Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 68

• 41 038
  • 297
  •   1
Отговори
# 135
Не, не си купувам. Взимала съм само веднъж преди време и то за ядене.  Мерси за офертата, ще зарадвам зверовете.   bouquet

# 136

Мама Яни, гледах  тортите в твоя албум, имаше една с надпис "Краси Христо 6 години" ,искам да те попитам украсата от сметана и марципан Варна ли е ?

От марципан Варна са само розичките,всичко друго е сметана.Даже на снимката се вижда,че леко са взели да се топят розичките Whistling

# 137
Относно авторските права-тук в Европата няма такова нещо!  Mr. Green
о всички сладкарници се правят торти с колички и Спайдери, само, че от пластмаса  Twisted Evil Има и рисувани торти със същите десени, е и Принцесите накуп...Никой не те търси за авторски права...Но и да ми кажат нещо...ми че то аз съм си го правила.Все едно да кажат на китайците, дето продават какви ли не картини и чудеса с образите на Дисни да си плащат....Аха, ама не!  Mr. Green

А за цените, есествено, че се прави компромис понякога-все пак финансовата криза е в цял свят!

Гласува за двете най-най-торти, обаче къде да видя общите резултати?В сми-къде излиза класирането или най-накрая щ се обяви?  newsm78

Пепи, единичката е много сладка.Направо се кефя максимално като видя твоя единичка  bowuu

# 138
Благодаря,Пепи !обаче каква е тази подложка от Варма. newsm78

Мама Яни, гледах  тортите в твоя албум, имаше една с надпис "Краси Христо 6 години" ,искам да те попитам украсата от сметана и марципан Варна ли е ?
От марципан Варна са само розичките,всичко друго е сметана.Даже на снимката се вижда,че леко са взели да се топят розичките Whistling
newsm78

А колко време издържаха цветенцата преди да почнат да се разтичат?

# 139
  • Пловдив
pavi04, имах предвид от Варна. Т.е. да имаш подложка от марципан на ковто да направиш езерцето и после да го пренесеш на тортата заедно с подложката. Така рискът от разтапяне на основното покритие намалява.

# 140
 ooooh! Толкова агитирах за този конкурс и накрая забравих да си кача тортата  мислех, че днеска е крайният срок)  Laughing . Ей сега ще отида да си пусна гласа  Peace

# 141
И аз гласувах естествено за двете най-оригинални торти! Peace Peace Peace
Нагледах се поне на замъци-чак ми доскуча Crossing Arms
Аз се борих вчера с една торта кола,за пръв път правя такова чудо,но долу-горе се посправих.
Има още какво да се желае,има кусури доста Naughty,но важното е че направих "сефте" на такъв тип торта.
Надявам се следващата да е по сполучлива! Peace
(умря циганката,дето ме хвалеше,че сама започнах) Joy Joy Joy
Специални благодарности на Ванчето   bouquetза помоща!!!
Ето я и нея-казвайте къде съм сгрешила,за да се поправям! Praynig

Повече тук

# 142
Еееееее Фиор, това просто е ВЕЛИКООООООООООО

Дамян е човека, който е купил тази кола ли Joy Joy Joy Или празнуващия повод Wink

А мацката е неговата мацка ли ,която лети към него, или просто мацката е от еманципираните, дето сама си е купила колата hahaha hahaha hahaha

# 143
  • Пловдив
Фиорче, колата е трепач. аз забележки нямам. Колите са толкова досадни и пипкави за изработка, а твоята е супер.

# 144
Здравейте отново
Да попитам някой беше казал че ще пробва да направи шоколадовия фондан с мед какво се получи?
Аз продължавам да не мога д намеря глюкоза. И някой пробвал ли е Руска мастика 1 че за нея имам всички продукти.
Моля помогнете че тортата ми трябва за днес

Ники,провери в магазин Младост в Несебьр или ако няма в сьщия магазин в Сл.бряг-мисля,че там сьм виждала.

# 145
  • Vaudreuil Canada
Изгласувах се от служебния компютъра а довечера ще пусна по един глас и от домашния ... така де колкото повече толкова повече...

Clairette това вече си е минавка.

# 146
Пепи, как да оформя бордюрчето на езерото- ако е от марципан Варна, ще се разтопи. #Crazy newsm78 А колко пакетчета жилибони ще ми трябват?
Може би имаш предвид веднъж тортата да е покрита с марципан Варна и втори път да направя подложка пак от марципана........а ако направя тортата от сметана ........Нали ще правя торта на малката Симона и си мислех да направя малка торта Барби с "Варна", която да е върху друга правоъгълна торта и върху нея да направя езерце,гъбки ,тревички, калинки и т.н..  С какво ще стане според теб по-добре?
Fior ,колата е супер Winkмадамата също Simple Smile

# 147
Fior, много готина е станала колата. Аз пък реших, че мацката е Червената шапчица, а Дамян ще да е лошия вълк  Mr. Green
van4e, а имаш ли снимка на инджектора за мъничките цветенца? Че гледам тук един в e-bay и се чудя дали прави такива цветенца или е за друго.

# 148
Малее Фиор. Кво правите вие бе девойки ooooh! ooooh! ooooh!.
То тука стана вече страшно.
Фиорче какви забележки бе жена.Колата си е кола, мацката с червена рокля, че кърпа на главата да не и се развали перчемчето Mr. Green от кабриото. И букетче гледам отзад хвърлила.
Изпипана работа отвсякъде.Шапка ти свалям ooooh! Peace

# 149
Фиор, колата  е ...човек да се качи и да си я подкара!Мнооооого яка!  Hug
Какви забележки....ти даже и странични огледала си сложила!!!  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт