Страхотна Диета за Страхотни Тела/Режим на доц.Байкова/ - 21

• 51 300
  • 424
  •   1
Отговори
# 300
Ali&Meli, житуването  Joy Дабъл хот май беше тази, която го спомена на предходна страница. Ето тук е: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=353805.0
Разделното хранене в общи линии изисква да не се смесват 4-те основни хранит.групи:
- плодове и зеленчуци;
- местни храни;
- млечни храни;
- зърнените култури, хляб и т.н.
Но ако разгледаш по-задълбочено се оказва, че не трябва да се смесват въглехидрати с белтъчини и т.н. Ако потърсиш в интернет ще намериш доста информация.
Режима с житото по мое мнение е за прочистване на организма. Разделното хранене спомага да не трупаме токсини, здравословно хранене и евентуално загуба на излишни кг.
Това, което правиш ти без въглехидрати ми прилича на нисковъглехидратната и на Дукан. Аз лично не ги подкрепям, защото организма не получава всички необходими вещества. Вярно е, че трябва да поемаме по-малко въглехидрати, но не можем без тях. Това е мое мнение не искам да го налагам!   bouquet

# 301
  • София
Здравейте , Страхотни момичета ! Hug Hug Hug

След вчерашната ми радост, днес съм с 200 гр при седмичките отново Sad, но надявам се отново да сляза надоло Thinking Все пак мисля, че щом я видях веднъж тази отдавна чакана шестичка ще я видя пак  Peace

Но в интерес на истината вчера бях в движение и не бях режимна, защото по обяд бях зверски гладна и смотах един сандвич  Embarassed

Днес съм на ябълки досега, а вечерята мисля да е риба със зелева салата за мен и картофена за останалите  Cry

Много  Hug Heart Eyes на всички

Хубав ден на всички!  bouquet

# 302
  • София
Лиде, не е правилно да се набляга на вечерята. И аз понякога го правя, но... Naughty не бива.
Както си била на ябълки цял ден, направи го и довечера, ако можеш. Peace А рибката за утре. Wink

Аз цял ден съм режимна. Но странното е, че при мерките, които съм взела имам само 1 кг минус. Rolling Eyes

Важното е да не се отчайваме и да продължаваме борбата. Grinning

Приятна вечер. Hug

# 303
  • София
Дирони благодаря  Hug!
Ще разгледам и прочета...
Искам да вкарам въглехидрати и да се храня балансирано и ограничено.
Засега със сигурност тестото,сладкото и хляба остават извън менюто ми.
Лиде пак ще се върнеш при шестичките,къде ще ходиш! Hug
Желая Ви лека режимна вечер!

# 304
   Здравейте Страхотни.

От утре съм с вас (ако не ми мине котка път    Wink    ). Преди Коледа бях на Дюкан. Свалих 6-7кг. за 1 месец и 20 дни. По време на празниците качих 3-4кг. и от януари започнах с 90 дневната. Но проблема е, че много често прегрешавам и постоянно развалям диетата. На Дюкан издържах без нито едно прегрешение, докато не реших, че спирам диетата. Мисля си, че 90 дневната е прекалено свободна диета. Тя май е за хора, които имат силна воля, защото е позволено всичко и човек лесно се изкушава. Търсех нещо, което да е по-стриктно и точно определено. Реших да почна при вас и се надявам да постигна добри резултати и най-вече да не наруша диетата.

Малко за мен. Винаги съм си мислила, че съм дебела, но сега като се гледам на снимките от училище разбирам, че всичко е било в главата ми. Започнах да качвам килограми няколко години след като се омъжих. Когато забременях бях 72кг., а 2 седмици преди да родя около 93. Висока съм 1.58 и в момента варирам между 71-73кг. Последните 2 дни кантара показваше по-скоро 73 и е обяснимо, защото днес се сдобих с МЦ. Утре сутринта ще се премеря за да видя с колко стартирам диетата, дори може да си взема мерки и със шивашкия метър.

Стига толкова, за да не ви отегчавам. Надявам се да ме приемете в редиците си.

# 305
Tincheto 78 , хайде и аз влизам в редиците. Стартираме едновремено. И аз като теб бях на Дюкан, но се отвратих от това месо и яйца и покрай Св.Валентин всичко отиде по дяволите.
Така че , страхотни, имате още една кандидат диетуваща
Hug

# 306
  • София
Добро утро , Страхотни момичета! Hug

Днес съм още малко над вчерашното тегло - и предишния път така почти видях шестичката и хоп нагоре, но този път ще се боря със зъби и нокти да я хвана  Mr. Green
За да ми е по-спокойно мисля да скрия кантара от себе си поне за няколко дни  Mr. Green за да ме зарадва с голямо минусче следващия път  Wink

СтаМ, Hug много си права за вечерята Peace, но така ми се получи вчера  Embarassed А 1 кг минус е чудесен резултат имайки впредвид, че последните кг са най-трудни  Peace

Али, Hug мисля, че си избрала чудесен начин да задържиш страхотната форма Peace

Кала, Дирони, Дабъл, Боби, Hug Hug Hug

galana_s,  Tincheto 78 дабре дошли и успех със Страхотната диета  Hug

Страхотен ден на всички! Peace

Аз днес цял ден ще съм на Витоша  Grinning

# 307
Добро утро нови и стари момичета  Hug
Аз вместо да се оправям се разболявам повече и не разбирам защо/как  newsm78
Вчера пробвах житуването. Не е за мен  newsm28 и вечерях салата. Просто се почувствах задръстена от житото. Всеки си намира режима  Peace Днес не знам какво ще ям, дали ще мога да ям  Sick Но съм с вас и след няколко дни се връщам в редиците  lalalala
Приятен ден Simple Smile

Извадка от статия:
"След 16:00 избягвайте богати на въглехидрати храни, най-вече зърнените, или т.нар. „сухи въглехидрати”. Това означава никакъв ориз, спагети, картофи или хляб в късния следобед или вечерта. Въпреки това трябва да ядете стабилна вечеря – в допълнение на стабилната закуска, стабилен обяд и няколко стабилни леки похапвания между тях. Ако вечерята се състои от месо, богато на протеини, и салата от разноцветни зеленчуци, на сутринта няма да се чувствате подути, а стегнати и свежи."

# 308
Tincheto 78 , хайде и аз влизам в редиците. Стартираме едновремено..........................
Така че , страхотни, имате още една кандидат диетуваща
Hug
И аз от днес, дано този път успея да направя двете седмици на първата диета, миналия път почнах хубаво, детето се разболя и разни други ядове, не ми беше до диета и се изложих EmbarassedОбаче упорито започвам пак Grinning
galana_s,Tincheto 78, ще се следим една друга да не кривнем Hug
Лиденце, голям стимул си ми, да знаеш Hug Hug Hug

# 309
   Много се радвам, че има и момичета, с които започваме заедно.    Hug

Аз се надявам да издържа. По принцип не обичам мляко и дните на мляко и плодове ще са ми доста трудни. Днес съм на кисело мляко с ябълки, но имам въпрос.

Може ли след като сутринта съм яла ябълки, за обяд и вечеря да ям киселото мляко с някакъв зеленчук. И ако отговора е да, може ли да използвам подправки като олио и сол за таратор примерно? Или да си сваря спанак, който да ям с кисело мляко?

Съжалявам за въпросите, защото сигурно са задавани много пъти, но наистина киселото мляко не е от любимата ми храна и търся вариант, с който да издържа по-лесно диетата.

# 310
Tincheto 78,  най-добре е да продължиш с ябълки и мляко. Идеята е да се приема еднотипна храна в един ден. Като ти гледам лентичката на кг-те и ако си стриктна за 1-2 мес. ще загубиш излишното  Peace

# 311
   Дирони, благодаря за отговора. Ще се опитам да продължа така.

# 312
  • София
Добре дошли на новите момичета и мнго успех Ви желая!  bouquet
Някой беше написал,че не обича мляко.Аз също,ям,но не ми е  любимо.Е правих Дюкан,след чийто белтъчини /месо,извара,яйца/ киселото мляко ми се стори като деликатес.
Момичета да попитам мога ли да ям кисело мляко с трици?Слушам,че често се яде,аз никога не съм яла  Embarassed.
тинчето78 идеята е да ядеш само един вид плод на ден.Имаше и дни,но май не бяха тези с киселото мляко,когато се яде и плод и зеленчук.Но пак само един вид плод и само един вид зеленчук.
дирони оправяй се по-бързо! Peace
СтаМ -1 си е -1 кг.Кой ти го дава? Heart EyesТи си много волева натура и съм сигурна,че ще успееш.
Приятен след обед! Hug

# 313
Ali&Meli, не знам какво да ти кажа за триците. Зная, че са здравословни и до тук  Tired

# 314
  • София
Здравейте, Страхотни момичета!  Heart Eyes

Днес не бях режимна, но такива разходки направих по Витоша, че се надявам да съм изгорила всички калории!  Thinking

Жени Hug  bouquet

На всички Страхотни много  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт