Работещи майки 2006 - тема 19

• 12 615
  • 312
  •   1
Отговори
# 165
  • София
мерси за отговорите  Hug Сега ще сложа да се пекат ябълки. И ще варя ориз. Обаче тя при гледачката не е искала нищо да яде...Ама пие де..Така че явно оризовата вода ще се приеме - дано  Praynig

Майра не я карай да яде. Мама винаги ми казва, че когато едно дете не му е добре, е по-важно да пие течности, а не да яде.

# 166
Нана,  Hug аз не я карам - и вчера вкъщи си беше на кърма само. Ще пробвам с ябълката - ако не иска - няма как да я накарам и без това  Wink

# 167
  • София
Нана,  Hug аз не я карам - и вчера вкъщи си беше на кърма само. Ще пробвам с ябълката - ако не иска - няма как да я накарам и без това  Wink

Hug Hug Hug
Да де, аз това имах предвид. Нека си пие млякото, пък друго ако иска. Не че нещо - просто защото знам, че има мами, които се притесняват, ако детето не иска да яде.

# 168
  • София
Здравейте Дами,
Мога ли да се присъединя в "отчетен" подфорум към темата Ви за Работещите майки.
Казвам се Мариана. Имам син Марио 2кл. и дъщеря Дафни все още в яслена група, предстои преместване към градината.
Работеща майка съм на пълен работен ден.

# 169
Нана, аз съм от ония гадните кърмачки (е не толкова фанатизирана чак де Mr. Green) ама тук съм малко под прикритие Laughing Та не ме е страх като не яде  Wink Пийна малко оризова вода..Да видим.

Мариана, добре дошла  Hug

# 170
  • София
Нана, аз съм от ония гадните кърмачки (е не толкова фанатизирана чак де Mr. Green) ама тук съм малко под прикритие Laughing Та не ме е страх като не яде  Wink Пийна малко оризова вода..Да видим.

Хич не вярвам да си от гадните. Щом още не си ме почнала, че Кало е кърмен само 2 месеца и съм оперирана от бебе, а не съм го родила  Mr. Green

Мариана добре дошла   bouquet

# 171
Щом още не си ме почнала, че Кало е кърмен само 2 месеца и съм оперирана от бебе, а не съм го родила  Mr. Green

Ей сега те подпуках - досега не знаех Mr. Green

Офф аз съм добре вече, Ясмин удържа положението...Ама Ноеми с това разстройство...Давам и еквивалента на Ентерол тук и сякаш от вчера леееко по-добре, ама темературата й е много ниска. Снощи измерих 35.4 Thinking Краката й бяха лед студени, въпреки, че я забелязах и обух чорапогащник и най-дебелите чорапи Confused

# 172
Олеле.. ужас... колко познато ми звучи Joy

Кайо днес се опита да рисува с дръжката на една счупена (от него) лъжица във вода с проскубан босилек по кухненската кърпа. каза, че била много красива рисунка.

Това нещо не можах да си го представя.  Shocked Снимки да ти се намират?  Wink

Хич не вярвам да си от гадните. Щом още не си ме почнала, че Кало е кърмен само 2 месеца и съм оперирана от бебе, а не съм го родила  Mr. Green

В интерес на истината, при последната ни кръчмарска сбирка се оказа, че само Майра не е "оперирана от бебе"  hahaha, ама всички останали си имаме алиби, че не е от лигавщина... А пък тя е страхотна сладурана и няма никакъв шанс да мине за гаднярка. Hug
Майра, колкото и невероятно да звучи, при последното разстройство на малкия най-добре му подейства киселото мляко - но трябва да е заквасено с лактобацилус булгарикус, а не само със стрептококус термофилус, така че не знам в Германия какво да ти препоръчам.  Аз ползвам или домашно квасено, или БИО. Това поне го яде с охота, за разлика от оризовата вода, компота от дренки и прахчетата хидратин алфа. Sick Казаха ми, че много ефикасен бил чаят от нарови кори, само че докато се наканя да купя нар и да изсуша корите, дрисъка премина. Mr. Green
Мариана, добре дошла!  bouquet

# 173
Миньон, знам го това с млякото, ама много е малка още. Освен това има по кожата едни като лишеи ...дето ту се появяват ужасно много, ту се поуспокояват ..та не ми се рискува с мляко толкова рано Confused

Аз ще ви проверя по някое време съвсем скоро лично на чаша винце - кой опериран от бебе, кой от акъл, кой кърмил и не кърмил  Mr. Green

# 174
хаха... ами който не е кърмил, но цедил манджа? в отделна група ли ще сме? на розе?

иначе на кайо нямам снимка с тази рисунка, но имам на онази, която направи с крем от тубичка Joy

# 175
Момичета, здравейте:)
Отскоро открих темата и реших да се присъединя:)Работеща мама съм, ръководител лаборатория на работа, а вкъщи мама на 3 годишна щерка:
хаха... ами който не е кърмил, но цедил манджа? в отделна група ли ще сме? на розе?
Ако ще се заформя група и аз съм тука,че и от бебе съм оперирана(това много ме развесели като го прочетох)Simple Smile

# 176
  • София
MIK добре дошла  Hug

Момичета, аз като пълен кукумицин реших да си организирам утре забавлението, наречено работа от вкъщи плюс гледане на Калоян  Mr. Green
Нещо не ми се иска да го пусна на ясла, че ми казаха, че пак има вирус и почти всички познати дечица са болни.
Та се надявам някои от вас - да не посочвам поименно, да ми разтушават съзнанието отвреме навреме  Wink

# 177
  • София
MIK добре дошла  Hug

Момичета, аз като пълен кукумицин реших да си организирам утре забавлението, наречено работа от вкъщи плюс гледане на Калоян  Mr. Green
Нещо не ми се иска да го пусна на ясла, че ми казаха, че пак има вирус и почти всички познати дечица са болни.
Та се надявам някои от вас - да не посочвам поименно, да ми разтушават съзнанието отвреме навреме  Wink

И аз това се замислих, да си остана в къщи,че малката нещо ...........не знам.Пак сополи, пак леко покашля,вчера е била отпаднала.Даже се оплакала, че глава я боли, та ме притесни.Снощи пък играеше ,пееше, скачаше и спа спокойно.
Предположих ,че се е по възбудила вчера ,че ги снимаха за календари в яслата и приготовленията бяха големи- та рокля, та парфюм, та чак червило искаше.Сега се обадих в яслата - била добре и играела.Не знам какво да мисля
MIK здравей

# 178
  • на правилното място, в точното време
Добре дошли на новите момичета!  bouquet Дано ви е уютно сред нас!
Нана, заявявам се за утре. Няма да мърдам от нас, че мойта любоФ утре прави 40 години и един купон съм замислила  bowuu Ноооо, обещавам да те наглеждам и да ти преча  smile3534
 Гледам сте почнали да си поръчвате - за мен един Бейлис, като за начало bowuu Вече не съм кърмачка, манджа не съм цедила, но пък съм ужасна майка - излизам няколко пъти годишно на площадката с люлките и се чувствам ужасно "да бъбря" за детето.  Twisted Evil

# 179
 Hug затъжих се!!!

Добре дошли на новите работещи мами!   bouquet

Аз съм в Пловдив, трябваше да се прибера вчера, но ще пътувам утре.  Mr. Green

Вчера бях на ФМ, но сестра ми ме разубеди да гостувам една вечер у тях и днес да си ходя, малко ми трябваше, останах. Днес тъкмо да си тръгна и зет ми вика: утре пътувам за Смолян, що не пътуваш с мен. Е, това ми трябваше, почивам с пълна сила, в отпуск съм до края на седмицата.
Бебо е супер, всичко е като трябва, доктора каза, че нещо стърчи, но е рано още да коментираме.

До скоро  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт