Страхотна Диета за Страхотни Тела/Режим на доц.Байкова/ - 21

• 51 294
  • 424
  •   1
Отговори
# 105
здравей janeta* Hug
мерси много за допълнителните планове и успех   bouquet

# 106
здравей janeta* Hug
мерси много за допълнителните планове и успех   bouquet
Много ти благодаря за топлото посрещане Hug Успех и на теб и на всички тук, които се борят за постигане на  мечтаната фигура Hug

# 107
momi4eta az spazvah tazi dieta sled nova godina za6toto po praznicite ka4ih 4kg  Embarassed
ne to4no su6tata no plodove i kiselo mliako bez da sum super striktna, hapvah po 3 puti na den za6toto niamah pove4e vreme, no svalih kilogramite, vupreki 4e az sum si dosta slaba i svaliam po trudno za6toto sum s teglo pod normalnoto za rustta mi Simple Smile
taka 4e uspeh   bouquet

# 108
Момичета,здравейте!!   bouquet
Аз от днес съм с вас,досега бях "колежка" на Жани в 90-дневната,но нещо зациклих и с нея решихме да минем при вас.С нея свалил 7 кг за месец и половина,но се наложи да прекъсна диетата и за около месец си върнах един.После продължих диетата,но за около 20 дни не мръднах надолу и затова съм тук.Аз имам да свалям около 4-5 кг.Сега съм 51.500 и искам да стана 47 кг.нисичка съм/155 см/ и тези килограми са ми много.
Няма да ви досаждам с въпроси,защото ако ако имам такива ще питам Жани  Simple Smile

Успех на всички !!!  Hug

# 109
Ей ме на и мен  Crazy

Иринка, хм като ти гледам подписа с тез вкусотии не знам как си била стриктна в някоя диета  Rolling Eyes аз не бих могла  Blush

Лимоните ми се струват добър тест за всеки организъм  Crazy има и диета на обяд каквото искаш,а за вечеря салата с много лимон/оцет ....чувала съм,че на доста хора им създава стомашни проблеми  Peace

Иначе се излизавих днес....и на обяд и вечеря салата ме чака  Rolling Eyes

# 110
Здравейте на всички нови, стари и т.н. важното е да отслабваме всички  Hug
Днес ми е последния ден на 2-ра фаза, т.е. плодовия ден. И аз съм решила да лунувам утре. Тъкмо днес ще ми е като подготовка  Party
Преди 2 г. поне 1-2 месечно лунувах и с времето се усеща разликата. Вчера прегледах тук темата за лунната диета и си сверих часовника  ku-ku
Аз през лунните дни по-рано пиех вода или някакъв сок /фреш/ или доматен сок. В много краен случай хапвах 1 плод, сега съм приготвила киви, нали е по воднисто  Whistling
Приятен ден на всички  Two Hearts

А какви са стандартите за хубава фигура?  newsm12

# 111
Здравейте момичета Hug
Моя първи ден с вас върви по план и то добре-хапвам си мляко с нарязани в него ябълки..много обичам така( а още по-вкусно е когато има праскови Crazy)
За вечеря се чудя дали да си хапна едно голямо тараторче.
А вие къде се губите, че не пишете newsm78 Темата са я избутали на втора страница. Идвайки днес при вас си доведох и Иринка, с която карахме 90 дневната и понеже се оказахме градски та се познаваме и лично Wink Та от днес сте с две Врачанки повече Hug

# 112
Здравейте,страхотни  Hug
Компютърът ми беше на ремонт,добре,че го оправиха бързо.
Аз съм много доволна от резултата ,днес ми е 3 ден,а кантара показва  -2кг. Чувствам се страхотно,толкова ми е леко.
Много минуси през тази седмица за всички  Grinning

# 113
Много се радвам, момичета, че отчитате минуси. Здравейте врачанки  Hug
Аз пия доматен сок /колкото издържа/  Sick

# 114
Много се радвам, момичета, че отчитате минуси. Здравейте врачанки  Hug
Аз пия доматен сок /колкото издържа/  Sick
Това става ли за днешния ми първи ден newsm78 То всъщност нали е само зеленчук(домат) с малко сол....домашно производство е. Дали да не си хапна от доматчето с малко лукче за вкус( за вечеря) и после малко мляко-как мислите дали става така, че предния  път като правих вежима хапвах доста пресни  зеленчуци и плодове, че беше лято.

# 115
janeta*,  аз се готвя да лунувам, затова съм на доматен сок.
А ти трябва само плод или само зеленчук в 1 ден. Нали така беше 1-ва фаза?  Thinking

# 116
Ами това, което аз имам от Байкова пише плодове или зеленчуци един основен вид за деня-т.е. един вид плод и един вид зеленчук. и че се хапват по избор но или плод или зеленчук на едно ядене. Предполагам, че може консервиран домат-нали  е зеленчук? Та в тоя ред на мисли за това се зачудих за доматения сок като го спомена newsm78

# 117
  • София
Здравейте, Страхотни момичета! Hug

Добре дошли на всички нови Страхотни момичета и успех! newsm10

На всички с минусови резултати браво и продължавайте все така! smile3501 smile3501 newsm44

Жанета, Hug мерси че сподели твоите режими с нас!  bouquet

Кала, Hug ако не си пуснала новите режими в блога, ще видя тези дни като съм по-свободна да го направя аз Peace

Дирони, Hug мерси за стимулите, а пък дано имат ефект при мен   bouquet

Али, Hug къде е дънковото костюмче, което щеше да те амбицира да задържаш Страхотната форма? Помня го това костюмче много добре, като че ли заедно сме го купували Laughing

Събота и недаля бях нережимна, днес кантара ми се скара с 1кг  Crazy и досега съм стриктна млечно-ябълкова hahaha

Страхотна вечер на всички Страхотни момичета! newsm51

# 118
Здрасти, lideto70  Party
Намерих си едно чайче, с което ходенето до wc  вече е ок  Toilet Joy

# 119
  • София
Привет момичета!

Аз съм на ограничителен режим,както бях обещала.Разписвам се за да има кой да ми свива сърмите при небходимост.
Спряла съм тесто,сладко и шоколад и гледам да консумирам повече белтъчини.Днес ми е трети ден.
Лиде  Hug
Костюмчето не е дънково,но въпреки това не смея да сложа панталона,защото сигурно няма да ми се закопчае.А се налага да го облека в събота,та затова и започнах с ограниченията.
Иначе си взех и дънково костюмче от същото място преди 3 седмици.И за да няма туй-онуй панталона едвам го закопчах,но пък следващия номер ми беше голям.Викам си ще отслабна,е така отслабнах,че започнах да се тъпча.

Хубава вечер момичета!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт