Разделно хранене-част 32

• 23 688
  • 377
  •   1
Отговори
# 240
annivv , не става от раз да смениш изцяло начина си на хранене ако до преди това си ядяла всичко без да се съобразяваш. Просто може би опитай постепенно да си включваш нещата без да става рязко . Аз например започнах може да се каже постепенно понеже ми беше малко трудно в началото само да следя кое как и кога трябва да се яде. Но с времето започнах да успявам все повече и повече в комбинирането на храните. Даже имах един период , тъкмо започнах разделното хранене и почнах работа на едно място , където ми беше доста натоварено и притеснено и там не можех да си позволя да не закусвам. Всяка сутрин си вземах по една ръжена закуска с колбас и кашкавал. После пък така се получи , че напуснах работа и останах за цялото лято в къщи и тогава вече ми беше адски лесно . Готвех си каквото преценя, сутрин пиех само кафе понеже ставах късно и така.

# 241
момичета, не намирам в таблицата яйцата с кое са в добра комбинация newsm78? в салата от варени картофи, печени гъби, лук, чушки и варени яйца, намирате ли нещо, което да е излишно? въпросите ми сигурно ви се струват смешни, но докато свикна правилно да разделям храните, не ми се иска да сбъркам.   bouquet

# 242
svetlane , с изключение на белтъка, продуктите са съвместими Peace.
Жълтъкът е към мазнините.
Въпросите ти не са смешни, но като начало доста сложни комбинации си избираш, затова се объркваш.
Elizabett, не е проблем да започнеш веднага РХ ,тук не става въпрос за драстична промяна Peace.

# 243
И аз се обърквам с яйцата, по една таблица може със скорбяла - жълтъка, по друга яйцата са към протеини и не може. Затова си правя миш-маш в момента, там поне ми е ясно!  Simple Smile
Страхотни рецепти имате за разделното, които и не само на диета, човек би си правил непрекъснато!   bouquet
Не ми е много трудно с хляба, че не ям по принцип, но за граха нещо не се ориентирам? Дават го скорбялен протейн, т.е. става ли с картофи и ориз или не? Любимите ми гъбки вървят и с картофи и и с месо, да разбирам  newsm78
Едно време (при първото раждане) я правих тази диета и всичко беше много просто - месо, сирене, яйца, мляко само със безскорбялни зеленчуци, а въглехидрати - хляб, картофи, ориз - пак с безскорбялни. Боб и леща - отделно. Захар, мед  - не! Сега са едни сложни схеми, ама нали човек иска да си хапне и още нещичко и все се облизва Laughing

# 244
благодаря ти алекс   bouquet

# 245
Здравейте момичета.
Все не намирам време да пиша.
Не я водих на доктор малката защото се оправи и без лекарства.
Още малко покашля и има секрети от носа, но вече е много по-добре.
Само дето не яде.
Днес трябваше да нося стерилна урина на личната, но Калина пишка съвсем малко и не можах да събера нищо в контейнерчето.Ще се пробваме в четвъртък.Купих едни много големи чаши за стерилна урина, дано този път стане.... Mr. Green
От понеделник пак започнах да плувам и съм много щастлива.
Вчера и днес по един час.Обаче такъв глад ме мори след това....и сладко пак започнах да хапвам.....а днес е и лунна диета.....
Ще вляза в ритъм обаче...... Grinning
Надавам се всички да сте здрави и да се храните разделно...

# 246
Сутринта - 1 кафе с малка мляко, но пък с много пяна Wink И днес си намерих какво да хапвам в стола разделно - прясна салата от домати, краставици и пресни чушки с малко бяло печено пилешко месо. Сега съм гладна, че обядвах в 11.30-12 с колегите, които по-скоро закусват Laughing

Мисля за малко кисело мляко като следобедна закуска. За вечеря - пълнени чушки - за мен само с кайма, за домочадието - и с ориз Simple Smile

# 247
Аз обаче като правя пълнени чушки или сърми ги ям , както са с ориза и каймата. То аз си правя доста нарушения де поне като гледам тука колко са сериозни повечето. Даже днес изядох 2  вафлички ама колкото и да се ограничава човек има нужда понякога да се поглези.

# 248
Майра, браво за постижението ти smile3501 Само така- няма да се даваме! А да си призная и аз от време на време се отплесвам от разделното, но засега бързо влизам в релси. Добре, че и мъжът ми мина на РХ, че да имам допълнителен стимул/ а той за 3 седмици е свалил цели 6 кг/ Shocked
Ванче, браво и на теб- 2 свалени кг хич не са малко за две седмици.
Аз днес съм изключително неразделна- малкият ми бебок става на 7 месеца и аз за всяка негова месечинка приготвям нещо по-така за хапване. Но от утре пак ще съм желязна!

# 249
Момичета, чета от не знам си колко книги, таблици...много ми е трудно в началото. Днес на обяд не можах да реша дали в миш маша  може да има сирене и го ядох без. На нищо не приличаше. Съответно дали и омлета може да е със сирене. А  гъби с ориз?КАфето може ли да е с мляко? Млякото май с нищо не се смесваше..До обяд карам на плод или фреш, не ми е проблем.

# 250
Монда, направи си миш маш с жълтъци и спокойно слагай сирене Peace.
За омлета важи същото.
Кафе с мляко не е добре, но ако много го обичаш ,от време на време може.

# 251
Сега за вечеря искам да си направя гъби с ориз. Как да задуша всичко? Може ли ориз и мазнина? Каква? Олио или масло?

# 252
Аз предпочитам зехтин .
Може и други зеленчуци да сложиш Peace.

# 253
Сладкишче, добри новини  Hug.
Нищо ли не иска да яде детето?

# 254
monda, аз ползвам само студено пресован зехтин, именно защото може да се комбинира с всичко.
(масло само и единствено на неразделната баница.  Wink)
Алекс тие писала за омлета. Аз обаче си го правя с цели яйца и слагам въпреки това сирене. Не ми става тежко, но гледам да не го ям за вечеря, а за обяд и после за вечеря ям лека салата.

feya meya, честити ви 7 месеца!   bouquet Да сте здрави всички!

sladkish4e, бързо възстановяване на дечка.  Hug

На всички много усмивки!  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт