Красиви малки дами и чаровни господа са ЯНУАРСКИТЕ деца

• 14 456
  • 291
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Лилянчо, браво за тортата! Аз бях изучила трансфера от готварския и все се канех да пробвам, ама така и не ми стигна смелост да опитам. Предвид факта, че 1 кекс не мога да опека и като ми се прияде, си купувам готов, реших цяла торта че едва ли ще спретна!  Blush Браво за търпението и сръчността! Simple Smile

Абе да ви питам дали само моето дете не чува,
докато не му се викне или има и други такива? Не е като да има проблеми с ушите, защото ако й прошепна, че ще й пусна да гледа Мадагаскар, се строява пред телевизора директно, но "Не пипай там!" или "Обуй си пантофите" действат само тогава, когато и в съседната къща ме чуят, че го казвам... Thinking newsm78 ooooh!

# 226
 Blush как ме засрамвате само! благодаря!
И Свилен не ме чува, дано е период... не е глух, напротив, но каквото и да кажа си го пропуска и не ми обръща никакво внимание, само ако викна ме поглежда.  Confused

# 227

Абе да ви питам дали само моето дете не чува,
  Не само твоето.... Laughing

# 228
  • София; Дружбето
Не е само Симона Ним. Миша е съюата. Докато не истерявам не ми обръща внимание Crazy

# 229
  • София
Пък, ние с една форумска дружка "зарязахме лозите" вчера с хубаво вино, домашна питка и играещи си самостоятелно деца...  Mr. Green Кеф голем.  Wink

# 230
Не е само Симона Ним. Миша е съюата. Докато не истерявам не ми обръща внимание Crazy

При мен и истерясването не върши работа... като закрещя ме поглежда и казва шепнешком "шшшт тати наня!"  Tired

# 231
И Свилен не ме чува, дано е период... не е глух, напротив,

Този период, Лилянчо, при Ники продължава вече 10 години  Mr. Green
Даже бях стигнала до там, че го водих на ушен лекар, че не реагираше на гласа ми.
Докторът го прегледа, каза, че си чува много добре, но избирателно  Joy
Аз от тогава това до наричам синдром "говори си, не ми пречиш"  Laughing

Мимоза, разкошни сте!  Heart Eyes

Започнах да изрязвам и рамкирам снимките на децата за колажа. С удоволствие работя с толкова много красота. Децата ни са невероятни!

# 232
мимозе,страхотни сте с Вики   bouquet  Много чаровна малка дама е станала,пу-пу.  Hug

Мойто дете и да викам и да се карам и квото и да правя все не чува.... #Cussing out

# 233
  • Willebroek, Belgium
Здравейте  Hug

Ним не сте единствените  Mr. Green Емито е същата  Tired Единствено когато се развикам ме слуша ама понякога и това не помага  Crazy

Да ви се похваля , че и аз успях да махна бибата на Емито. От два дена не е с нея и засега е спокойна и не реве за нея  Praynig
Както при Ивонска, така и при нас кучето изяде бибката  Laughing Laughing Laughing

# 234
Както при Ивонска, така и при нас кучето изяде бибката  Laughing Laughing Laughing

Много зли кучета има в януарския отбор...Тоти вече месец е без биба и още продължава да се кара на кучето,че ми е взело бибката  Mr. Green

# 235
Много е весело у нас. Любо отворил един лосион за след бръснене на татко си, взел един гребен и се маже, и се реше  hahaha Аз с хремавия си нос надуших доста късно миризмата  Laughing

# 236
Много е весело у нас. Любо отворил един лосион за след бръснене на татко си, взел един гребен и се маже, и се реше  hahaha Аз с хремавия си нос надуших доста късно миризмата  Laughing

Оф,не думай.Вкъщи мирише на козметичен магазин-само се парфюмира,маже се,реше се,та дори и сутринта взе купата ми за боядисване и с една къжица си "боядисваше" косата  newsm78 Голям суетник е още от сега.Задължително като станем след зъбките се дезодорираме и се мажем с "кемче" по ръчичките и бузките....

# 237
Стилияна, много хубави снимки. И колко са пораснали и двете малки дами! Сигурна съм, че без тях наистина сте карали ски, защото с тях е малко по-трудно!

Ним, и аз трябва да викам, ако искам Ева да ме разбере и да направи това, което аз искам. А Анджелина направо ме стресира с този период 10 години Twisted Evil

dobito, браво за бибата! Ех, тези кучета...само тормозят децата ни.

# 238
  • София
...като закрещя ме поглежда и казва шепнешком "шшшт тати наня!"  Tired

hahaha Crazy

Симона е станала дива за трима. Днес сме на лекар и отвън има детска къщичка и пързалка за чакащите деца да си играят. Та тва диване от подписа ми строи 2 момчета в три редици, които горките гледаха адски стреснато, а майките им - още повече. Ту нея, ту мен.  Crazy Хвърчеше по пързалката с такова темпо, че другите деца не посмяха да се опитат да припарят дори. В кабинета на лекарката не си седна на гъза за 1 минута, 1 път тичахме до банята за АКО-АКО-АКО!!! Естествено ако нямаше, ама е весело да разкараш мама, докато се опитва да говори с някой друг, освен с нейно величество. Накрая лекарката приключи с думите да се видим след посещението при алерголога пак, ама този път ако има на кой да оставя детето и да ида сама, че да говорим по същество и спокойно!  ooooh! Whistling Crazy

На моменти ми иде такъв хубав здрав социалистически бой да й хвърля, ама още се удържам някак... Embarassed

# 239
Пиша телеграфично, че съм на работа.

Анджи, нали ще ме изчакаш до довечера за снимката, че вчера нещо не можах да кача. Или имаше някакъв проблем със сайта, или просто аз съм си кьопава? Mr. Green

Мерси на всички за комплиментите!

Общи условия

Активация на акаунт