Работещи майки 2006 - тема 19

• 12 613
  • 312
  •   1
Отговори
# 180
Дю, всичко е наред, нали? Казаха ли ви пола вече или още не се вижда?

Рави, ти нещо тънко мина след съботата с обясненията  Mr. Green

Кали, за теб специално бяло тосканийско  Wink

# 181
  • София

Нана, заявявам се за утре. Няма да мърдам от нас, че мойта любоФ утре прави 40 години и един купон съм замислила  bowuu Ноооо, обещавам да те наглеждам и да ти преча  smile3534

... и се чувствам ужасно "да бъбря" за детето.  Twisted Evil

По първа точка - огромноооооооо ТенкЮ   bouquet

По втора точка - и детето квооооооо ? smile3534 smile3532

# 182
  • София
Дю, всичко е наред, нали? Казаха ли ви пола вече или още не се вижда?

Е, аз доколкото разбрах нещо стърчало  Joy

Ох и по темата. Днес Калоян замислено заявил на баща си: Мечо няма пишка, защото спи!  Mr. Green /визирал е плюшеното си мече/

# 183
Леле срам ..кво съм чела..май половината съм пропуснала  Embarassed

# 184
Майра, ама то и аз малко набързо писах, та може да съм се изразила малко зле, ама простено ми е. Васил все още е сигурен, че е момиче! Ще видим със сигурност на следващата ФМ. Иначе всичко е наред, вървим около 5-6 дни напред, гънката е 1.2 мм, има носна кост, кръвопотока е в норми, това разбрах от целия преглед.
Ето тука има малко снимки на бебо:
http://picasaweb.google.bg/rositsa.kelbecheva/13?authkey=JWpfzu3EgtM#

# 185
  • София
Дю,
Много се радвам за теб и бебето и дано така сте добре до края на бременността.
С тези снимки така ме разчуства, че искам бебе.Моите са големи вече и не миришат на бебе (искат да им слагам парфюм).Само от време на време се държат като бебета, но това не се брои  Mr. Green

# 186
Може ли и аз да се присъединя към вас?Здравейте и от мен!

# 187
дю. много ти благодаря, че ги сподели Simple Smile
мацки, изчезвам за една седмица, да слушкате Simple Smile и да купонясвате.

# 188
  • София
дю. много ти благодаря, че ги сподели Simple Smile
мацки, изчезвам за една седмица, да слушкате Simple Smile и да купонясвате.

Въх, Калиноооо, на кой ни оставяш ?  Mr. Green

# 189
нана, смао не почвай и ти , че Кайо до сега ме пита: ама ще се върнеш ли някога, и РЕЕЕЕВВВВ
мани мани.... и после. а да ми донесеш червен подарък.

# 190
Привет на всички новодошли  bouquet

Дю защо не се обади като си в Пловдив?Радвам се че всичко е наред.
То не че аз съм в Пловдив виждам града по светло само събота и неделя.Седмицата до тук беше тежка, вече усещам със сигурност че нещо трябва да променя, но важното е че всички сме здрави другото ще се оправи.

Кали лек път на теб.

Ger4o как си?

# 191
Бомба самоделка честит празник за теб и рожденика, да имате още много щастливи празници заедно:)
Дю лека бременност, прекрасни вснимки:)
Нана, успяваш ли да работиш? За мен работа вкъщи плюс дете е мисията невъзможна:)
Мери, здравей:)

За мен денят започна добре, въпреки мрачното време

# 192
  • София
Нана, успяваш ли да работиш? За мен работа вкъщи плюс дете е мисията невъзможна:)

Мдааааа, аз съм Найда Манчева  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Само дето не можах за секунда да вляза във форума. Много работа и много ядове с компа. Т.е с връзката със сървърите в офиса. Едно оправихме, друго се прецака. Сега го чакам мъжО да си дойде, че разбира да оправя тъпата машина, че накрая ще се самоубия ритуално  ooooh!

Кали  Laughing лек път и аз искам червен подарък  hahaha

# 193
Ей ме на, появих се! Бях в Тина Киркова за 2 дни, амва вече съм добре. Всичко е наред... Тея лекуват на принципа на по-силната болка  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy. направиха ми задника  на цетка от инжекции и сега ме боли единствено задника  Joy. Вчера като ме изписаха мръднах до офиса за 2-3 часа, днес вече ще съм цял ден, че много неща има да се правят и 3 дни извън не ми се отразиха добре . Миньон, вече няма интернет в Тина Киркова  Joy. Да забревеняваш и да ходиш пак да раждаш, че развалят дисциплината
(добре дошли на новите мами!

# 194
Ger4o как моше да отидеш в офиса след престой в болницата и то вчера дето времето беше ад.Днес изобщо не си показвай носа навън.

Аз се прибрах в един часа през ноща от командировка.Доволна съм че въобще се прибрах, днес стигнах до офиса не зная как ще се прибера довечера ама това е друг въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт