Отговори
# 120
  • София
вержи, нали щяхте да идвате към софия за преглед в токуда за очето? а за мерките да не се шашкаш - ния е 90 см и 12 200, но с дрехи, обувки, пампи Mr. Green
снощи се развихрих с ножицата, защото бретонът й беше дълъг вече. сега прилича на цезар, с такава дължина бретон на средата на челото - ами уж оттук да изравня, оттук да клъцна и тъй стана Tired

# 121
Адена дай да видим какво си направила с детенцето

# 122
tini-mini, наистина добра "премислица" е ... гледах снимки на съкровището от родилното до момента - няма разлика в окосмяването. Освен това съм виждала ефект "окосмяване" от АБ, братчето ми като беше на 6 годинки имаше повече по ръцете и краката, та добре че беше рус и мъж...е, сега пък си е нормален косматко (на 23 години) и не е горила. Просто трик, за да ме уплаши и да ме върне към нейните лекарства...ама не е познала тоя път.

А за косата - вие вярвате ли, че ако се подстриже гола глава детето като малко, щяло да му се сгъсти косата!? Аз мисля, че е доста преувеличено това. Който си има гъста коса, си има, това си е до ген!? Хич не ми се иска да си правя фантомас от хубавото дете. Засега я подстригвам веднъж-дваж на година, колкото да не й влиза коса в очите...Не търпи никакви шнолки и кариоки, а има деца толкова хубавки в яслата, с такива красиви прически...

KrisDiMarYana, много е сладка, нали! ПУпупу, да расте все такава...

# 123
  • Варна
ADENA изненадаха ни малко финансите и не знам дали и Март ще успеем да дойдем Cry срам ме е вече да помоля свекъра за заем Confused

# 124
  • София
Адена дай да видим какво си направила с детенцето
абе то си е за срам Embarassed

# 125
А за косата - вие вярвате ли, че ако се подстриже гола глава детето като малко, щяло да му се сгъсти косата!?

Шаменет, глупости на търкалета! Големия ходи гола глава от 2-3 години (така му харесва - знаеш ... хормони...) и има точно толкова коса като малките - много! Моята е гъста, на баща им също - никаква разлика от стригане или не! Племенницата ми като малка 4-5 пъти я стригаха "до кожа", щото майка и има 10-15 косъма (общо) - еми и тя е така - никакъв резултат...

Вержи, ама още ли операции ще правите? Пак не съм разбрала... На клипчето нищо не се вижда от отока...

Крис, много ми стана "бебешко" от поста ти... Дали да не се прежаля пак, а? Wink

# 126
  • сто акровата гора
Вержи аз на Соня съм давала Умкалор, много съм доволна. То е на капки, извлек от някакво мушкато, води се "умно" лекарство, блокира развитието на вирусите, обаче то е за горни дихателни пътища и има ефект ако се даде в началото, да не се доразвият бацилите просто. Соня един петък като я взех от ясла ми казаха че е започнала да кашля след следобедния сън. До вечерта съвсем сериозна стана кашлицата, цяла нощ не спа, и носа й потече, на другия ден, събота ходихме на доктор, даде умкалор и след 2 приема, на обяд и вечерта, момичето легна и спа като къпано, а в неделя й нямаше нищо, вече в понеделник пак на ясла без да кашля въобще и без да й тече нослето грам. А вече бях спазарила леля ми да я гледа в понеделник защото ужасно беше, бях сигурна че няма да мине лесно. Та след този случей давам веднага като потече нос или нещо ми се стори че кашля. Но се учудвам че ви е казала че е имуностимулант, на него изрично си пише че се дава при начало на настинка, аз имуностимулант разбирам да си го пие превантивно за подсилване.

# 127
  • Vaudreuil Canada
Крис, много ми стана "бебешко" от поста ти... Дали да не се прежаля пак, а? Wink

Давай - ние ще те подкрепяме .... морално.

# 128

На чужд гръб и 200 тояги са малко.... Joy

# 129
  • Vaudreuil Canada

На чужд гръб и 200 тояги са малко.... Joy

Че аз да не съм те карала да се обаждаш по темата ...  Mr. Green

# 130
Ей, не даваш на човека да помечтае!

# 131
  • Vaudreuil Canada
Давам бе даже казах че ще те подкрепяме - морално!!!

# 132
Вержи аз на Соня съм давала Умкалор, много съм доволна. То е на капки, извлек от някакво мушкато, води се "умно" лекарство, блокира развитието на вирусите, обаче то е за горни дихателни пътища и има ефект ако се даде в началото, да не се доразвият бацилите просто.
Потвърждавам.И ние два пъти се справихме само с Умкалор.Добър педиатър ни каза, че има и имуностимулиращ ефект и трябва да се пие три седмици задължително, за да не се получи рецидив и да стимулира имунната система по-дълго.
Малееееееее, какви мечти.Аз в момента с трето не мога да се справя, камоли с четвърто...Пешеходке, смели са ти мечтите...много. Hug

# 133
пешеходке и шемет  хахахааа големи сте веселячки  Joy

Днес излизахме 4-мата на разходка: мама, тати и бати Крис и бебе Яна. Беба за 1-ви път я изкарваме на разходка. Много й хареса, поспа си навън, а баткото си поигра с татито в парка.

Последна редакция: чт, 12 фев 2009, 18:54 от KrisDiMarYana

# 134
Аз в момента с трето не мога да се справя, камоли с четвърто

Че ти кога го роди третото? Споко - и аз така си мислех!

Общи условия

Активация на акаунт