ФЕВРУАРСКИТЕ геройчета упорито увеличават своите бройчета

• 13 031
  • 289
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро!
Честит Рожден Ден на Сияние! Много здраве, щастие, любов!
Честит син на Emym! Да я радва и слуша малкия юнак!
Ето и моя сутрешен поздрав- малко караоке, въпреки, че превода е под всякаква критика. Дано да ви хареса!
http://www.vbox7.com/play:0a4b04f6

# 181
Здравейте сладурки   bouquet
Отбивам се само да ви пратя много  Hug Hug Hug  love001 от нас с бебка
и най- важното да ви съобщя че бори 1 е родила на 29.01.09г. в 9.20 ч. Красен  3700 гр. , 50 см. - нормално раждане newsm47
Да и е честит сладура и от сега нататък само радостни мигове да има с него  newsm51

# 182
Фокси, съжалявам, ако преди няколко дена съм те разстроила с този 02.02. Не се притеснявай толкова, те днешните деца не знаят 24 май какъв празник е, а ти очакваш да знаят Петльов ден. Rolling Eyes Всичко ще се нареди, ще видиш! Hug
Честито на Бори! Бързо възстановяване и много прекрасни мигове с малкият Красен!

# 183
Ламтурник ти пък ни най-малко не си ме разстроила.Напротив..щеше ми се повече хора да знаят какъв е истинския смисъл на празника Петльов ден.Просто не искам децата ми да страдат,както аз навремето и бях без грам самочувствие...

ЧЕСТИТО И НА БОРИ1  bouquet НАРЕДИ ГИ ДВЕ МОМЧЕНЦА И ТЯ Mr. Green
МОМИЧЕТА, НАСТРЪХНАХ ЦЯЛАТА...АЗ СЪМ БИЛА ВЕСТИТЕЛКАТА НА БЕТУНГА Heart Eyes
РОДИЛА Е МОМИЧЕНЦЕ - АНДРЕЯ-2770ГР.,48СМ,НОРМАЛНО РАЖДАНЕ. МАМА Е ДОБРЕ И НИ ПОЗДРАВЯВА ВСИЧКИ Heart Eyes Mr. Green  bouquet

ееех,оправи ми се настроението Mr. Green

# 184
Хайде и аз да съобщя за една старозагорска мома - Бетунга е родила дъщеря Андрея 2770 гр, 48 см, нормално раждане!!! Поздравява Ви всичките!!!
Да им е жива и здрава и само радости да им носи!
Честито и на Бори и на Емим!!! Ех, че хубаво започна деня  newsm44

# 185
Гери и ти ли си била вестителка на Бетунга Mr. Green Нищо,повече-по-добре Joy

# 186
Денят започва наистина страхотно..аз се включвам да кажа за МАМА БЕТУНГА и Малката АНДРЕЯ ама видях че Гери ме е изпреварила.

Да е жива и здрава и много послушна, честито и на МАМА ЕМИ и на БОРИ 1

# 187
Хехехе, важното е, че днес заедно със снега дойдоха и многооооо бебета, няма нищо по-хубаво от това  newsm51

# 188
Иха, колко бебчета, супер! Да са живи, здрави, послушни и да имат незабравимо и щастливо детство!

Олеее вижте милото бебче http://www.vbox7.com/play:d72aa9c4

# 189
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СИЯНИЕ      bouquet
И да са ни живи, здрави и усмихнати новите бебчета и майките им!

П.П. Не останахме "2 в 1" ("3 в 1" Wink) почти.  Crazy

# 190
  • София
Ех, че хубаво:)))) Честити бебчета на Еми, Бори и Бетунга, да са им живи и здрави Simple Smile)) Боже, колко се радвам, хайде и ние скоро да ги последваме, на които ни наближават датичките де, които имат още време да се гушкат на топло в мама още малко:))))

Фокси, да ти кажа за в училище, ти добре си ги подредила като си пораснала, нали знаеш, че си много хубава и не ти го казвам, защото си падам по жени (то остава и с тоя корем:)), а защото това е истината, а ако не беше хубавото ти арменско носле, половината чар щеше да е изчезнал:))))) Колкото до малките юнаци, те са двама все пак и със сигурност ще знаят как да се защитават подобаващо, тати Боби ще и научи:)))), но мисля, че няма да им се налага, докато пораснат децата, кой знае какви други глупости ще се измислят:)

Аз да ви се оплача пак, напоследък само се оплаквам, ама това вече беше върха...нали бабата на мъжа ми е акуперка, ама тя вече е на 80 години, работила е в Майчин дом цял живот и 10тина години в Шейново като анестезиологична сестра и преди малко ми се обажда и ме пита: 'Ти къде ще раждаш?', а много добре знае, че съм избрала Тина Киркова, защото е питала свеки, а и термина ми е след 10тина дена има няма, ама тя пита и като й казах, че съм избрала ТК и тя пита: 'Защо?', аз за да не я обидя почвам с това, че съм си харесала лекарката, не че е лъжа, ама не казвам нищо за условията в Майчин дом, за отношението също, а тя като започна, колко познати имала там, как щяла да уреди някой професор да е до мен, пък как лекаря нищо не прави по време на раждането, акушерката изражда, как тя щяла да е до мен през цялото време (Недай боже!) и по едно време като изцепи: 'Ти хубаво си решила да е Тина Киркова, ама да видим какъв ще е финала!' и аз  Shocked Казах й: 'Надявам се, че не ми пожелваш да ми се случи нищо лошо, въпреки че не съм избрала да раждам в Майчин дом' и тя: 'Ама неее, нямах това предвид...', а на вас като как ви звучи, направо се изумих, после след още словоизлияния каза, че и в ТК имала познати акушерки и ако съм искала щяла да дойде да ме види докато раждам, аз й казах, че разбира се, че ще дойде да ме види, но когато раждането е приключило и тя май се обиди, каза чао и затвори, това всичкото за 15 минути, направо останах втрещена, милото и мама много се смяха, ама аз като чух това за финала и лошо ми стана, направо ужас!!!

# 191
Здравейте тумбачета Simple Smile

Ама колко рано се почнаха бебоците  Hug

Честити малки рожби на Емим, Бори1 и Бетунга да са живички, здравички и да са радост за гордите родители   bouquet а на мамите бързо възстановяване  Heart Eyes

Честит рожден ден на Сияние  newsm59 newsm18 newsm18 newsm18  скоро да получи най хубавия подарък  newsm07

Леле Гери Колева сега видях че сме опредлени за една дата... да ти кажа успокоявам се като те виждам, гледам повечето бебоци избързват а аз искам да изчака до февруари ( само 3 дена толкова ли мн искам )  Joy

Леле Иве ... не и се вързвай, възраста си казва своето ... колко ми напомня на свеки и компания Simple Smile

# 192
Честито и на Бетунга!
Бре, много бебчета днес, за февруари няма да останат!
Иве, не се ядосвай! Възрастните са такива! Пък и, ако раждането е нормално, наистина лекаря не върши кой знае каква работа. Всъщност, основното върши Майката Природа, лекарят и акушерката само и помагат. Mr. Green

# 193
Здравейте момичета..ама то много бебета днес Laughing
Честито на всички мами Емим, Бори1 и Бетунга,желая им едни прекрасни и здрави дечица Hug
Сияние,честит рожден ден,много радост и здраво бебче newsm59 Tada happy bd
Фокси ,мила не се натъжавай за глупости,най важното е всичко с теб и юнаците да е наред другото е маловажно.И мен все хората от Бг ме питата...ах,какво ще правиш ако родиш на 02.02...и аз казвам..ами аз така искам  точно тогава да родя WinkХич не ме интересува каква дата е и кой какво има в предвид за нея.
Не исках да ви занимавам с това което сега ще напиша...но май е по добре да споделя  LaughingАз от 9 години имам витилиго една кожна болест с едни бели петна по кожатамного е гадно,и най вече лятото.Та сега съм започнала да се чудя какъв ужас ще е ако и бебето един ден има.Не ми се мисли за това Sadнаправо откачам..но какво мога да направя Sadмъжа ми казва.....има толкова други гадни неща и болести който са направо страшни....но аз все си го мисля като Фокси ..дали няма да ме обвинява един ден????
Момичета извинявайте за това излияние.....но съм много подтисната..и затова

# 194
 А сега още една радостна новина!
Мама Хетера е родила своя син НИКОЛА с класическите мерки 50 см и 3500 г !!! Днес е било планираното секцио в Тина Киркова! Мама и бебе се чустват отлично и пращат поздрави на всички!
Хетера и Емим са в една стая и празнуват!

Общи условия

Активация на акаунт