Работещи майки 2006 - тема 19

• 12 634
  • 312
  •   1
Отговори
# 120
# 121
Ай мами, полудявам вече.... Незнам хормоните ли са ми в повече, ама то хорската простотия граници няма. От три дни се боря с градинската тема... Критерии да имало, приема честен да бил... Сега се оказва, че шанса за дете от еднодетно семейство е нулев, че и по-малък, а на всичкото отгоре неква джофра мрънкя да се махне точката за работещ родител, щото видите ли не било справедливо спрямо нея - нямала била работа, а не можела да си намери щото детето и било болно по 20 дни месечно и работодателите и не я искали... Аз ли полудявам, бременността ли зле ми се отразява, много свободно време ли имам, ама ми иде да открия една такава патка заспала и да я накарам да ми изяде всички тъпии, трудовия ми договор и платежните дето всеки месец ми внасят осигуровките и данъците! Егати патките заспали.... Пак по доход ще ни отсяват децата и ние пак ще духаме супата щото сме учили в последните 20 години вместо да висим в родилното от 18 годишни. Ако приемат тоя критерии съм си обещала, че ще изляза в болничен до края на бременността, след което ще се водя по майчинство цялата първа година и после ще прехвърля на майка ми майчинството, че да доя държавата още 2 и на финала ще почна да се осигурявам на минимална и ще вися за социални помощи, детскти, за парно ток и квото успея да изкопчам, щото ми писна да се отнасят навсякъде като с неква малоумна идиотка. Имала дала... Като отида в поликлиниката не ми дават направления щото трябвало да има за бедните. Като не са учили да ровят по кофите или да мият кенефи... Сори, ама много подпалих моторетката, а пък само вие сте със всичкия си и Шъ ма разберете.

# 122
Забравих за 14 февруари... Нищо няма да му спретна на моя. Бременна съм и съм зла. на всичкото отгоре утре цялата му рода (брат му и двата племенника) ще се кръщава заради некви сватби та ще ходим да ги видим. Глупост голяма... И то на 14 февруари

# 123
  • Sofia
Гер4о, много си наред!!!!!  Адски се дразня когато някой хем го мързи, хем го боли. Преди 100 години живеех в Люлин, а работих в Дружба и пътувах с градския транспорт, пък като гледам не ми е паднал г.....а.
Аз вече нямам нерви да пиша в темата за градините, въпреки, че ме сърбят ръцете, но това означава цял ден само с това да се занимавам, а пък резултата е нулев. Яд ме е, че в понеделник няма да мога присъствам на обсъждането. Дано да има читави юристи, които да прецизират критерийте.
Ле-ле Бомба направо ме взриви с тази снимка. Като гледам, няма нужда от друго Mr. Green.... Голям подарък ще трябва да получиш.

Последна редакция: пт, 13 фев 2009, 15:20 от Eliona

# 124
  • София
Дано да има читави юристи, които да прецизират критерийте.

За съжаление, няма.  ooooh!

Герчо много ми се искаше да напиша точно какво мисля по темата, но рискувам да отнеса доживотен бан.  hahaha Щото многодетните, освен многодетни, са и многоискащи. В много теми съм се опитвала да ги накарам да се замислят върху тезата, че деца се раждат, когато имаш пари и възможност да ги гледаш, а не само за едното голо желание.
Естествено - изядоха ме жива.

# 125
Момичета, тръгвам след малко, че нещо ми стана некомфортно.

Пожелавам ви незабравим светивалентински и трифонзарезански празник.  Hug

# 126
  • София
Момичета, тръгвам след малко, че нещо ми стана некомфортно.

Мале ти кога пък стана в 12-та седмица?  Mr. Green
Приятни празници и на теб  Hug

# 127
Аз се чудя как минавам между капките и не съм отнесбла бана досега. Нали все съм си опозиция. нямам против многодетните, ама не може всичко за тях... Безработни, социално слаби, инвалиди, сираци, многодетни, двудетни всички преди мене на опашката, а останалите да го духат. Не знам кой е казал, че ДГ са социални заведения, а не образователни. Демек моето дете като не е социално слабо да го духа и няма да се образова... Аз няма да ви обяснявам в кви приключения съм с градината на иван. От вчера ми държат сметка, че съм писала във форума, че са превърнали вземането на пари в религия и че всичко това го правят за моето дете и че съм написала, че директорката е неприятен човек. Ами не съм излъгала и за двете. Добре, че не се държат зле с иван, защото това значи по средата на нищото да му търся варианти. Мислели ме били за възпитан човек и що съм била написала, че съм навряла логопедката на кучето в гъза и ме гледаха тъпо като им отговорих, че тая заслужаваше един як здрав бой. Просто да изкарваш здрави деца болни само и само да вземаш пари е направо подсъдно, ама като нямам друг избор седя и мълча. Сега като виждам, че шансовете ни за ДГ са по-малки от нула направо още повече ме влудяват.

# 128
гер4о, време е да си направим наша градина явно.

ама много хора те четат какво пишеш. а ти смяташ, че си се скрила с тоя ник Joy

# 129
  • София
Герчо ич да не ти пука кой какво чете. Аз чакам с нетърпение следващия ти пост, ориентиран именно към четящите от градината тук  Mr. Green
Да, аз също нямам против многодетните. Имам против многодетните Нахални тетки, дето си мислят, че като са родили три деца и трябва веднага да получат тристаен и Латвия  Wink

# 130
то ако така ставаше, ей сега снасям едни близнета

# 131
  • София

Ставаше, ама преди около 20 и ...години  Mr. Green

# 132

в македония и сега става, стига да си с албанско съзнание Wink

# 133
  • София

в македония и сега става, стига да си с албанско съзнание Wink

Веднага отивам  hahaha

# 134
Ей, на расизъм го избихте  Joy Joy Joy...
Вие като ме гледате как съм се притеснила, че ме чете цяла Сф. Що не ходя аз да издирвам некви хора из форумите та да им чета мненията. Ами щото не ми пука и не съм срещала достатъчно интересни хора, че да ги издирвам специално. Щом им харесва на хората да ме четат, го приемам за гордост. Ще трупам опит, пък знае ли човек - мога на нана конкурентка да стана или направо книга да напиша. Така де! Четете, четете и се учете от кака ви и тея от градината и тея от офиса и всички останали дето се интересуват живо от мен и моето семейство...
Сега петиция пиша, ще ви я метна да я подпишете след малко.

Общи условия

Активация на акаунт