Работещи майки 2006 - тема 19

• 12 640
  • 312
  •   1
Отговори
# 105
Майра, чудесно начало!  Hug

Нана, бързо да излизаш от тази черна серия!  Hug Всичко ще мине!

Герчо, честита точка.  Heart Eyes

# 106
  • София
Нана  Hug ще се справите.Как е днес детенцето?

Благодаря ви на всички, милички  Hug

Кало сега стои на инхалатора. За съжаление ще се наложи да пие 10 дни Клацид. И яко продухване на носа с каквото се сетите. Освен всичко лекарката забрани да го събирам с други хора и ще си кукува сам вкъщи.

Иначе пералнята слава Богу май тръгна. Митко я разглоби и сега я пусна да пере пробно. Да видим.
За другите проблеми - май бурята отминава. Но много тежко ми беше, много.

# 107
НАна, радвам се за хубавите новини.
от отчетната тема много си купиха едни помпи за сополи, които се включват към прахосмукачката и дърпат много, но са нежни и много ефективни. мисля, че в данет я имат и доставят.

# 108
И при нас ги накупиха тия помпи. Ама се оказа, че са прекалено мощни и увреждали лигавиците Thinking

Кали,  Нана Hug

# 109
  • София
То като седне на инхалатора и после каквото има той си го гълта. Че още не се е научил да духа носа.

Колкото до другото - спазваме за момента добрия тон. Да видим...

# 110
Къде сте момичета, да не подготвяте изненади за любимите за утрешния празник.Свекърва ми вчера ми каза че трябва да отидем на ресторант с мъжо, тя мисли за нас а аз блея.

# 111
Ваня, отивайте, хич не му мислете!

Аз съм тук, работя, пак се изсипаха всички шефове и тези дни е малко по-спечено.

# 112
Шъ знаете, че ви чета - не съм ви зарязала.
Нана, бързо оздравяване на малкия

# 113
  • на правилното място, в точното време
Като мина набързо и не откривам темата  newsm78 А то кой ли не вече в този отчетен форум.  Ваня, стегнала съм се за празника , след малко ще покажа част от подготовката.
http://media.snimka.bg/2141/010537154.jpg Има и друго  Embarassed, ама не е за снимане.
То е за другия светец, да не се сърдят и двамата  Wink
Хубав ден и весел празник! Бъдещите мами, не прекалявайте  Hug

# 114
О, Рави.... 

# 115
  • София
Ей разписахте се...Тамън реших, че сте затънали в работа до уши и не можете да вдигнате глава  Mr. Green

Кало вече е далеч по-добре. Обаче работа страшно много. На всичкото отгоре днес за първи път в живота ми бях на косъм да закъснея за работа. Събудих се 35 минути преди да трябва да седна на компа в офиса и съм карала като Шумахер  Laughing

# 116
Рави, ти си за пример, другите се ослушват и нищо не казват за празника, хайде девойки, вижте на какви добри мъже сме случили  Joy заслужават да се погрижите за приятното прекарване на празника.

# 117
  • София
хайде девойки, вижте на какви добри мъже сме случили  Joy заслужават да се погрижите за приятното прекарване на празника.

Twisted Evil  Twisted Evil Twisted Evil Ще го обгрижа аз моя така, че ...

# 118
Айде аз приключих за тая седмицааааааа  newsm68

Леле, Рави, ти не си човек  Mr. Green Браво, браво.

И моя не заслужава подготовка - уговорил се с един приятел да пием утре бири Crossing Arms

# 119
не мога да разбера за какво си говорите.
утре какво е ?!

Общи условия

Активация на акаунт