Петимата тибетци - ритуали за младост, жизненост и добра форма

• 75 593
  • 442
  •   1
Отговори
# 90
в книгата шестото упражнение го дават при сексуално въздържание, обаче в природна козметика го дават като тибетско упражнение за младост и никъде не пише, че трябва да си отказал секса .......
ходи, че разбери .....
аз го правих, голям зор видях да не дишам 10 секунди  hahaha
не знам, дано се вталя покрай другите ползи, обаче хроничните ми депресии започнаха да изчезват .....

# 91
Присъединявам се и аз към групата Simple Smile

Аз ги правя от скоро. И син ми също се запали.
Първо правя въртележката и после докато правя другите 4 виенето на свят ми минава.

# 92
  • Пловдив
Днес правих упражненията за първи път обаче завъртането ми се видя много трудно.Едва успях да се завъртя 4 пъти и ми се зави свят,а съм си доста зле и с вестибуларния апарат по принцип.Другите упражнения ги направих по 5 пъти без да се натоварвам кой знае колко,постепенно ще ги увеличавам.Успех на всички,които правят тибетците!

# 93
Ще ви препиша какво се казва в моята книга ("Петимата тибетци" от Кристофър Килам) относно шестия тибетец:

"....Ако сте се обрекли на безбрачие и този начин на живот ви харесва, упражнението може да освободи натрупаното напрежение и да ви даде възможност за по-ефективно приложение на акумулираната енергия. Включвам упражнението в книгата, защото за сексуално активните - а такива са повечето от нас - то е ценно средство за укрепване на половите жлези и съответно за повишаване на сексуалната потентност... Накратко, упражнението е полезно за всеки, който го практикува, независимо дали е дал обет за въздържание, или не...."

Но ако нещо ви притеснява, по-добре не го правете. Grinning

# 94
Ще ви препиша какво се казва в моята книга ("Петимата тибетци" от Кристофър Килам) относно шестия тибетец:

"....Ако сте се обрекли на безбрачие и този начин на живот ви харесва, упражнението може да освободи натрупаното напрежение и да ви даде възможност за по-ефективно приложение на акумулираната енергия. Включвам упражнението в книгата, защото за сексуално активните - а такива са повечето от нас - то е ценно средство за укрепване на половите жлези и съответно за повишаване на сексуалната потентност... Накратко, упражнението е полезно за всеки, който го практикува, независимо дали е дал обет за въздържание, или не...."

Но ако нещо ви притеснява, по-добре не го правете. Grinning

демек вместо да ни преобразува сексуалната енергия, ще ни направи сексуални хищници ..... hahaha hahaha
нищо не ме притеснява, искам да съм млада ...... Mr. Green

# 95
За мен 5-то упражнение е най-трудно, не мога повече от 7-8 пъти.

# 96
За мен 5-то упражнение е най-трудно, не мога повече от 7-8 пъти.

Уф, и на мен все така, кръстът ми се скапва. А от четвъртото ме заболяха раменете, особено едното. ooooh!

# 97
  • У дома
Аз въртенето го докарвам, но за другите съм слаба ракия.

# 98
  • България
А за въртенето добре ли ако се прави повече пъти, че много взе да ми харесва  Grinning

# 99
А за въртенето добре ли ако се прави повече пъти, че много взе да ми харесва  Grinning

Joy Joy 21 пъти по принцип е максимумът за постигане на желания ефект (това е за всички тибетци), но ако ти се върти, защо не?

# 100
  • в резерват
Аз почнах да ги правя сутрин и вечер. Трудно, не трудно - няма да се отказваме....

И къде ни е Руска?

# 101
и аз ги правя сутрин и вечер, имам проблем само с въртенето повече от 8-10 пъти немога, почва много да ми се вие свят  Crazy , а другите си ги правя по 21 пъти (мога и още, но не искам да се натоварвам). Ама с много упоритост и въртенето ще го докарам до 21.
Даже като ги правя и детенце застава до мен и то почва да прави упражненията (много е сладка , а е само на 3 год)  Heart Eyes

# 102
Момичета, постепенно увеличавайте бройката, не се насилвайте  Rolling Eyes
Нека организма ви да привикне с едни натоварвания, не го стресирайте.
Аз забелязвам, че вече ми става все по-лесно да правя упражненията, дори и четвъртото, което както бях казвала ми беше особено гадничко... Но все така ги правя само по 5 пъти  Peace  От другата седмица почвам по 10 и така до 21 пъти.
Така или иначе няма за къде да бързам  Laughing

# 103
1-ия тибетец се прави , докато ви се завие свят .
Останалите се правят до 21 бройки, но само след като сте ги увеличили плавно !

# 104
  • в резерват
Аз мисля да поспра няколко дена. Имам ненормално ПМС  Cry то са болки, то са чудо.....
Моля,  по-опитните да споделят,  когато са с МЦ, правят ли упражненията или спират.

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт