Работещи майки 2006 - тема 19

• 12 632
  • 312
  •   1
Отговори
# 150
Леле, мамииии... Кво стана с нас. Темата ни на 2ра страница.

# 151
Е днес е неделя бе Герчо Wink кво да става. И аз човек, кат никога и почивам в днешния ден Crazy( друг е въпроса че станах пишман че съм почивка ooooh!)...

# 152
  • София
Е днес е неделя бе Герчо Wink кво да става. И аз човек, кат никога и почивам в днешния ден Crazy( друг е въпроса че станах пишман че съм почивка ooooh!)...

Ох и аз съм почивка, ама дет вика сватята ...егати почивката  Crazy

# 153
аз за това си ходя на работа и събота и неделя, да не си развалям режима и спокойствието Joy

Мини, много гупки, и да оздравявате

# 154
Здравейте  Hug
Надявам се сте в добро настроение за новата седмица. Чакаме Рави на отчет!

# 155
  • на правилното място, в точното време
  bowuu Беше хубаво!Рапорт даден! Хахахахахахах! Сериозно, бях се настроила за скофтен празник, напоследък една такава серия празници ни беше почнала. Но се получи. Пласирахме тук там децата...уважихме и двамата светци, е единия малко повече, ноооооо ми хареса  Heart Eyes
 Герчо, как няма да сме на втора страница, като се  напълни форума със зодии . А и други явно са уважавали светците  Sunglasses
Хубава седмица от мен! Hug

# 156
  • София
Добро утро и спорна седмица!

Ние не уважихме нито един светец  Naughty Какво да правиш - традициите не са това, което бяха  Joy

С доста притеснение закарах Кало на ясла. Баща му не се прибра навреме от нощна смяна и нямаше на кого да го оставя, че в събота се скарах супер сериозно с баща ми. И сега естествено не искам да му се обаждам да го моля за каквото и да било.
Понякога си мисля, че толкова си приличаме с него, че затова не можем да се търпим...Абе криво ми е, но той трябва да се научи, че вече не съм на 13.

# 157
Миньон,  Hug

Ноеми закрепи положението, ама от събота през нощта аз се тръшнах с някакво повръщане Sick Добре, че вчера беше неделя - спах (и повръщах) цял ден - нямах сили за нищо Sad

# 158
Като ви чета и се сещам за "Законът на Паркинсън" (в частта за работата и боледуването)  Майра, ако кажеш, че днес си добре, значи си поредното потвърждение Mr. Green Желая ти го от сърце, разбира се!  Hug
Кали, и аз се опитвам да не си развалям работния ритъм в събота и неделя, но тъй като точно тогава нямам никаква помощ за малкия, се получава трудно. Обикновено го чакам да заспи, за да поработя (естествено, заплесвам се и стоя до малките часове) и като ме събуди сутрин с бодрото "Мама, гуш!" съм като ударен хеликоптер. А с него наоколо си е някакъв ужас, дори да се занимавам с нещо рутинно. Това дете не си играе с играчки, а влиза от беля в беля! Преди малко картинката беше: аз пиша, а той ме храни със сушени череши, които ми тика в устата (и не само там) с малка лъжичка и разправя, че "Иска мама тане бела"  hahaha После започна да ми слага череши и в кафето, а след като докопа лютия пипер вече ми дойде в повече и вдигнах всичко от кухненската маса на високо. Айде, чао от мен, че току-що откри картотеката с визитки и... вече не е картотека, а кутия с безразборно разпилени картички...

# 159
Олеле.. ужас... колко познато ми звучи Joy

Кайо днес се опита да рисува с дръжката на една счупена (от него) лъжица във вода с проскубан босилек по кухненската кърпа. каза, че била много красива рисунка.

# 160
Еми Миньон, не съм съвсем добре, ама не е като вчера. Така че се потвърждава правилото  Wink

Ноеми е с разстройство Rolling Eyes Какъв бабин трик мога да приложа - оризова вода ли беше?

# 161
Да, Майра ориза и оризовата вода запичат, също така банана, печената ябълка, прпечена филийка, сок от бяло грозде.

# 162
  • София
Да, Майра ориза и оризовата вода запичат, също така банана, печената ябълка, прпечена филийка, сок от бяло грозде.

Моркови, сок или компот от дренки също вършат работа.  Hug

# 163
мерси за отговорите  Hug Сега ще сложа да се пекат ябълки. И ще варя ориз. Обаче тя при гледачката не е искала нищо да яде...Ама пие де..Така че явно оризовата вода ще се приеме - дано  Praynig

# 164
Майра, дано се оправи бързо Ноеми!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт