Красиви малки дами и чаровни господа са ЯНУАРСКИТЕ деца

• 14 432
  • 291
  •   1
Отговори
# 45
Цветке,аз квато съм загубена и редовна в темите,чак сега разбрах,че ще ставаш пак мама...Айде много лека и безпроблемна бременност.    bouquet

моя синковец какъвто беше ящен-като прахосмукачка,нищо не оставяше зян-сега едва яде по 1-2 бисквитки...Голям зор ми се вижда това ядене,не иска и сиропите да пие.Снощи 1 час след АБ повърна... #Crazy Взех го да спи до мен и ако щете ми вярвайте аз се ч1увствах по-зле от него-само да мръдне или да диша по-тежко и скачах...Но мина нощта и да видим днес как ще я караме...Извинявам се,че пак се изсипах,но рядко боледува за моя радост, и сега съм в шок някакъв.Вие сте ми голяма помощ,вервайте ми.   bouquet
П.П. Може ли и на моя убавец само лицето да е изреже или да кача някоя в близък план?  newsm78

# 46
Добро утро.
Мопси много красива е станала Софито  Heart Eyes Като я гледаш така не мож кажеш, че е луда хлапе, дето лятото ходи с гумени ботуши и каска на главата  Mr. Green
За боядисването аз пък правех винаги наопаки - като кажеше, че харесва русо и аз хоп ставах черна, но накрая реших, че червеното е най-подходящия цвят за моя темперамент. Тъй че Мопс важното е ти да се харесваш и да си в душевен мир, а не мъжОт  Hug
Мимито дано Тоти оздравява бързо, че е много гадно като са болни  Praynig
Цветке и на тебе бързо оздравяване - съветвам те да си стоиш вкъщи докато се оправиш напълно и без това дават тая и другата седмица да е бума на заболяванията, пък и геройства не са нужни сега. Не се бой бабите ги приемат тия неща. Първо гледат като леко ударени, но после свикват  Wink

# 47
Мими въобще не го тормози да яде - колкото иска, толкова  Peace Аз всичките сиропи на Веско ги давам със спринцовката от панадола и за да ги пие му обяснявахме, че е голям и е мъж и може да ги пие, без да плаче. Сега само повтаря, че "Еско мъзц"  Mr. Green Даже почна да дава и капки за нос да му слагаме доброволно.
За повръщането, трябва да му даваш да яде или пие сладко, защото иначе се получава ацетон в урината. Поне на мен така ми казаха.

# 48
Мими въобще не го тормози да яде - колкото иска, толкова  Peace Аз всичките сиропи на Веско ги давам със спринцовката от панадола и за да ги пие му обяснявахме, че е голям и е мъж и може да ги пие, без да плаче. Сега само повтаря, че "Еско мъзц"  Mr. Green Даже почна да дава и капки за нос да му слагаме доброволно.
За повръщането, трябва да му даваш да яде или пие сладко, защото иначе се получава ацетон в урината. Поне на мен така ми казаха.

Манански,той само снощи повърна и повече не е  Praynig А сиропите и аз със спринцовката от Нурофен-а му ги давам,ама не ги ще вече,как стиска тия зъби не е истина.Сега яде малко попарка и едно Данонино с вит.Ц разтворен вътре.Мисля си и сиропа да му го сложа в Данониното и тогава може би ще е по-лесно,поне през деня като е буден.  newsm78

# 49
А, добър ден и от мен. Simple Smile

Виктория е около 13 кг и 86 см. Но пък има шкембе Mr. Green
хахах...Ванеса е 10кг и тя има шкембе...много е смешна... Simple Smile Как е Вики? Вече по добре, надявам се? Simple Smile

Честито и на празнувалите скоро рождениците....,нашия ред е утре Hug

Да ти е жив и здрав рожденика! Много здрав, палав и щастлив!
  Simple Smile baloni bdbaloni baloni

Последна редакция: ср, 28 яну 2009, 12:20 от Schmetterling

# 50
Мими и Веско беше повърнал само веднъж ма откриха. А това данонино е направо разсипващо за финансите на дядо му  ooooh! Веско изяжда по две четворки на ден  Crazy

# 51
Мими, аз ще оразмеря снимките като започна колажа. Качвайте ги, както са от фотоапрата, не ги намалявайте или изрязвайте, защото ще им задам еднакви размери  Grinning
Тоти така е добре, ще ву взема само лицето за колажа  Grinning

# 52
  • София
Мими, аз ще оразмеря снимките като започна колажа. Качвайте ги, както са от фотоапрата, не ги намалявайте или изрязвайте, защото ще им задам еднакви размери  Grinning

Тогава да кача ли на Симона цялата снимка или да я оставя така? Вижда се част от баща й на нея. Ама исках да те улесня, като я изрежа аз newsm78

# 53

Тогава да кача ли на Симона цялата снимка или да я оставя така? Вижда се част от баща й на нея. Ама исках да те улесня, като я изрежа аз newsm78

м, да и аз, така...та питам същото? Flutter

# 54
Качете ги, както са от фотоапарата, може с татковците ( smile3508), аз ще ги изрежа после всички в един размер. Иначе, може да се наложи да увеличавам снимката и да се развали качеството  Grinning

# 55
Уф, не сме само ние... и моето зверче е доста болничко и се гоним със спринцовката... пие три вида сиропи, капим два вида капки и т.н. чак съм си разпечатала таблица, че да не се объркам какво да дам. Днес е по-добре, но от няколко дни и ние караме на Данонино(колкото и да не ми се ще) и сух хляб. Ще се натрови с тия лекарства и това неядене...

Да се оправят бързо, че ще откачим с тия болести...

# 56
Manana, то всеки като я види и казва ангелче и после размислят.  Mr. Green Ама нека заблуждава свекървите  Wink  и ергените. 
Мъжо ми развали душевния мир.  Crossing Arms Аз дълго си втълпявах, че се харесвам кестенява,но не е моя цвят. Последните 10 год съм била червена и наистина това е моя луд цвят. Точно както ти го чувстваш-отговаря ми на темперамента. Май ще тичам към дрогерията.
Софи пък обича да пие хапчета и сиропи. Само ме преследва да и давам нещо. Ако види хапче на земята веднага ще го лапне.  Crazy Но за сметка на това не яде друго. Обича и студен яйчен белтък.
Мими, колкото хапне толкова. Важното е да има поне нещо малко в стомаха. Сигурно антибиотика  му е раздразнил стомаха и затова е повърнал. А и с тая ангина сигурно му е трудно да преглъща. Аз на Софи и давах сладолед като беше болна. Доста и облекчаваше гърлото и смъква  температурата.
Андж, да направим колаж на януарските татьовци.  Joy
Джинджър, желая ти много успехи в новата работа!
На болничките -бързо оздравяване!

# 57
Момичета благодаря за подкрепата.Наистина мнпго съм се стреснала-от всичко най-ми е страшно повръщането-изпадам в паника.Сега (на обяд,де) се изкъпахме и му дадох сиропа АБ в малко мляко,но още с първата лъжица взе да повръща.После се гонихме ,увещавахме се ,та дори и се карах,за да го изпие,та да не го дупчат с инжекции.Сега спи от 1 час и само го наглеждам да не повърне,но викам,че вече час и половина щом е добре няма да повръща,дано  Praynig

Успех в оздравяването и на другите дечица,дано си пият сиропите без проблеми....  bouquet

# 58
Мими, за час и половина мисля, че се е усвоило лекарството. Да оздравява Тоти!
И Дара!

Любо не иска да яде кисело мляко, ни Данонино, нито прясно, нито сирене. Само вика, че иска  'кова няко' (такова мляко), а после го дава на брат си.
Днес пи две глътки прясно мляко с нескуик от на батко си чашата. Млякото и сиренето трябва да не се усещат, иначе му се повръща.
Обаче като бебе пие през нощта АМ.

# 59
А, добър ден и от мен. Simple Smile

Виктория е около 13 кг и 86 см. Но пък има шкембе Mr. Green
хахах...Ванеса е 10кг и тя има шкембе...много е смешна... Simple Smile Как е Вики? Вече по добре, надявам се? Simple Smile

Честито и на празнувалите скоро рождениците....,нашия ред е утре Hug

Да ти е жив и здрав рожденика! Много здрав, палав и щастлив!
  Simple Smile baloni bdbaloni baloni

Schmetterling ,благодаря ти много за  хубавото пожелание на рожденика Hug

Общи условия

Активация на акаунт