Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 25-та тема

• 49 935
  • 371
  •   1
Отговори
# 165
Хайде от мен днес само едни питки със сиренце...... Peace

Миленкааааа ....... Crazyей тъй ми станаха очите да знаеш Peace

# 166
Eдна испанска супичка. Представлява наварест месен бульон от различни видове месо и нещо като големи кюфтета. Добавя се фиде.

# 167
и  в къщи за закуска имаше пържени филийки, само че си ги пържих сама Laughing

свинско със зеле, имаше снимка тук на скоро и ми се дояде Grinning

и банички

Pety, нямам претенции да е авторска рецептата за десерта с пудинг и банан; както бях написала, когато бях дете, майка ми го правеше така, само че в правоъгълна форма за кекс Hug; не съм видяла темата на Leo и не знаех, че тя вече е дала подобна рецепта, както и че имаме еднакви форми за кекс Grinning; sorry, ако съм обидила или пренебргнала някой  bouquet

# 168
natia, много съблазнителна ми е твоята супичка  Heart Eyes Ще споделиш ли рецептата, моля ?  Praynig
Милен@ , прекрасни кексчета !  Heart Eyes
У нас - прозаично:
Супа топчета с домашна питка:

Пилешко филе с някаква там плънка и печено яйце:

и десерта:
/не се стряскайте от окото - това е праскова!/ Mr. Green

снимка от по-далече - последното парче от сладкиша с праскови по рецепта на Лео /дано не бъркам/

Приятни почивни дни на всички  Hug

# 169
До Поци, хич не се шегувам бе момче, ти бульон или вода слагаш ли или просто смесваш и пъхаш във фурната.
..вода..бульони не ползвам Peace..с добре подбрани подправки...бульон ти не требе Laughing

# 170
Ето Брауни-то ми:

Много вкусно  Heart Eyes

Не съм добра в снимките. Тази сянка дето ми излиза ме побърква  Crazy

# 171
Милена, много се извинявам......обаче тази красота просто е нечовешка......Или се споделя рецептата, или се праща на съфорумка поне по 1 кексче за твоя сметка! Ох....видяло се , че формички за малки кексчета е крайно време да си купя......

Да си сложа днес част от труда.......

Момичетата от тортената тема я знаят тортата с кожения салон - тук; с остатъка от муса на Танита направих и тортичка за нас - с украса на … 72;та; баница с мая+парче;и станалит … 1097;а.....

И телешки винен кебап + на Марулка  bouquet дроб-сърмата, само че с бяло месо, които обаче утре ще удостоя със снимки. Че тези манекенки утре ще гастролират на масата ни!

Нела, това око може да се кандидатира за някой филм на ужасите....Бррррр....

Смятам да не готвя в близките 2 дни Whistling.......

Хубави почивни дни!

# 172
Ето Брауни-то ми:

Vivian, не преживявай, браунито ти засенчва всякакви сянки. Страхотно изглежда!  bouquet

# 173
  • Варна
* *•● Диди ●•* *, може ли рецептата на сладкиша с фурми и орехи.

# 174
  • София
За днес от мен пилешки хапки с чушки, царевица, соеви кълнове и оризче за гарнитура.   chef

# 175
Ето и от мене:

пилешки воденички, доматено сосче с праз, винце и сядаме да гледаме кого ще ожени Слави  newsm53

# 176
Ууу Гелева що така сега това ала по китайски така ми го невре #Crazy в монитора.Ох как обичам.Прекрасно.
Ето Брауни-то ми:

Vivian, не преживявай, браунито ти засенчва всякакви сянки. Страхотно изглежда!  bouquet
ММММ дааа така си е.И какво не и харесваш на снимката.Слюнкоотделяма тука с Лабрекс дружно Mr. Green
nela_66 - прозаично но вкусно Peace
Аз момичета утре съм се приготвила да повторя две рецепти от Любимите, от първите още снимани когато нямах ФОТО и съответно зле представени.
Едната е пиянички дробчета по заявка на мъж ми Mr. Green hahaha Mr. Green

# 177
Здравейте момичета (и момчета) !
Отдавна следя темата с голям интерес - възхищавам се на кулинарните красоти които творите   bouquet Hug. Реших и аз да се включа във вашата група, няма да ви изненадам с такива прелести (като вашите), но поне мога да се опитам да взема най доброто от вас  Laughing

за тази вечер: ракийка със салатка зеле и моркови

картофена супичка

и кюфтенца със доматен сос

Лека петъчна вечер на всички

# 178
Да си сложа днес част от труда.......
Момичетата от тортената тема я знаят тортата с кожения салон - тук; с остатъка от муса на Танита направих и тортичка за нас - с украса на щерката; баница с мая+парче;и станалите традиционни хлебчета на Карина у нашата къща.....
Браво на маминото злато! Много пъстра и красива украса на тортата !А баницата с мая ми прилича на роза - разкош! А тия хлебчета от кога им се каняяя...и понеже нямам мак - не правя само заради това! Confused /то който го мързи си търси оправдание, де Embarassed/

# 179
  • пак на Рив Гош
Миленаааа, разкошни са ти къпкейковете! Каква е глазурата?
И на Марулка дроб-сърмата, и на Nela_66 супата топчета (тъкмо ме подсети, че имам една кайма в хладилника Simple Smile)
Berina, Vivian, браунито е чудесно!
Да не говорим за печивата, които ми се усмихват от снимките - та банички, питки, пържени филийки, сладкиши...

От мен един гулаш с чушки:

и една супа от сладки картофи и кокосово мляко:

и ще трябва да измисля менюто за новата седмица  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт