Отговори
# 105
Аничка, прав е мъж ти. Спри се с това розово. Знаеш ли какви хубави сини дрешки като за момиченца има?  Wink
Joy имам чувството че виждам само един цвят-розово hahahaтрябва ми терапия Crazy

# 106
Мами има ли някоя от вас която в петък ще ходи на лекциите на 9 месеца в Цум.Може да се видим там.. Simple Smile

# 107
  • Враца
я!!
дай малко повече инфо, че съм го пропуснала

# 108
Тема - Трите етапа на родилния процес при физиологично раждане. Раждане със секцио.
Лектор Д-р Николай Герджиков от "Шейново".
Начало 10:30 ч.

# 109
dream-wish ,дръж се още малко.

Отивам да чета за експеримента с киселото мляко Wink

# 110
  • Враца
рони, 10х Peace

# 111

Защо 10 на мен ми казаха 10,30. Вие ще ходите ли?

# 112
Момичета, пратих току що нашия  указател с нови въведени данни.
моля, ако някоя от вас ми е пратила данни, а не е получила мейл или нещо не е попълнено както трябва да ми пише на мейла или на лични...
Продължавайте да пращате  инфо  за вас - тези, които имат желание....

# 113
dream-wish, осигури си максимално спокойствие, с теб сме  Hug. Всичко ще завърши добре Wink!
Момичета, да ви се оплача. Проблемите с нощното спане не отшумяват. А снощи тъкмо се нагласих да заспивам към 2.30ч. и като бликна една кръв от носа. Знам, че е нормално, но това ставане на ново да я спра...все едно не съм си лягала. После кошмари, будя се потна по 1000000000000 пъти, все едно е август. Най-накрая станах към 15 ч. което ме кара да се чувствам...тъпо. И като видях дъжда на вън  Close. Всичко ме изнервя вече, иска ми се да свърши най-накрая  Praynig Blush. Съжалявам, ако съм ви натоварила с тези мои глупости, но имах нужда да споделя Hug.

# 114
dream-wish, дръж се и си почивай повечко. Дано се закрепи положението.
Little-Big Girl , и аз не можах отново да спя таиз нощ, но аз за разлика от теб и през деня не мога. В 10 ч. съм се ококорила и край.....
А днес така ме мързи да се надигна, че още се излежавам в леглото... но категорично не мога да заспя!!!
Момичета, мисля че Жабче беше пускала един сайт на Лавена с продуктите Бочко. Може и да греша. Така или иначе не мога да го открия сега. Намирам някакъв, който има само 3 продукта и явно не е актуален. АКо някой може да помогне, ще бъда много благодарна.

Редактирам се!!! Simple Smile)) Намерих нещо подобно на това, което търся, но само за бебешките продукти. Другите продължавам да не ги намирам.

Последна редакция: ср, 28 яну 2009, 17:14 от Olimpias

# 115
Дам, Olimpias, права си, Жабче го беше пуснала. Ето го -> Лавена

dream-wish, дано изтраеш още мъничко! Колкото повече, толкова повече! Пък като му дойде времето - здраво бебенце!

От Магнерича на моето бебо въобще не му се доспива. През деня се мята като обезумял във всички посоки.

За покупките - напълно споделям мнението, че създават чудесно настроение, подготвят ни за най-прекрасното събитие и не на последно място по важност - осигуряват голяма част от така необходимото ни спокойствие.  Peace Така че на всички, които се чудят, мога да дам съвет да не отлагат повече. И без това намирането на точните продукти отнема време. Успех!

# 116

Защо 10 на мен ми казаха 10,30. Вие ще ходите ли?
10х означава благодаря. Grinning Аз съм написала часа, който са ти казали.

Темата за експериментът с млеката наистина е много добра.
И Принцеса Рая защо още не е дала рапорт за изпита.  Thinking

# 117
  • София
Здравейте  мили "колежки"  Hug !

Аз  този път  наистина  се уплаших от  болките  в корема.Бяха  отстрани,отдолу...отвсякъде.Интересно , че  не усетих да ми се втвърдява корема ,макар , че следях постоянно  newsm78 . Не успях да се свържа  с Доки  и си самоназначих Магнерот 3 по 2  и за всеки случай (да не  са от газове )  пиех и  Еспумизан . Няколко дни  едва ставах от леглото. Мъжа  не смееше да  ме остави сама .Сериозно се стреснах  Rolling Eyes .Щом предупредих мъжа ми  ако стане нещо да ме кара в МД  и  погледнах списъците за болницата  да видя имам ли всичко ...

Днес съм по-добре   Praynig . Ходих и на зъболекар .

Жабче , реши ли за Стаменов ? При него ли ще е  Hug ?

Sisely , аз   с мъжа ми проблем  нямам, но  всички на които казахме,че  почти всичко сме взели , реагират като ... бабички  ooooh! ."Оуууу , ама  как толкоз раноо  #Crazy ! " , "Абе , защо бързате , не е на хубаво  Thinking !"
И аз  като една крооотка  newsm03  жена в отговор " Ама  ааайде да не ви  тегля  по една , да чувам само " браво"  и "страхотно" !
 А  като ми кажат  някое суеверие ( поверие ) , абсолютно нарочно и преднамерено  правя точно обратното (ееех,тук проговаря Телешкия ми нрав и голям инат  Embarassed ).
  Единствено ,ако имах  свекърва бих се съобразила с нея ( от уважение ),но за съжаление  е починала  преди да се запознаем с мъжа ми  Sad .  А колко добре ги е възпитала двамата си сина  Heart Eyes . Не се е налагало аз нищо  да променям в характера на половинката си .

Бебето си ритка , което ме успокоява ,че е добре . Със спането и аз имам сериозен проблем. Вечер се кокоря като вампир   Shocked  до 2-4  часа.Сутрин се будя рано. Надявам се да не се отразява на бебето .
  Пожелавам на всички  леки бременни дни без  повече болки  Hug !

# 118
Днес ходих да си купя Мегнерот и в аптеката се случи мнооого симпатичен фармацефт Whistling
та го разпитах за това дали влияе по някакъв начин на бебчето ако се пие толкова дълго време,та симпатягата каза ,че няма за какво да се притесняваме,че лекарството не е опасно нито за нас нито за бебчето и взе да ми развива някакви химични теорий,които нямаше как да запомня.
Nanny,и на мен ми се случи така преди няколко дни.Сдобих се с безболезнени но доста чести контракций и така докато не си легнах да спя вечерта.Усещането е за напрежение в коремчето,става на топка,и стои така няколко секунди.После се отпуска бавно.Така няколко пъти.Пих веднага 2 магнерото и заех хоризонтално положение.От известно време започнах даже да си говоря наум да си самовнушавам/винаги когато усетя че започва контракцията/,и си казавам"Коремчето ми е спокойно,отпуска се"и дишам бавно и дълбоко и някак си успявам да ги съкратя и да ги преска.Е,не всеки път успявам достатъчно добре,но мисля,че по-добре да си мислиш и да се концентрираш върху спокойни фрази наум отколкото да изпадаш в паника,защото така си създаваш допълнително напрежение.Така мисля дано да не ти звучи странно PeaceИначе,няма как сега вече влизаме в такива месеци където тези явления ще са нормални,разбира се ако не са постоянни и чести.
dream-wish,миличка пази се и стискай положението колкото се може повече.Още малко отана до финала Praynig Hug
mara casy,балагодаря за труда след малко ще вляза да видя имам ли мейл Peace
За мамите от Пловдив искам само да споделя,че в "Лексито"видях продукти на Лавена при бебешките работи има и препарат за мие на бебешките съдове и сапунче и др неща,но не можах подробно да огледам ако някой се интересува Peace
Аз пък мн странен сън/т.е.мисля че си го разгадах за себе си де/сънувах.Че вече съм родила буболинка,дават ми я/забележете на рецепцията Shocked/и аз викам на сестрата"Божееее,а аз още един лигъвник нямам даже,ами сухо мляко,дайте ми една кутия моля с какво да я храня ooooh! Rolling Eyes Joy
Ами това е засега от нас двете отивам да видя албумчето и да закича някоя снимка Flutter  bouquet

П.С.Толинка Praynig Praynig Praynig Praynig
Сашимама и Дея ми се губят дано са добре Praynig Hug

# 119
Интересно, но като че ли майката природа ме е направила по-продуктивна. Все едно усещам, че не остава много време (днес приключих 29 седмица).

Още не съм в болнични, но тогава си представям какъв мерак за чистене ще ме налегне...добре че ходя на работа, иначе можеше отсега да е:)

За пазаруване не ми остават сили, ще бъде през март, по списък и организирано. Честно казано, не изпитвам сантиментални усещания за бебешки дрешки. Все пак ми е интересно да чета за шопинга на останалите, че да имам насоки.

Събуждане по нощите: да, бебето ме облъчва нещо и се получава тренировъчно. Добре че е работата да ме уморява и да създава ритъм, иначе сигурно ще мина на вампирски режим.

За магнезия- аз пия конска доза, Диаспорал, равняващ се на 6 магнерота. Така де, работата в редакция изнервя, та лекарят на последната консултация откри, че матката ми се стяга. От това обаче бебето не се отпуска, напротив- цял ден се опъва и ме рита под ребрата.

През нощта съм го излавяла да шава още повече, а вчера мъжът ми твърдеше, че го е ритало по гърба- аз съм спала безпаметно.

Размекват ми се ставите на таза. Имам две опции за походка- или с въртене на задника, или да се клатя като стар моряк. Опитвам се да е първото, но второто по-лесно се удава.

Общи условия

Активация на акаунт