Преди година Януари, най-красивият отбор юнаци ни стовари!

• 10 394
  • 311
  •   1
Отговори
# 60
Ами, момичета, честно казано аз предпочитам да го излъчат утре на обяд, отколкото сега в късните Новини...
Кой ще седи до 23.30ч. да ги чака ???  Shocked Shocked
А пък от друга страна - доста мами са си вкъщи по обяд, дано да гледат и да успеем да предпазим поне една, която да не се доверява сляпо на този глупак - Мангъров...
 #2gunfire

Вале, не е тази...  Naughty
Станимира се казва репортерката, ама с тия динамични събития около нас - ей, убий ме, не й помня фамилията...
Embarassed

# 61
Здравейте,

забравих да ви кажа данните от последната консултация, за да ги впишете  - 81см , 11 кг

# 62
  • на плажа
 Мелани, каква е температурата на водата в басейна?

# 63
Запис на не-знам-си-коя страничка...

И ние се зачисляваме при хремавите от днес Tired... За сега Беа и Боби, но очаквам и други да се присъединят Tired....

Евито
, честита лятна количка 1stroller. И аз искааам. Ама не съм си избрала още. newsm78

Зимафлор и Вигантол - не давам, Ескимо давам само на големите, на Беа ще й давам по 2,5 мл на ден, когато спрем Лактаната. За Ескимото съм писала и друг път, че омега-3, -6 и -9 ПНМК, които съдържа, имат десетки полезни действия, най-важните, от които – поддържат имунната система в бойна готовност и стимулират развитието на мозъка и паметта. И увеличават апетита  chef. И много други bowuu.

Мелани, аз питах за басейна Simple Smile До нас в болницата на Мазнейкова има плуване за бебета в плитък и топъл басейн и треньорката е много готина. Не че съм водила Беа, но когато водя големите, я виждам как се занимава с бебешорите Peace

# 64
Албенче, чудесна новина. И от мен обициално Честито. Лека и безпроблемна бременност!
Благодаря за комплиментите за тортата, рожденичката и моя милост. Вале, уля се във хвалбите.
Стелт, Мона е без зъби още.
Днес докато готвих, малката набарала киселото мляко на кака си и ето какво се получи след като се нахрани сама.

Гладно няма да остане, вече не я мисля Наложи се да я изкъпя сама с главата ( защото и се подриска след обилния обяд), което ми се стори супер сложно, но успях без да я удавя в коритото.Joy Joy Joy

# 65
  • до една звездичка
Здравейте момичета! Стела и аз благодарим от сърце на всички мами, които ни поздравиха за рождения ден! Hug Както се казва, тъпкано да ви се връщат честитките и поздравите Heart Eyes Hug
Ето моето пораснало момиче в кратка (но всеобхващаща ретроспекция Simple Smile) - от първия ден и днес. Още снимки съм качила и в албумчето.

Честито, Албена! :  Hug

# 66
Дага, тоалета е страхотен, а и Стела си е голяма сладурана с тези къдриси и закачлива усмивка! Hug

# 67
Зимна, извинявай.  Embarassed Знам за този басейн. Направо я пускай дребната.

Аз наистина ви препоръчвам плуването. Никой не очаква да станат шампиони, но за здраве, тонус, двигателна активност, пък и дисциплина за по-големите.

Аз дълги години съм тренирала плуване. Веднъж в живота си съм вдигала температура. Редовно си ходех с висулки по косата и ядях шамари, за това, че съм без шапка.
Сега и децата ми са така, редовно по улицата възрастни хора ми правят забележка, че децата ми са без шапка и ръкавици в студа. Аз им слагам, ама не търпят.
Малката щях и по-рано да я пусна, но мислех да се оправя с памперса и гърнето първо. После размислих, взех и памперси за вода и така. Кефи се, рита с крака и се придвижва.

Ира, температурата на водата е 30 градуса.

# 68
  • Троян
Благодаря ви за пожеланията Hug
Ewito количката е супер и аз искам нещо такова,я ме опъти от къде я намери тази  Grinning

# 69
Албенче, официална честитка и от нас, много леко бременеене и само здраве и усмивки за всички ви  Hug Кога е точно термина?

Аз да попитам - как се изключват бутоните на кутията на компютъра за изключване, моя малчуган днес над 20 пъти го пляснах през ръчичката, познайте колко пъти ми рестартира компютъра Thinking Twisted Evil
Десен бутон - Properties - Screen Saver - Power - Advanced - доло има надпис "When I press the power botton on my computer"  и се избира от падащото меню "do nothing"  Peace
Джулка - утре ще гледаме, жалко само, че е в обедната емисия, вечерната е с по голям зрителски интерес Sad
Теди - недей с такива помисли, имаш нужда от почивка  Hug Ти си най-добрата майчица на Яни и Мопси  Hug
Ели - супер е количката, със здраве да си я ползвате  Peace
Мелани - много е сладка малката в басейна  Hug
Ахх, Симонка калпазанка, и омацана е голяма красавица  Hug

Днес превъзпитанието ми на Стефан върви още по добре. След вечерното мляко му бутнах биберона и  излязох от стаята. След няма и 5мин рев, много по кротък рев от вчерашния веднага заспа  Shocked Направо не можах да повярвам. А това му е 3тата нощ  Mr. Green
Специални благодарности, Алекс, ти ми даде съвети и сили  Hug Аз от кога отлагам  Embarassed Ако знаех, че толкова бързо ще има ефект, нямаше да го отлагам толкова. Дано все така добре върви  Praynig Пак много мерси  Hug
И което е най-хубавото, спи много по спокойно, не се буди през 1ч да реве, а само когато ние с таткото си лягаме, и някъде към 4ч отново леко промрънква  Peace

# 70
  • Варна
Аз дълги години съм тренирала плуване. Веднъж в живота си съм вдигала температура. Редовно си ходех с висулки по косата и ядях шамари, за това, че съм без шапка.
И аз така  Grinning с допълнението че съм тренирала цял живот на открит басейн поради липса на закрит във Варна. И по тази причина още отлагам плуването на децата, но Симона това лято вече ще се запознае отблизо с тренировките  Grinning

Люси, много се радвам че има ефект  Heart Eyes Все пак, като никнат зъбите, пак имат нужда дребните от гушкане, но поне не им е навик  Grinning
Албенче, честито! Леко да минава  Praynig Hug

# 71
Албенче, ами взех я колчикат от www.prodavalnik.com след двумесечно цъклене и пулене в обявите, има и други добри преложения , може да разгледаш, като филтрираш само летни колички, но на мен тази най-много ми хареса, пък и момичето беше от Плевен ( всъщност се оказа, че живее през улицата), което много ме улесни, за да не се занимавам с куриери и даване на праи на непознати. Видяхме си я на място и си я взехме.
Мога да ти покажа кои ми бяха другите опции, които също много ми харесаха, но тази излезе много по-евтино.
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/3607 - тук е най-ниската цена, която съм виждала на тази количка, много е сладка на живо.
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/7021
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/1203
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/1202
Специално този модел като мойта не съм срещала по сайтовете, или не е купувана от Бг или е много стар модел.
Дано съм ти била полезна. Hug

# 72
  • София
Честит Рожден ден на Стела!  bouquet  bouquet  bouquet
Дега- да ти е жива и здрава!  bouquet  bouquet  bouquet

Люси- браво- дано да е все така. Hug

Джули- жалко че няма да мога да го гледам на обяд Cry

Зимна- хайде да ги водим заедно на плуване! Peace|

Фил- дано да се оправите скоро. Peace

# 73
  • София
Днес се улях от писане, но не мога да се въздржа и да не кажа колко са готини двете мацки на тази страница:
Стела - официална с розова рокля и букли е точно като кукла  Heart Eyes
А Мони- калпазанката и хулиганката с този леко виновен, но и доволен поглед... Hug
Разбира се и малката рибка Мари в басейна  Grinning

Последна редакция: вт, 27 яну 2009, 22:58 от M_I_A

# 74
Официално честито на Албенчето!  preggo Сега само спокойствие и силна храна, за да докараш на финала едно здраво и хубаво бебче! Hug
Джули, ще ви дебнем утре по НТ........и без това го дават дъждовен ден и разходки няма да има, така че това е един плюс за по-голяма зрителска аудитория. Peace
Ели, леко и безаварийно да ви е новото возило! Hug
Ауууу а какви мацки сте наредили в темата.........кукли smile3521.......плувкинята Мари, омазаната Мони, елегантната Стели.........все принцеси. HugДа са ви живи и здрави куклите мами! Hug

Ухаааа, сега се наврях да видя темата на февруарки.........не си поплюват.....браво на тях! smile3501

А във Варна има ли басейн за бебешори някъде? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт