Страхотна Диета за Страхотни Тела/Режим на доц.Байкова/ - 21

• 51 301
  • 424
  •   1
Отговори
# 165
Лиде, ти ме утрепа'  Blush Blush Blush 3тия е моя;) -ако трябва с пистолет опрян в слепоочието да избирам  Mr. Green

# 166
  • София
А аз помислих,че за някой зноен батко става въпрос,а то какво било  Joy

# 167
Аз ще взема розовичкия в средата - малко травиално, но кво да се прави Joy
Много хубави усмивки имахте всички днес, що не сте казали да ви стимулирам всяка сутрин с ....кафе Laughing

# 168
Който днес е ял  hahaha има награда и за сутринта /сега го намерих  Blush

# 169
Добро утро палавници,

аз пък сега го срещнах  Blush
ще ви пиша по- късно  Mr. Green

П.П. -300гр. (кантарът закова на 60.00)

# 170
Добро утро на всички момичета  Hug
Прекрасен слънчев ден е   love001
double hot, браво. Линийката ти е актуална  Heart Eyes
Аз мисля пак да лунувам

# 171
Добро утро  Grinning

Дабъл, направо ми зарадва душата  Mr. Green Като отворих темата и кат видях тоз сладуран  Grinning вече вместо кафенце,а? Grinning Mr. Green Laughing
Браво за минуса;)

Дирони, луната не беше ли онзи ден...после ще проверя  newsm78

# 172
Кала, беше и пак има в понеделник. 4 пъти в месеца  Joy

# 173
  • София
Добро утро палавници,

аз пък сега го срещнах  Blush
ще ви пиша по- късно  Mr. Green

П.П. -300гр. (кантарът закова на 60.00)

Това нов вид стимул ли е?

# 174
Здравейте, трети ден на вашата диета ме кара да си мисля, че вече мога да пиша при вас Simple SmileИмам да смъкна едни 10-15 килца и се надявам поне 5 да отстрелям със Страхотната диета, тъй като са много бързо качени.Досега диетката върви много леко и приятно при мен.Малко се притеснявам от въглехидратния ден, чудя се дали поне първия въглехидратен ден да не направя пак белтъчен, при вас какви са наблюденията, имате ли намаление и след въглехидратния ден newsm78И, ако не досаждам още едно въпросче да задам, в протеиновия или въглехидратния ден само един вид зеленчук ли хапвате, протеина е един, но може ли салата от домати и краставици, да речем, или зелена салата с репички, или домати на обяд, а зелена салата на вечеря, това ми е чуденката Blush

# 175
Джедира, добре дошла  Hug браво за стриктността;) Аз най-първият път имах след всички дни минус  Peace ,но след това не,особено след белтъчен или въглехидратен ден!Аз си правя на обяд и вечеря салата като гарнитура  Peace без царевица и подобни добавки  Peace

# 176
Здравей, jedira!
Ако си чела предишната тема ще видиш, че аз свалих точно 5 кг за 1 месец със страхотната диета  Hug
Гледах да ям един зеленчук само, напр. само зелена салата, но съм си правила и шопска в белтъчните дни /зеленчук+сирене/.
Успех Party

# 177
  • София
Здравейте, Страхотни момичета! Hug Hug Hug

Ето най-после и мен - супер режимна съм - днес кисело мляко и ябълки  Peace
Вчера бях също много стриктна - въглехидратен ден - царевица за обяд , а за вечеря салата от китайско зеле и морков с царевица, плода беше ябълка / или портокал  не съм сигурна, но беше един вид през целия ден/ Peace
Вчера карах 15 мин. кростренажор, днес мисля пак
Само вечерята ми ще бъде не точно като за млечен ден, защото ще ходиме на ресторант, но ще си поръчам нещо пилешко със салата  Peace

Жедира, Hug радвам се да те видя тук, даже си мислех да те поканя да дойдеш при нас  Hug  Ами за зеленчуците е препоръчително да е един вид, но аз през лятото си хапвах мешани салатки със всичси зеленчуци и си ги броях за режимни и не ми пречеше това  Peace - а салата от зеле и морков си я смятам за напълно режимна - моркова е за овкусяване  Wink

Дабъл, Hug а като го срещна - после какво стана  smile3503 Браво за резултата  smile3501

Кала, Дирони, Али, Боби, СтаМ и всички останали Страхотни момичета Hug Hug Hug

Аз днес имам мъничък скромничък минус  newsm68, но от сърце даде кантара сутринта 500 гр , въпреки, че МЦ е факт Wink

Страхотна вечер на всички! newsm51

# 178

Дабъл, Hug а като го срещна - после какво стана  smile3503 Браво за резултата  smile3501

ЛИДЕ после имах - 300гр. Joy Joy Joy

Ще минавам на нова диета - ядене на мъже (особено вечер Wink) Blush

# 179
  • София

ЛИДЕ после имах - 300гр. Joy Joy Joy

Ще минавам на нова диета - ядене на мъже (особено вечер Wink) Blush

Joy Joy Joy защо само вечер - този е най-приятния спорт - може сутрин , обед и вечер, най-голям ефект има  smile3521

Общи условия

Активация на акаунт