Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 25-та тема

• 49 923
  • 371
  •   1
Отговори
# 240
Ягодка, ЧЕСТИТОООО БЕБЧЕЕЕ! Прекрасна новина!
Да ти е жива и здрава малката принцеса и само радост покрай нея. БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ МИЛА!!!

# 241
Ягодка, честита ви Ивайла (много хубаво име  Heart Eyes)! Да е здрава и с късмет, много да се горедеете с нея!  Hug

# 242
  • София
Аз не се появявам често, но не мога да не поздравя Ягодка - много щастие и радост за малката Ивайла и за цялото семейство! Two Hearts

# 243
Ягодка, честито ти розово вързопче Ивайла! Да ви е жива и здрава и да се радва на безгрижно детство!
На теб бързо възстановяване!
Hug

# 244
Ягодке честита рожбичка да ви е жива и здрава   bouquet
Има баници само със сирене и се залишат с сладка или солена поливка

Берина за форнетите ли питаш ,защото Наталина е дала една рецепта за кроасани и форнети в темата за виенски кифлички

# 245
yagodka, това е най-сладката гозба в темата за деня Peace! Да ви е жива и здрава бонбонката и много да ви радва Heart Eyes!

Krische, ти пък ако си мислиш, че от мойте 40 Shocked парчета има нещо ooooh! Naughty. Въпреки това съжалявам, че сбърках рецептата Sad.

# 246
Честито красавица с много красиво име, Ягодке!
Много щастие пожелавам на цялото ви семейство!

# 247
  • варненка от София
Ягодкееее, хайде да е жива и здрава мънинката красавица, именцето е страхотно. Нека да ви радва, да е послушно и здраво бебче.  bouquet Тайничко ти завиждам, че вече имаш бебче, аз докато добутам до лятото ще лудна сигурно  Blush

Аз днес правих вита баница с майонеза, не остана за снимка и за това карам на стари лаври  Blush, ето тук

За вечеря правих спагети с пилешко и доматено сметанов сос.

kar4ita , не са форнети, а са банички на принципа на готовите на Белла. Аз скоро ги опитах за първи път и после такива киселини имах  Sick, но така или иначе аз не съм сега меродавна, щото и от въздуха ми стават кислотите ooooh!

# 248
  • сред люляците
Ягодка, честита ви рожба! Да ви е живичка и здравичка и много радости да ви носи!  Чакаме те скоро при нас!    bouquet

polin_a, какви кифли само си заформила! Heart Eyes Имат ли пълнеж? А рецепта Party

Krische , чакаме снимка и на готовите Hug

marulka_s, Изглеждат невероятно спагетите!!!

При нас за вечеря картофена супа Laughing, ястие на керемида (на бис) и кюфтенца по гръцки с картофено пюре Mr. Green

# 249
ilrai78, ето тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=367074.165 пост 175 и 178 си публикувах патилата с тия киФли днес ooooh!. Там е и рецептата, понеже меси машината.

# 250
  • сред люляците
polin_a, нищо, че са сбъркани, пак са много хубави! То нали знаеш - колкото повече, толкова повече Mr. Green И аз веднъж сбърках така едни меденки, но пък станаха супер. Кифли по такава като твойта рецепта не съм правила. Ще взема да си я запиша, пък да видим кога ще е, че нещо много рецепти се каня да пробвам за кифлички и до никъде още не съм я докарала hahaha

# 251
ЕЕЕ Ягодке мила newsm51 newsm51 newsm51 - цветя за гордата мама Ягодка
Така се зарадвах newsm44 от кога те дебнем всички тука.
Да ти е жива и здрава малката прекрасна госпожица Ивайла newsm03 - да расте безгрижна и много глезена първо от бате и тате а после от цял отбор ухажьори.
То след такава новина малко ме е срам манжи прозаични да туря, ама нали темата е за това Embarassed
МЛЕЧНА САЛАТА С ИЗВАРА

и

ПИЯНИ ПИЛЕШКИ ДРОБЧЕТА СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ

Сега правя Виенските кифли на Нат, че една приятелка ми проглуши ушите с тях ooooh!.Двойна доза правила днеска ooooh! ooooh! ooooh!

# 252
Ией, Ягодке, честита Ви рожба, а на баткото - сестричка! Прелестно име  за едно безценно същество! Пожелавам ти бързо възстановяване след раждането и спокойни нощи с бебока!  bouquet  bouquet  bouquet

От мен днес /че бях на работа  Close /:
Спагети с побългарен сос /с лютеница, шунка и кашкавал/  Embarassed :    и вечерята: леща-гореща:

# 253
ЯГОДКЕЕЕЕЕЕ МИЛИЧКА ЧЕСТИТО ТИ БЕБЕНЦЕ smile3504 newsm32....ДА РАСТЕ ЗДРАВО И ОБИЧАНО....А НА ТЕБ БЪРЗО ВЪЗТАНОВЯВАНЕ.....И ДА НАГУШКАШ ОТ НАС МАЛКАТА ПРИНЦЕСА smile3525 smile3525 smile3525  love001  love001  love001
kar4ita не са форнети ...а както са казали момичетата като от типа на Бела баничките....Правих с техните кори ама не станаха същите. Има някъква тънкост явно....... newsm78

# 254
Ммммммммммммммммм Илрай готово бе Wink
Ето ги:

Къде е Гелева да ме види сега, аааааа Laughing Laughing Laughing

А това керемиденото ме заинтригува и ходих да го чета, ама си нямам керемида аз. Та покрай него и се разходих из Щъркеловото гнездо Hug Hug Hug

Бъни, тая салатка страхотна. С изварката и чушки ми се виждат там май Laughing Ако и чесънец имаааа,,,,,,,,,,,,,,,,,, мммммммммммммммммммммммммм за мен е баш.....

Общи условия

Активация на акаунт