Работещи майки 2006 - тема 19

• 12 633
  • 312
  •   1
Отговори
# 135
  • на правилното място, в точното време
Мноооооооого ме кефите!  Hug Ауууууууу! Пък кой ви събра тука,само това не знам. Да е жива и здрава Гери, нищо , че не с е появява.
Дю, дано си добре! Hug
 Ще докладвам на 15 -  Embarassed

Герчо, давай я тая петиция, задобряваш обаче   Peace

# 136
  • София
Ми то краставите магарета отдалеч се надушват  Mr. Green

# 137
Трябва да махнеме 2006 от заглавието, че гледам щъкат и нормални, ама с друг набор деца и като ни видят тука едни такива работещи от 2006 и палят мартинките. Може Работещи майки - крастави магарета.... Направо си ни подхожда...
Иначе петицийката направих един примерен текст и го метнах в темата да видим дали ще има некви градивни забележки или ще ме чоплят що съм изпуснала някоя запетая или що искам равенство, като така ги устройва....

# 138
То по едно време май в Дом и семейство ли къде беше..се беше навъдила още една работна тема...та не знам ако сменим да не е 2006 какво ще стане Confused

# 139
  • София
Бе който иска ще ни намери. Нека си стоим така  Grinning

# 140
а не... онази другата работна коментираха първи клас и как след 5 години отпуск по майчинство се чувствали малко назад с работата... онази е за нормални работещи.
добре ни е тук по д прикритие според мен Joy

# 141
  • София
а не... онази другата работна коментираха първи клас и как след 5 години отпуск по майчинство се чувствали малко назад с работата... онази е за нормални работещи.

Joy Joy Joy Joy

# 142
  • на правилното място, в точното време
Добре сме си така. Какво общо имаме с нормално работещите жени ние? Аааааа? Кукумицини! Hug

# 143
След две чаши вино /щото бях замръзнала/ да ви кажа съм почти щастлива след близо месец мъки със запека на Здравко вече всичкое на ред.Честно ама запека на Здравчо и икономическата криза по едно време много ми идваха, единия проблем се разреши сега чакам и кризата да мине а ако и Пети започне да пише малко по читаво ще е направо прекрасно.
И аз мисля че сме си много добре тук, а който иска да се включи винаги е добре дошъл.
Лека нощ,  а утре си починете добре поглезете си дечицата може и мъжете ако са слушкали.

Ger4o къде е петицията?

Пропснах да ви кажа първото изречение на Здравчо " Мо тати, ло тати" в превод  "Моят тати е лош тати" това беше преди три дни на мъжо още му държи влага.А бебо просто наплюл баща си, който естествено му се скарал а това е резултата.

# 144
Ваня, абе тамън я написах и тея от общината промениха критериите. Ясно е, че утре ще трябва да се препрати. Има нов критерии за доход - не е ясно написан ама ма тея дето плащат повече ще имат предимство. Сега ще се насерат тея в Страстите...
По повод кризата - забелязахте ли, че почнаха реклами на кредити. не бях засичала такива от 3- месеца сега има и за бизнес кредити и за кредитни карти. да не си помислиха тея, че кризата ни размина, кво ли  Joy Joy Joy

# 145
не мога да разбера за какво си говорите.
утре какво е ?!

Трифон Зарезан!  Mr. Green Наздраве! Wine Glass

# 146
  • София
По повод кризата - забелязахте ли, че почнаха реклами на кредити. не бях засичала такива от 3- месеца сега има и за бизнес кредити и за кредитни карти. да не си помислиха тея, че кризата ни размина, кво ли  Joy Joy Joy

Аз даже в момента си чакам моя кредит  Mr. Green Поредният. От банката много ми се зарадваха  Wink

# 147
Честито и от мен - Трифон, Валентин - който каквото празнува Wink

Ноеми от вчера следобед е с температура - много неспокойно спахме и двете. Сега беше 39 даже ..ама след парацетамола май я смъкна и спи спокойна.

# 148
  • София
Цитат
Ноеми от вчера следобед е с температура - много неспокойно спахме и двете. Сега беше 39 даже ..ама след парацетамола май я смъкна и спи спокойна.

Hug Дано бързо да се оправяте и да не е нищо сериозно.   bouquet

# 149
Майра, пазете се! Ние от 2-3 седмици сме болни, като малкият вече се оправи и като цяло най-бързо му мина. Имам чувството, че няколко пъти поред го изкарах това чудо... или съм била ощастливена с пълната колекция вируси за сезона... не знам, обаче така ми беше зле, че даже във  форума не влизах. А междувременно се случили толкова много неща!
Ger4o, страшно се зарадвах на твоята лентичка! Много лека бременност ти желая и едно прекрасно бебенце накрая! Hug

Общи условия

Активация на акаунт