!
Мамче Naughty, мобилизирам спасителния отряд за вадене от дупки Hug.Ела за едно голямо гуш spoko.Утре денят ще е по-хубав Peace.
Майче, я виж каква хубава естествена декорация се е получила от дънките, а ти искаш да се спасиш hahaha

# 118
силна, честито. Желая ти лека и беzпроблемна бременност.

Майче, това и на мен ми се е случвало. Аz веднъж се раzхождах пред док по сини баджаци.  Blush Crazy И колкото и да ги прах, все ме боядисваха. Но това с оцета не го zнаех.

При мен вече е официално, вторият кръвен тест е отрицателен. Довечера почвам с клостила и след 10 дни второто инсе...

# 119
  • в сърцето на един мъж...
Силна, тихичко честито Praynig И аз имам рожден ден тогава, ха дано и на мен да направиш подарък Wink
Миле Hug
Майче, с оцет мило, накисни ги да поседят една нощ и тогава ги пери.
Мамче, никакви дупки не са разрешени Naughty Ела тук да те нагушкаме, да изтупаме перушинката и да вървим напред! Hug
Аз да се оплача, имам някаква инфекция, пих антибиотик, ама не ми минава и сега ще пия пак Sad Трябва да изхвърлям кърмата обаче, освен това имам и хематом на шева Sad И на мен ми е едно такова никакво, смотано Sad

Общи условия

Активация на акаунт