ФЕВРУАРСКИТЕ геройчета упорито увеличават своите бройчета

• 13 031
  • 289
  •   1
Отговори
# 195
Знаех си че момичета от нашата сектичка Winkможе да се случат и в една стая...това е върха Hug
Честит син на мама Хетера,да и жив и здрав и много  весело дете!
Ама ще има ли бебета февруари???

# 196
Честити ни нови бебенца! Да са живи и здрави и много послушни!  bouquet

Добре дошли на новите мами!  Hug

Сияние, честит рожден ден! Да си много, много щастлива!  bouquet

Аз вчера висях половин ден в Шейново. Останах поразена от грубостта и меркантилността на една много известна тамошна лекарка, няма да я споменавам умишлено... Докато висяхме няколко жени пред кабинета й (като 2 бяха в начална бременност и с кървене), тя се тюхкаше за някакъв счупен стол - най - обикновен, не гинекологичен, чакаше майстора, не приемаше никого и само крещеше на сестрата да впишела не знам си колко хора, заради бюджета... Отказа изобщо да ми мери тоновете, въпреки, че трябваше. Много се изнервих, единственото ми успокоение беше, че това не е "моята" лекарка! Другото, което още повече ме напряга е, че ми изместиха датата за секцио не знайно кога през идната седмица, защото болницата се пръскала по шевовете - нямало легла, особено патологията била пълна...
Изобщо, красота. Надявам се само да не тръгне бебо по - рано и да изчака заветната дата.
Поне, вече напазарувах. bowuu  Laughing Чак не мога да повярвам - явно остарявам, толкова да надмогна себе си. Laughing

Толо, изв. че вчера така набързо тръгнах - не исках да ти прекъсвам разговора, освен това ми бяха потънали гемиите заради описания по - горе ден, а и защото водихме Мими за първи път на зъболекар и доста плака, милата. Чак накрая се сетиха, че има безболезнен лазер, с който й почистиха зъбчето. Но дотогава се измъчи доста. На мен лично ми прозвуча като чисто изнудване - виж колко го боли детето, имам и друга техника, ама трябва да си платиш... Много гадно ми стана. Ако беше казала още в началото какви са опциите и особено за деца, естествено, че въобще нямаше да допусна да я работи с обикновените "машинарии". Изв., че така неандерталски се изразявам, но Мария имаше такова голямо желание за този преглед и сега се страхувам, да не получи страх и стрес за цял живот... Така, че казвай кога ще заработваш да се абонираме за теб и да съм спокойна. Hug

Успех желая на всички майчета, които са в предстартова треска! Сигурна съм, че всичко ще бъде наред!

И последно - да внеса малко друг поглед към прословутата дата 02.02 - тогава е голям християнски празник - Сретение Господне. Т.е. на тази дата са въвели 40-дневния Иисус в храма за първи път (от там и традицията майката и бебето на 40-тия ден да отидат в църква, за да им се чете т.нар. Чиста молитва). Така, че ако някое бебче се роди на тази дата - приемете, че ще има голяма Божия закрила, заради този празник, а не си мислете щуротии за след  време. По тази логика и мъжете родени на 8.03 са за подигравки. Няма такова нещо. Само да са ни живи и здрави бебоците - когато искат да се раждат. Peace

# 197
Хайде най-накрая и аз да успея да се добера до РС Simple Smile
Първо искам да честитя малките съкровища на всички обебили се мами - да са ви живи и здрави малките сладуранчета, много да ви радват и да си ги обичкате. Бързо възстановяване на мамите, скорошно прибиране в къщи и само положителни емоции с новите малки членове на нашите семейства.

Аз си признавам, че не успях да изчета всичко (опитвам да наваксам), но последните дни малко по-натоварена беше програмата и не оставаше време за интернет. Бебонката миналата вечер ми поизкара акъла (бремелински) - имах болки в дясно и вечерта колкото пъти да ставах до тоалетна корема ми беше винаги на камък и в едно и също положение. Бебочка беше много кротка, бих каза че не мърдаше, или аз поне не усещах да мърда - но явно всичко е било временно, понеже минах преглед вчера и доки ме успокои, че всичко е наред. Изписа ми Магнерот за 10 дни - нищо чудно да пренося от него, но с тези контракции се бях ушашавила. Каза ми, че хубаво щяло да бъде бебока да почака седмица още с цел да порастне още малко, но там нищо не се знае... Божа работа - когато си реши тогава ще е... Има ли други мами на Магнерот, до сега не съм пила никакви лекарства и честно казано ми  е малко притеснено.
Сега ще ида да си направя обяд, после се опъвам на леглото и ще до1итам новините из форума.

# 198
Добро утро, мамчета.
Честито на всички станали майки днес Емим, Бори 1, Бетунга и Хетера много щастие и прекрасни дечица.
Фокси аз съм родена на 02.02., знам за какво се притесняваш, но споко всичко отминава пък и вече 02.02. не е учебен ден( междусрочна ваканция) пък и всички ми помнят рождения ден.Между другото е голям църковен празник Сретение господне.Така че не се притесняваи, важно е всичко да е наред , те са  двама юнаците ще се справят с всичко.
  newsm59 на Сияние много сбъднати мечти и здраво и красиво бебче !

# 199
Хамелеонче, не се плаши от магнерота. Аз го пия от третия месец. Няма противопоказания. Щом е преценил лекаря - значи няма проблем. Дори когато вече говорихме за секцио, с лекарката ми, я попитах дали има смисъл още да го пия - тя каза да го продължа, защото така матката омеквала. Явно очакваше до последно да може да се обърне бебето или пък също е добре и за самото секцио, не знам...

Фокси, вече не те касае тази информация Wink, но ако на някой още му трябва заместител ето тук пише: http://varna.dir.bg/2009/01/30/news3927918.html

# 200
  • София
Еххх, на мен вчера ми казаха Надето и Деси, че на Веси секциото е днес, ама тя нали не искаше да се знае и аз затова си замълчах, само й пожелах късмет снощи, много се радвам, че е родила, да й е жив и здрав малкия Никола:))))) Много хубаво, че са с Еми в една стая, малко им завиждам...малко лиииии Wink ... ама ние сме толкова много, че нищо чудно пак някои мами да се засекат така:))))

Деси06, не ги мисли тези неща, аз като съм с тахикардия, а татито с аритмия, какво ще прави нашия малчо, ако наследи и двете, а моят баща като е хипертоник от 35 годишен и явно от него съм наследила тази склонност към високо кръвно, какво, да му се сърдя ли сега...това си е божа работа, каквото такова, но това, че ти имаш някакво заболяване, дори и да е наследствено, не знам как стои въпроса с виталигото, ама това не значи на 100%, че детенцето ти ще го наследи, пък и не е нещо по-сериозно, знам, не е приятно, мама има приятелка с виталиго, ама спокойно, може дори и да е предразположено детето, никога да не се прояви, наистина не ги мисли тези неща, важното е да е живо и здраво, това е:))))

МамаЗ, не се ядосвай, тази лекарка за съжаление не е единствена, сега трябва да си спестяваме тези отрицателни емоции, няма смисъл от тях, то и аз днес както разказах имах интересна случка с роднина-акушерка:), ама ако тръгна да й се вързвам къде ще му излезе края:)

Ламтурниче, аз не се ядосвам...по-скоро се ужасих, че може да си помисли нещо лошо за собствения си правнук, а и да обвинява мен, че ако нещо се случи, то ще е заради избора ми на болница, меко казано е ужасяващо...иначе за лекарите и акушерките съм съгласна, но в моя случай аз имам и леко завишено кръвно, за което бабата на съпруга ми не знае, за да не се тревожи и лекарката при мен е от особено важно значение...както и да е, да се надяваме, че всичко ще е наред, че през тази бременност това го чувам за 2ри път, първият път беше когато бях в 10 г.с. и лекарят, който в началото си бях избрала да ми следи бременността каза, че бебчо няма пулс и трябва да направя аборт, аз му казах, че съм потърсила и второ мнение и всичко е наред, а той ме изпрати с думите: 'Аз казвам това, което виждам, ще видим дали съм прав!', много зловещо, добре, че не се оказа прав все пак...нямаше и как, търсеше сърчицето на бебчо в главата и се чудеше защо е по-малък от 10 г.с., а мереше само главичката му, не телцето, абе 'специалисти'...

# 201
  • София
Честити бебчета на Емим, Бори 1, Бетунга и Хетера да са живи и здрави мъниците  и скорошно възстановяване на мамите! newsm51
Сияние Честит рожден ден с пожелание за здраве, щастие, късмет и сладко бебче! baloni

# 202
  • София
ЕДНО ГОЛЯМО ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВОИЗЛЮПЕНИ МАМЧЕТА!!!   bouquet ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЛКИТЕ СЪКРОВИЩА И ДА РАСТАТ ЩАСТЛИВИ И ОБИЧАНИ!!!  Grinning
Стискам палци на всички останали за леко и безпроблемно раждане!!!  Praynig

Ние сме добре. Днес бях на преглед и ми казаха, че водите са започнали да намаляват и това е сигурен признак за скорошно раждане. Е, то и не остана време вече до 6-ти.  Very Happy

# 203
Честито на новите ни мами Еми, Бори, Бетунга и Хетера. Да са живи и здрави бебоците и много да ги радват.  Hug Толкова много хубави новини, чак ми се насълзиха очите от щастие. Като си помисля, че имаме и още планирани мами за днес...  Heart Eyes
Сияние, честит рожден ден!   bouquet

MamaZ, нямам думи прости. За съжаление подобни случки не ме учудват вече.  #2gunfire

Иве, хубаво, че не им се връзваш на добронамерените роднини.  Peace

# 204
Честити сладки бебчета на Бори,Бетунга,Емим,Хетера!!! Hug Hug Hug

Толкова е хубаво!!!Да са живи и здрави всичките и много много радостни мигове!
И да не забравя:Честит рожден ден на Сияние!Да си много щастлива и обичана ,мила!

# 205
Сега да честитя и аз малките сладкиши на Бори,Емим и Бетунга!!!

Сияние, nbirthday

Днес за последно ми правиха запис на тонове и се оказа,че имам "съмнителна бактериурия" след изследване на стерилна урина..Та сега ще пия 5 дни антибиотик..Хубавото е само,че е подходящ и за инфекции на дихателните пътища,а аз от няколко дни кашлям...С един куршум,два заека! Mr. Green

МамаЗ, Hug Жалко,че малката така е преживяла "сблъсъка" си със стоматолога..Важно е обаче и вашето отношение и то много повече от нейното първо впечатление!В никакъв случай не демонстрирайте негативизъм и не коментирайте недобри впечатления пред нея...Защото обикновено точно така се насажда страх от зъболекари..Показвайте й вие с какво желание ходите и как се радвате на резултата..А иначе при деца най-добре е да се обезболява!

# 206
Ей че хубаво още едно бебче за днес то вчера си беше май затишие пре буря  hahaha

Хетера честит ти малък голям мъж - да ти е жив и здрав и много да ви радва

МамаЗ нямам думи , така ми е писнало от тези медицински произволи .... някои се взеха за богоподобни вече тц тц

Деси 06 - ама не така душицо това не е нещо за което бебко може да ти се сърди един ден... не си разваляй настроението и радоста от очакването с такива черни мисли  Hug

Фоксита и за теб се отнася 02-ри не втори , няма никакво значение ... твоите момчета от сега са истински мъже... я виж колко издържаха ( пък и аз все още си мисля че ще се появат на трети  Wink )

# 207
  • София
ЙЕЕЕЕ - още 3 нови бебета - ЧЕСТИТО НА Бори, Бетунга и Хетера!!! Нека малките сладкиши /браво на който го измисли това сравнение/ да са живи и здрави и много много щастливи!!!

Ние пак заминаваме към Т.К.... Дано този път поне една контракцийка, макар и малка, да се отчете...  Praynig но силно се съмнявам  ooooh!

bouquet и  Hug за всички!!!

# 208
ЧЕСТИТИ БЕБОЦИ НА ЕМИ, БОРИ, БЕТУНГА И ХЕТЕРА, ДА СА МНОГО ЗДРАВИ, ОБИЧАНИ И ПОСЛУШНИ!!!

Чакаме и другите слънчица днес Hug

Фокси, може пък просто числото 2 да ви е късметлийско, 2 дечица на 02.02., погледни от хубавата страна на датата Peace Wink

Иве, хич не се впрягай, бабата просто е искала да си придаде важност Simple Smile Всичко ще е наред Peace

# 209
  • Стара Загора
Честити бебчета на Бори1,Емим,Бетунга,Хетера ,да ви носят само радост и щастие  newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

Общи условия

Активация на акаунт