Плодове и чай с мед - 32 част

• 42 425
  • 446
  •   1
Отговори
# 90
Дънди, благодаря ти, но аз съм малко човек на крайностите и затова съм трудна с разделното.
Намерих този линк и мисля да пробвам по тази схема.

# 91
Донка, страхотно е това което си намерила - администратора го е написал изключително точно и ясно

Admin написа:

Дълги плодолечебни курсове по време на кърмене не бива да се правят
, тъй като повече от ден, два само на плодове отключват обилно отделяне на токсини с кърмата. В този период майката и нейното дете следва да получават всичко необходимо от суровите плодове и зеленчуци, прясно изцедените сокове от тях, покълналите семена и суровите семки и ядки. Към тези продукти може да се добави разнообразие от готвени здравословни растителни храни.[/color]
И до колкото виждам не се различава от това, което аз предложих като вариант за хранене. Пробвай без сладкиши, бял хляб, захар, не смесвай ориз с месо, картофи с месо, бобови с хляб и залагай на суровите продукти и резултата няма да закъснее. Именно това грубо в основите си е е разделното хранене. Ако искаш следвай рецептите, които предлагат на официалния сайт на Емилова - вкусни са и за здравословни - всичките ги използвам.  Hug

# 92
Донка, ето тук можеш да намерш още здравословни рецепти, които са с правилно комбинирани пранителни продукти. Не ти се налага да мислиш твърде дълго кое, кое може или не.
http://club-rh.blogspot.com/

# 93
Дънди, аз по-скоро харесах тази част от отговора:
"Бърз отслабващ ефект имат най-вече кратките плодово-чаени разтоварвания: 1 ден седмично, или 2 дни, но не последователни при кърмене. Суровата храна, описана по-горе следва да бъде 1/2 до 2/3 от общото количество при хора с нормално тегло. При тези с излишни килограми готвеното трябва да е в количество не по-голямо от 1/4 от всичката храна.
С други думи при човек със затлъстяване по-точна препоръка за хранителен баланс от тази, опираща се на брой калории е следната:
3/4 от масата на изядената храна за един ден да бъде за сметка на: сурови плодове и зеленчуци, сокове "фреш", покълнали семена и сурови ядки
1/4 от масата на изядената храна за един ден остава за готвените ястия, които да са предимно растителни и по-рядко животински"
Ще пробвам, за да видя как ще ми се отрази. Определено имам нужда от промяна. Едва ли в това, което ям сега има толкова полезни вещества,колкото ще има в плодовете, които ще си хапвам.

# 94
Донка  Hug Успех, разбира се че можеш  Peace

# 95
Момичета не плодувам!  #Cussing out Имам много работа и само нерви............

Дунди видях в една тема твои снимки - ИЗУМЕНА съм  Hug Hug Hug Невероятно постижение, голям успех, искрени поздравления  Heart Eyes

На всички   bouquet

# 96
dark.blue, странно е, че нямаш резултат, всичко ли спазваш както трябва. Спомням си едни писания на Гери, според които и едно Зрънчо може да те върне много назад, заради задържане на сол и т.н. Само на Дюкан недей да минаваш, че според мен е доста вредно с всички тези белтъчини. Една позната получи бъбречна криза от тази диета.  Stop
donka, поздравления за кърменето! Колко е голямо кърмачето? Аз кърмих година и 10 месеца. Намерих преди това тази тема, но прочетох за токсините в кърмата и изчаках да му дойде времето. А между другото хапвах повече салати, плодове, зеленчуци, но се падаше лятото и имаше богат избор. Ако имаш желание можеш да включиш някакви не супер натоварващи упражнения, за тях няма проблеми да се съчетават с кърменето. Успех!
Къде са снимките, дайте и на нас пък.  Crossing Arms
Почвам от утре да чета подробно за захранването, ако имам въпроси, ще ви питам.  Hug

Последна редакция: чт, 05 фев 2009, 22:45 от tini-mini

# 97
Тини, кърмачето е на 7 месеца. От 1 месец го захранвам и затова реших да предприема действия за по-сериозна промяна.
Сега като видях, че има възможност съм мн щастлива и даже днес ще ми бъде плодуването, а следващите два дни- салати и ядки.
Упражненията... хм, мързел съм... трябва да започна диета, за да ми се правят упражнения.. обратното е неосъществимо.  Laughing
Иначе имам велоегрометър вкъщи, желание няма..
Както и да... От самата мисъл, че ще плодувам, вече съм с приповдигнато настроение.  Mr. Green Crazy

# 98
Добро утро плодоранки  smile3525

Желая ви отлични резултати, много минуси на кантара и никакви изкушения  smile3503

Миранди, мнооогоооо ти благодаря мила  hug Определено си ми била вдъхновител в много важни моменти, още докато ви четях и не се бях регистрирала в БГ мама.  Hug

# 99
  • Пловдив
dark.blue не се заблуждавай. Диетата на Дюкан не е здравословна. Супер много ще си навредиш ако я спазваш.

# 100
Добре де, Atanassi, кажи защо според теб е вредна? Не те лишава от храна, не те обрича на глад...? Аз не съм запозната, но всички вие сами разбирате, че не може постоянно да се кара на плодове с чай и мед. Нали само два пъти годишно може или не е така?

# 101
Някой може ли да даде пример на 4-5 дневно захранване, освен това на първа страница?  Praynig

# 102
Днес успях да изкарам докъм три следобед на плодове... Вечерта ме нападна глада, но съм доволна. Сутринта имах изпит и ми беше страхотно свежо. Учех много бързо и си припомних колко е хубаво да имаш тонус!
Продължавам, плодоранки! Няма да се дам! Joy

# 103
ябълките може ли да ги хапвам през 2 часа, а не през 4...? Иначе само си гледам часовника и прегрешавам..от утре почвам от начало стриктно, през 2 часа ябълка Simple Smile))

# 104
Може. Важното е общото количество за деня да не е повече от 800 гр. Аз също не спазвам часове, ям по ябълка, когато почувствам нужда.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт