Красиви малки дами и чаровни господа са ЯНУАРСКИТЕ деца

• 14 434
  • 291
  •   1
Отговори
# 30
  Манана,страхотен подпис! Heart Eyes

Мерси  Hug

# 31
Аз само да кажа,че освен зъбите моя синковец е с "ужасна гнойна ангина" и вече е на АБ. Sad

П.П. Може ли и на моя убавец само лицето да е изреже или да кача някоя в близък план?  newsm78

# 32
Хич не ти и трябва да обича сладко. И Симона не хапваше друго сладко, освен банан. С бой не можеше да я накараш. И изведнъж какво й стана, леле мале! Шоколад, торта, бонбони, шоколадови яйца - по 2 наведнъж! За радост на бабите и за мой ужас. Откакто тръгнах на работа и разчитам малко или повече на тях, изпуснах нещата от контрол с храненето тотално. Добре поне, че и плодове обича, инак щеше да е отчайващо положението... Rolling Eyes

Не съм се притеснила особено.  Grinning И аз като малка не съм поглеждала шоколадите, обаче сега да видиш с каква скорост ги изяждам...  Crazy

Мими, бързо оздравяване на Тошко!

# 33
Eho, честито и на теб! Всичко ще е наред, сигурна съм  Hug Hug Hug Hug Hug
Миша много сладка бе  Heart Eyes А роклята е трепач  Wink
Тоти и той какъв голям мъж изглежда, мале, мале  Crazy Много пораснал и хубав малък младеж  Hug

# 34
  • при принцесите
Привет, мривет Simple Smile
Качих и аз снимка за колажа Flutter
Гледам мерки и теглилки сте хванали да мерите. Shocked Ми аз мойто за дебело го имах, айде не чак дебело, ама по-така. Всеки като я види и ... леле какви бузки Close Ми на кила е 11,500, 87см. Майка ме питаше, преди да ни премерят последния път, колко е - 12 ли 13 ли. Викам сакън, дано не е стигнала 12. Що така съм си мислела, идея нямам Rolling Eyes
Не знам дали оздравяхме. Продължаваме да си кашляме като дърт пушач Confused Сигурно дълго ще е така, щото чак до АБ не стигнахме (и слава Богу), само на някви сиропи караме, ма неделя мисля да ги спирам, че ще стават вече 20тина дни.
Ним, твойте баби, ако бяха мои, щях да ги убия на часа Twisted Evil Едно време, обаче, на нас не даваха, а ooooh!
Ехо, честита бременност и от мен. Само положителни емоции от тук нататък Peace

# 35
Здравейте мили момичета!

Не съм писала много време, но си имах своите "радини вълнения"  Grinning

Честито на всички Рожденици и празнуващи които съм пропуснала! Бъдете здрави и много усмихнати! Късмет и Бог да Ви пази!  Hug

ЧЕСТИТО НА ЦВЕТА И ЕХО! МОМИЧЕТА БЪДЕТЕ МНОГО ЗДРАВИ И ИМАЙТЕ ЛЕКА И БЕЗПРОБЛЕМНА БРЕМЕННОСТ! БОГ ДА ВИ ПАЗИ! ЖЕЛАЯ ВИ ПО ЕДНО КРАСИВО СЛАДКО БЕБЕНЦЕ!  Hug

Отминалите дни бяха много важни за мен в професионален план. Направих някои промени, приключих отношенията си с 12 годишен стаж във старата ми работа и отворих нова страница на нещо свежо и много приятно - пак е работа, но ми е много на сърцето! Да Ви призная много се вълнувах, но когато го направих разбрах, че отдавна съм била готова за това напускане, но Бог се знае работата  Wink

Ноемка, в твоя район съм вече! Айде на кафе!  Wink

За статистиката Давид е 96 см и тежи 14 кг. И е с много дълга коса, вече май сме за фризьор, но фризьорката ми се премести в един много далечен салон от нас и не мога да се организирам да го заведа, както и себе си!  Mr. Green

Аджи, не можах да надпиша снимката на Давид за колажа  Sunglasses - прилагам описание Давид е с червена карирана риза! хи хи

Целувам Ви и нека всички бъдете здрави и да се видим скоро на рождният януарски ден!  Hug

# 36
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Цъкнах и ей ме на Mr. Green

# 37
Айде и аз скоооооооооооок в новата тема!

Виктория е около 13 кг и 86 см. Но пък има шкембе Mr. Green

Мимка
, дано бързо, безболезнено и безпроблемно да му минава на Тошко, мила!

Сту, Ман, как са Ая и Веско?

# 38
  • София
Мими, Тоше бързо да преодолее ангината!  Hug Това ми е от най-гадните спомени за болест, ей...  Tired

Джиндж, много успехи на новото място, много емоции и вдъхновение!

От мен - чао, до петък.  bye
Flawerlina, заминавам из необятните албански сукаци, а не из вашите македонски кръчми, но благодаря за поканата!  Tired Няма как да се възползвам, а много бих искала...  Tired  Hug

# 39
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Добро утро девойките Grinning Ставайте да пием кафе  Mr. Green:

Ехо, честита бременност  bouquet  bouquet  bouquet Хубава и весела да ти е, и едно здраво и щастливо бебе ти пожелавам  bouquet  bouquet  bouquet

Джиндж, честита ти нова работа  bouquet И из от ноември съм с нова работа,различно и вълнуващо е   Grinning, попътен вятър да си пожелаем и имаме много да си разказваме и да се черпим - дали наистина не ни в време за пиано бар стеб,а Thinking Mr. Green  Grinning

Всички болни наистина да оздравяват, и повече да не се разболяват Praynig

Ив, много поздрави на братята македонци, и не ги стряскай много,много Grinning

Хубав ден на всички, хич да не ви пука от дъжда - нека си направим лято във душите Peace

# 40
  • София; Дружбето
Аз с иостанах в къщи, че ми зле. Обмислям дали да почивам до понеделник или смао днес Rolling Eyes Доки ще прецени най-добре.
Кестенява съм от 3 месеца. Беше ми трудно да си свикна, но сега си се Аресвам Mr. Green
Анджи, меси. Ще ми спестиш чудене коя снимка да избацам за колажа
Ним, роклята е от Ибея. В ретуда като че ли няма точно такива нещица.
Мими, надявам се Тоти да се оправи бързо.
Аз изритах МИша на детска, пък утре като си имаме баба ще я оставя в къщи да се погледат. И стискайте палци, днес ще съобщим новината на баба. Дано не се гътне Crazy

# 41
Давид е надписан Simple Smile

Тази синеока красавица коя е, не мога да я позная  Embarassed  Grinning

# 42

Тази красавица и аз я гледам от сума време и й се любувам. Heart Eyes

Цвета, Ехо, а честита ви бременност, да е лека, безпроблемна и изпълнена само с приятни вълнения!

Тоти
, бързо да се оправя Hug, че таз ангина много гадно нещо.

Боил е вече трети ден на ясла милия.Много е отвикнал и сутрин само се пазарим къде ще ходи, ама няма начин, ще свикне пак.

# 43
  • София
...И стискайте палци, днес ще съобщим новината на баба. Дано не се гътне Crazy

Стискам, а ти после да докладваш! Simple Smile Коя баба е това? Много се вълнувам за теб

# 44
Добро утро!

Цвета, много ти отива тъмна коса. Аз цяла година се мъчих да се направя брюнетка и след като най-накрая се получи хубав равномерен цвят, мъжа ми снощи ми каза, че най-много ме харесвал с червена и защо съм се потъмнила.  bash
И днес вече не се харесвам.  Crossing Arms Crazy
Давид е надписан Simple Smile

Тази синеока красавица коя е, не мога да я позная  Embarassed  Grinning
Това е моето гарже.  Blush Виждам има кандидат ергени и кандидат сссвекърви.  Heart Eyes
Вчера ми съобщиха, че място за София в забавачката ще има чак август.  Crazy При това става въпрос за половин ден.

Общи условия

Активация на акаунт