Отговори
# 75
Мама Роси, да си жива и здрава и най-здравичкото бебенце напролет!   bouquet

Принцеса Рая, стискаме ти палци!

Чудех се за Толинка-дали е на 10-ия етаж в МД? Аз ходя често там, може би дори съм я виждала,ама като не знам, че е тя...

Аз съм "ЗА" албумчето със снимките, ще кача и аз нещичко  Sunglasses

# 76
Цитат
author=Gaja link=topic=366897.msg9949725#msg9949725 date=1233050062]

В петък пътуваме за Русе при родителина на Милото, а в събота ще пазаруваме всичко за детската стая от Икеа. Има интересни предложения, а и цените са много приемливи. После ще споделя как е било. Ако мамите в Русе решат да се срещат междувременно с удоволствие ще се включа.

Gaja, има един бял скрин в Икеа да не го пипаш  Naughty  Laughing, че съм го заплюла за бебо ....... Wink.

и тъй като ще бъдеш в Русе, Русенските мами смятаме да се организираме тази събота пак и за дане спамим тази тема ето линк към русенската ни тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=355887.75

Яни благодаря за кафенцето,  newsm20.

# 77
Добро утро и от мен newsm03!

Laysi ,Bebe,добре дошли в нашия отбор  bouquet

И на мен ми харесва идеята за албумчето,ще се включа с моето семейство

Момичета,хайде пак РУСЕНСКА СРЕЩА!Много ни хареса миналата седмица и решихме по-скоро да повторим Mr. Green
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=355887.msg9956776#msg9956776
Gaja,ще се радваме да дойдеш Hug,Vili Shildarova,къде се позагуби и ти...

Упс,Вили,сега видях че си писала преди мен Blush

Последна редакция: ср, 28 яну 2009, 10:51 от *dessi*

# 78
Здравейте и от мен шкембенца  Hug

Днес се поизлежавах и чак сега се донесох в офиса  Blush Вече съм решила по-кротко да го давам със задачите.

Пожелавам ви усмихнат и спокоен ден  Hug

# 79
Цитат
Vili Shildarova[/b],къде се позагуби и ти...[/size]

Здрасти Деси,

Ами няма кой да кръстосва по улицитееее  Embarassed какво да направя.

# 80
Коремчета,

Виждам, че сте направили албума, така че аз с пълна сила влизам вътре!!!!   bouquet[/color

# 81
Приветско и от мен! Hug

Аз да ви се оплача, от снощи като се почнаха едни контракции на няколко минути, не много болезнени, но не и безобидни...така се притесних. Пих 2х2 Но шпа, магнезий - без кой знае какъв ефект. Цяла нощ не съм мигнала от притеснение, бебчо не спря да се върти. Много се чудех дали да не тръгнем по нощите на преглед, но бабите не са в СФ. и нямаше на кой да оставиме малкия, трябваше да го будиме, плаша се от мисълта, че има вероятност да остана в болница....кой ще го гледа.. Cry

Слава Богу по някое време понямаляха контракциите, сега са много на рядко, по-скоро тежест чувствам и се гледаме с Данката. Моля ви, споделете какво чувствате при контракции и много ли е лошо, когато са начесто, подготвителни ли са или други? Tired
Вече се чудя дали да не си стегна част от багажа за болницата, че не се знае какво ще се случи. Започнаха да ме преследват едни мисли, че пъпната връв се е омотала около вратлето и че затова бебо е бил толкова неспокоен през нощта. Сега отново го усещам, подритва ме, нядявам се да е добре. Praynig

Уф, извинявайте! ГУшиии! Hug

# 82
  • Враца
nanny
нищо не пречи да отидеш да те погледне лекар. страх лозе пази. стискам палци!

аз вече си качих снимки в новота албумче, и една на коремчето /най-после  Blush/

# 83
nanny,моля те (като вече минала по този път) върви да те прегледат!!! Praynig Hug Дано бебчо е добре.Аз пия Гинипрал за контракциите и като се засилят ,започвам да ги пия на 6 часа.Поне се обади на доктора си и му кажи за контракциите.Предния път като бях в болницата така като теб си стоях и чаках да ми минат болките и ако бях почакала още малко ,можеше и водите да ми изтекат.За това сега като имам  чести контракции , веднага съм на преглед Naughty
Дано да не съм те стреснала! Гушкам те Hug Да не се повтарят повече тези контракции Praynig

# 84
Привет, момичета!
Нани, най-добре отиди да те погледнат. Да си спокойна...., че това е най-важното сега.
Sisely, не му се ядосвай много на твоя мъж. Такива са си. Ама я направи един списък и му го дай!!!! И му обясни колко много неща са това, има и такива дреболийки.... и как с големия корем и умора ама хич няма и да ти е удобно да обикаляш в последния момент или му предложи да ходи той да ги издирва всичките неща! Ама го направи по омотан списъка, да се види в чудо! Няма да пишеш само чаршафи - ами опиши материи, разцветки, обиколници, плик с копчета напр.... абе колкото по-сложно, толкова ще е по-забавно да му гледаш физиономията!!!! И то да не се купува всичко от един магазин. В различните магазини, различни неща са най-изгодни. И може и да те разбере, че даже и да се включи!
Аз не го разбирам това чакане и чакане, и чакане.... Има време... Има, ама аз вече се уморявам, а ако трябва в 9 месец да ходя да обикалям и да си избирам всичко, което ми трябва сигурно ще родя преждевременно от умора. Последните 45 дни се дават на майката имено да си почине преди старта, а не да се разглоби по магазините.
Аз лека полека си купувам разни неща.... купила съм си доста и пак като си погледна списъка..... колко още имааааааааа! Simple Smile)) А и е такова удоволствие пазаруването и избирането! Къде къде е по-приятно отколкото да се купи каквото има в магазина на куп и на бегом в последния момент.
Поувлякох се, ама...... не разбирам смисъла в това натоварвате с отицателни емоции, вместо да се радвате на покупките. Simple Smile
Mara casy, ама хич и не се извинявай за забравянето.... Това си е съвсем естествена бременна черта!!! Simple Smile)) (по темата за термоканата) Аз също доста добре си страдам от забравяне! Simple Smile
Sharlot, браво за темичката!
Толинка, стискам палци за благополучно развитие на ситуацията!!!!

# 85
  • Бургас
Чудех се за Толинка-дали е на 10-ия етаж в МД? Аз ходя често там, може би дори съм я виждала,ама като не знам, че е тя...
Милинка, толинка си е в Бургас вече...., не се тревожи, тя точно това се опитва да ни спести  Hug Пък ние силно силно силно я прегръщаме  Hug Hug
Olimpias, откри ли някакви сайтове с твоите упражнения? Аз да си питам... щото тез мойте кокали хиииич ги няма  Blush

# 86
Nanny , Hug,представям си как си се чувствала снощи... Tired.Но недей така с лоши мисли,послушай момичетата и отиди да те прегледат за твое успокоение.Разбирам притесненията ти за бебчо,но ще видиш всичко ще бъде наред и няма да се наложи да оставяш бъдещия батко самичък по-рано от април месец Hug.Дано не се повтарят контракциите,и си по-спокойна Praynig Hug

# 87
Даааа, ама нали съм си забравана Simple Smile и забравих да го пусна.
http://www.letsgym.com/2007/02/12/gimnastika-za-bremenni-nagledno/
Има доста сайтове, но този ми хареса, че е добре обяснено и показано.  Пробвайте се, много облекчава болките. Като правилото е, че ако много боли при изпълнението на дадено упражнение да не се прави.
С бройките също трябва да се внимава да не ви хване някоя мускулна треска баш сега. Започвате с малко бройки и ги увеличавате с по 2, по 3 всеки ден. С колко да се започне зависи от физическата активност на всеки един. И да ви кажа колкото и да се напълнее по време на бременността, когато мускулите не са загубили тонуса си по бързо се свалят килограмите и се прибират натрупванията!
http://www.biberonbg.com/info/yoga_i_bremennost.htm  ето още един, но тук са по-скучни упражненията или пък изискват наблудение от инструктор, защото неправилното изпълнение е вредно. От встория може да вземете всички упражнения тип ''пеперуда'' Simple Smile)) Седеж със свити в колената крака и събрани стъпала. И тези в клек с разтворени колена. Изберете си ваш си комплекс като задължително включите упражненията за гръб. Разтягането с наклоните от седеж аз бих го пропуснала - това не е възможно да се изпълни след 6, 7 месец от бременността в правилния му вид. Така че по-добре без него.
Успех на спортуващите! Simple Smile))

Последна редакция: ср, 28 яну 2009, 13:00 от Olimpias

# 88
 Nanny и аз като теб се бях ошашавила много с тези контракций ама отидох на лекар и ми исписаха магнерот и малко нош-па инжекций и работата се пооправи,така,че отиди на лекар да те прегледа.
Мен ме боли д.то от тези инжекции  ooooh! пък имам още 3  Confused,само се моля всичко да е наред с бебето пък ще трая какво да се прави!
Вчера бях добре и настроението ми беше на 6 ,ама дребната беше на градина,днес си е в къщи и пак съм изправена на нокти,само викам и се ядосвам покрай нея,ей хич не слуша  ooooh! Tired
За тези кани и на мен ми подариха,предния път не бях ползвала и беше доста трудно с едни термоси,пък ако имам късмет и това бебе да суче по-дълго ще е още по-добре.
моя мъж вече не възразява,че пазарувам,само ме пита колко струвало  Laughing,че е малко стиснат милия!
Отивам да си погледна гозбичката,че да не стане беля  Wink

# 89
Ох, нямам търпение мамето, което днес е  на защита да пише, че всичко е минало ок - цяла сутрин само за нея си мисля..../извинявам се, но не й запомних ника и сега не ми се рови.../
Гледах го тоя сайт с гимнастиката и да ви кажа - много ме мързи - как ще свалям после килограми незнам. Вчера се мерих и  съм 61 килограма, което прави +13, а до края сигурно ще ударя +30...но никога не съм спортувала нищо и сега пък въобще не ми се спортува...
да кажа само, че една моя приятелка след като роди започна да върти обръч и коремчето доста бързо й се прибра, но това при мен няма да е възможно, защото ще раждам секцио...
Бен78, за датата на зачеването май има 100 различни варианта за изчисление и всички те са прибилизителни, ако имаш нередовна менструация и разни други особености / каквито имам аз например: имам поликистозни яйчници и оттам супер нередовен и продължителен цикъл и оттам изпадам от всякакви стандарти за изчисляване на овулация и т. н. / . Та мисълта ми беше, че според мен съм заченала седмица по късно от това, което твърди гинеколога и калкулатора....а пък за разликата в дните на линийките според мен идва от разликата в часовете - едната ти линийка е от щатски сайт, нали...може и голяма глупост да е това, което написах току що / простено ми е - бременна съм/, но аз само така успях да си обясня моята разлика...

Последна редакция: ср, 28 яну 2009, 13:35 от mara casy

Общи условия

Активация на акаунт