Ей го иде малък Сечко, щурее варненскиЯ дечко!

• 16 631
  • 309
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Аз само да кажа че имам позната която живее в Испания и онзи ден стана въпрос за ЛаРедута и знаете ли какво се оказа испанския Ларедут и френския нямат нищо общо - цените в испанския са 3 пъти по високи отколкото във френския  Shocked  незнайно защо но е факт,така че сравнете английския с френския да не би и той да е така.

# 181
централ плаза,звучи добре,къде детския кът,ако има желаещи и ако няма деца там сме Crazyа

# 182
Аз само да кажа че имам позната която живее в Испания и онзи ден стана въпрос за ЛаРедута и знаете ли какво се оказа испанския Ларедут и френския нямат нищо общо - цените в испанския са 3 пъти по високи отколкото във френския  Shocked  незнайно защо но е факт,така че сравнете английския с френския да не би и той да е така.

Английският  за някои неща по-евтин, за други цените са приблизително същите, но пък и аз не съм сравнявала всичко Simple Smile

# 183
централ плаза,звучи добре,къде детския кът,ако има желаещи и ако няма деца там сме Crazyа
Аз само съм минавала, не съм влизала, така че съм навита за другата седмица, ако някой ходи да сиврка, само в понеделник имам ангажимент по обяд, ама през другото време сме на линия. Peace

# 184
Ами ние ходим там почти всяка неделя. Щом в почивния ден има не повече от 4-5 деца, предполагам през седмицата ще е още по-спокойно.  Но не очаквайте кой знае какво.... има една пързалка + 2 къщички от тези градинските...... обикновено по-голямата част от залата е заета от един голям батут (като замък).... пиша "обикновено", защото вече трети път ми се случва да отидем и батута да го няма.....все е пукнат ooooh!, а ние точно заради него ходим. Имайте предвид, че няма видимост от кафенето в детския кът..... съвсем отделни са входовете. Друго, друго.......... цената е 4 лв за неограничен престой..... ако има рожден ден, не пускат други деца в детския кът, затова винаги преди да отидем звъня по телефона да проверя дали не е резервирана залата. Телефона е 712 248.
Това което не ми харесва е, че за да стигнеш до детския кът трябва да минеш през магазина за детски играчки........ а с дете през такъв магазин..........изпитание голямо Whistling Но Явор вече свикна и не ме врънка за играчки (че те пък едни ценииии #Crazy)

# 185
а не можели аз да съм при детето Crazy,как така няма да имам видимост Crossing Arms

# 186
Аз само в МОЛ Варна съм ходила и в Елитис.  Елитис е доста мръсно и е малко, но винаги има много дечица, а моята много им се радва. В МОЛ-а ми хареса, но каталясах, че тя там не може сама  #Crazy , ама беше мнооого щастлива. Там си е фитнес за майките направо  Mr. Green

# 187
а не можели аз да съм при детето Crazy,как така няма да имам видимост Crossing Arms
Ааааа, може, може...... Исках да кажа, че ако на мамите им се пие кафенце с цигарка......... няма видимост от бара. Ако искаш може да си седиш в детския кът, даже има пейки за майките. Peace А и освен това деца под 3 години не можете да оставяте без придружител.

# 188
Здравейте, мами!
Как сте? Не смогвам да ви изчета! Толкова много сте писали.......
Аз днес пак съм сама, нашия татко е на работа, и вече се побърквам! много ми е скучно, а и ми е забранено да излизам......

Аз все не мога да се престраша да поръчвам от Ла редута. Нямам доверие на такива магазини... не е ли да го видя и пипна с ръка... не ми го хвали! По нета само книжки си поръчвам. Даже сега се опитвам да си избера нещо интересно.....

# 189
Добро утро! Днес се сабудихме в 8ч.  newsm44 Не ми се беше случвало скоро, да не кажа никога Simple Smile

На мама маймунката днес става на 6 месеца!  Tada

# 190
Добро утро! Hug
Надали всички спите с тези малки ангелчета, дето ги имате, ама май се застоявате пред кафето повечко. kaffeetrmker_2
Днес отново се очертава домашен арест[smilie=smile3511.gif] Гадост! Моите разбойници още не са съвсем във вихъра си, но скоро като наберат сили- гледай какво става. smile3540 bambam football cry Ще ме побъркат. Така, че сега мисля да пийна още едно кафе, пък после ще му мисля.  Hug
 moondream , мила, недей така. Да знаеш после как ще си мечтаеш за това състояние- скучно ми е. Сега седя и се опитвам да си припомня какво беше усещането, ама- не мога. Rolling Eyes Наслаждавай се, докато можеш, че после... Grinning
Хайде чао за сега. Hug
Ей, докато публикувам поста- и все нов отговор.
 flower , честита месечинка!  bouquet

# 191
moondream , мила, недей така. Да знаеш после как ще си мечтаеш за това състояние- скучно ми е. Сега седя и се опитвам да си припомня какво беше усещането, ама- не мога. Rolling Eyes Наслаждавай се, докато можеш, че после... Grinning

Сигурно си права, но ми е едно такова.... смотано! Нали не ми дават нищо да правя и само тв-то зяпам или ровя в компа..... Нека да ми е скучно, но да не съм на легло..... Rolling Eyes

flower, Честита ви половин годинка!

# 192
Добро утро,сладурани,с малки и големи шкембаци/деца Crazy

моето малко съкровище,стана много рано,но на мама така и се спи,че въобще не го отразих Mr. Green преди малко се надигнах да го видя какво прави нашия ошетал кошарата,махнал чаршафа,изхвърлил всичко на земята и се вихри Crazy беше на акан Laughing смених ,подредих малко и ето ме на компа,за сутрешната доза кафе Grinning

flower честита ви месечинка Hug
moondream това е най-хубавото време,безгрижно бременеене Crazy почивай си,че после ни сън ще видиш,ни книжки Laughing
Тополчица,перфектно,аз ще съм на пейката Crazy

# 193
Добро утро на всички!Ние цяла нощ спахме и се събудихме чак в 8ч.Чак да не повярваш LaughingМалката ми бебка пощади мама за една нощ HugСега е нахранена, подсушена, но не иска да спи.Явно през ноща си е взела и дневния сън  Laughing
flower, честита шеста месечинка  bouquet
Весел ден на всички(въпреки гадното време) Simple Smile

# 194
     Добро утро на всички мамчета!
 Flower Честита ви месечинка, половин годинка!
 moondream и  нашия татко е на работа, той все е много работен! Малкия се е заиграл в кошарата си и аз седнах за малко на компа. Да не прозвучи нахално от моя страна, но защо трябва да си на легло?
 Като чета колко ранобудни са вашите дребосъци, а нашия е поспалан. Спи до 9.30, а понякога откарва и до 10. Но няколко нощи се буди по няколко пъти.Вероятно зъбите пак го почнаха.
  Желая ви приятен ден, аз се залавям с чистене.

Общи условия

Активация на акаунт