Красиви малки дами и чаровни господа са ЯНУАРСКИТЕ деца

• 14 436
  • 291
  •   1
Отговори
# 255
Цвета, наливането с вода също ще помогне временно. Въобще ти трябват течности.

# 256
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Цвет, първо - отивай си в къщи, да си полегнеш Hug Освен всичко казано до сега/айрянче,вода/, намокри си и китките и вратът с вода-студена, и излез на въздух Peace И защо не помислиш да излезеш малко в отпуск/болнични/ Thinking Яно на работа не ти се отразява много добре, всяка бременност си е различна, и предвид обстоятелствата около теб - я марш в къщи/или на някой остров Mr. Green/

Аз пък до късни доби боядисвах терасата в синьо - ще правя море, с оригинални материали - истински миди,пясък,рапани , ей такива нещица Grinning Grinning Grinning Много съм горда от себе си, Алекс ми помагаше много усърдно/ние с него сме си работната дружина по ремонтите в къщи Laughing/,след като търпеливо изчакахме Ники да заспи, и сега ,поради все още не добре засъхналото ми море, е голямо предизвикателство да опазя Никола да не "поплува " малко в моренцето Mr. Green Mr. Green Mr. Green Но съм много доволна и въодушавена Peace Grinning Grinning

Последна редакция: вт, 03 фев 2009, 10:24 от magnoliamm

# 257
  • София; Дружбето
На работа се чувствам по-добре, мобилизирам се. В къщи съм кат цифка, шмъ прощаате Mr. Green Отивам да търся кисело мляко. За болничен не ми се мисли все още, защото после ще си седя достатъчно в къщи

Последна редакция: вт, 03 фев 2009, 11:04 от tsveta

# 258
Цвето,прибирай се и си почивай,работата няма да се свърши,грижи се за себе си и бебо.   bouquet

# 259
  • София
Цвето, докладвай как си, че те мисля!

# 260
  • София; Дружбето
Дремеща пред компа, едвам си държа очите отворени, иначе добре. (пу-пу-пу)

# 261
  • София/Варна
Това значи ли, че са ти дали комп на работа?

# 262
Мила наша прекрасна януарска дружино!  Hug Hug Hug

Привет, привет и пак привет от нас!!!

Аз понякога влизам да чета, но не съм писала.

Искам да поздравя всичките ни дечица, които порастнаха последния прекрасен януарски месец. Бъдете здрави мили малки слънчица, с много късмет, щастливо детство и любящи родители.

Честито и на всички бъдещи мами. И на вас пожелавам здраве и на финала най-прекрасния бебешок! Миличка Цвета, сигурма съм че всичко ще е наред и Миша ще е горда кака на малка принцеса.

Нека и всички болнички да се оправят и капките и сиропите да си седят забравени по шкафовете. Специални прегръдки за Симона н мама Ним! Скоро всичко ще е зад вас.

Не съм качила снимка за колажа, но ще го направя, И тези дни ще пусна и снимки от РД и на моето вече голямо момче. Макар и с повече от месец закъснение - благодаря ви за чудесните пожелания, които ни изпратихте. А колко са пораснали всички ни дечица, прекрасни са!

Много целувки от нас!

# 263
  • София; Дружбето
Това значи ли, че са ти дали комп на работа?
Мхм, имам комп от вчера. Остана да мина обучение по САП и евентуално да започна да върша работата, за която съм наета преди да са ме уволнили Mr. Green

# 264
Малиии, Цвете, ти кога ще им съобщиш добрата новина  Grinning

Весинка, здравей!  Hug

# 265
  • София; Дружбето

Весинка, здравей!  Hug
Ако не ми мине котка път, другия червъртък ще ида на преглед и ако всичко е ок, към края на месеца ще ги осветля

# 266
Преди 2 дни му сложих  и решетката на леглото да спи сам. Преди леглото му беше залепено до спалнята без решетка. И сега според него има "ново" легло.

Весни, ние сложихме на леглото на Любо, вместо голямата решетка, подобна предпазна  … 90;ка. Предпазва от падане, но не и от излизане и в крайна сметка половината нощ спи в леглото си, другата половина на спалнята  Mr. Green

Цвет, стискам палци! И всичко да е ОК и шефовете да приемат новината с радост! Simple Smile

# 267

Весинка, здравей!  Hug
Ако не ми мине котка път, другия червъртък ще ида на преглед и ако всичко е ок, към края на месеца ще ги осветля
Не им казвай, ще ти вземат компа и ще липсваш на цялата януарска банда.  Wink
Да сЪ поФаля- София спи сама и вече непробудно в собствената си стая  пу-пу (преди се будеше по 3-4 пъти) . Ако се загубя-търсете  ме при октомврийките, ноевмриийте и т.н.  Mr. Green
За ''нечуването''-положението е същото т.е. чува избирателно, на татко си се е метнала.  Crossing Arms

# 268
tsveta,  и аз стискам палци!

vessinka, пиши по-често.

Анджелина, нямам търпение да видя колажа. Сигурна съм, че ще е чудесен.

magnoliamm, а няма ли да ни покажеш снимки от красивата тераса. С тази голяма бригада около теб ще сътворите чудеса.

Мопси, ако се запишеш и в друга отчетна, не ни забравяй!

# 269
  • София; Дружбето
Мопси, я, я, да не действате по въпроса Mr. Green
Браво на СОфия. Пораснаха диванетата.
На мен лелите ми казаха да пускам Миша без пампа на ясла, че била готова и и слагали само на обяд като спи Shocked В нас си пикае в памперса и не и пука. Не ме взима това дете на сериозно и това си е Crazy
А за другит еотчетни - нашата си е най-хубава, убедих се вече

Общи условия

Активация на акаунт