ФЕВРУАРСКИТЕ геройчета упорито увеличават своите бройчета

• 13 031
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
Честити бебоци на ЕМИМ, БОРИ, БЕТУНГА И ХЕТЕРА! Да са им живи и здрави бебчетата и много да ги радват, а на тях бързо въстановяване!  bouquet 

# 211
Ехееее колко бебоци  Laughing
Честити бебчета на Емим, Бетунга, Хетера, Бори! Да са живи и здрави, весели и послушни и много да ги радват!
А на мамите бързо възстановяване!

Сияние  newsm59, много здраве, щатстие, любов и пухкаво бебенце на финала!

# 212
Мами, сложила съм първата снимка на Андрея в албумчето - ако знаете с какви нокти е само, както каза Тати - като на Лили Иванова  Joy

# 213
Сега бях в албумчето....много сладки бебчета Hugчудя се за всяко бебе ли ще имаме лично албумче newsm78  или ще имаме едно общо за всички бебета?

# 214
Честити бебчета на ЕМИМ, БОРИ, БЕТУНГА И ХЕТЕРА, да са здрави и щастливи, на вас момичета бързо възстановяване!

Сияние  bouquet,  честит рожден ден, скоро хубаво и здраво бебче за подарък Simple Smile.

# 215
  • Пловдив
Честито на новоизлюпените мами Емим, Бетунга, Хетера, Бори! И днес е паднал бебевалеж! Чудесни новини са това. Да са живи здрави и много щастливи всички бебета и мами!
Ние сме добре нали сме за към края на месеца, за сега вероятно само ще посрещаме новите бебета. Но това си е едно много приятно занимание.
Поздрави на всички! Прекрасни мигове на наслада с малките бебчета желая на всички вече родили!

# 216
Мамита имам една питанка - каква трябва да бъде влажността в детската стая - върти ми се в главата между 40-60% но не съм сигурна? Може ли някой да подскаже? Благодаря предварително.

# 217
Хамелеонче имаш подсказка от мен  Wink  Вчера се рових да търся колко трябва да бъде тая пуста влажност м/у 30 и 60 %, а при нас е о/о 75% ама да видим как ще се справяме с нея

# 218
Честити бебчета
Красен на Бори 1
Никола на Хетера
Борис на Емим
 Принцеса Андрея на Бетунга
 smile3525 newsm51 smile3525 smile3501

Фокси, късмет и всичко да мине нормално!!!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Деси06 хич не ги мисли тези неща, има къде по-сериозни проблеми и заболявания, а и няма гаранция, че детето ще унаследи това.

# 219
ЧЕСТИТО на Емим, Бетунга, Хетера, Бори  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Да са живи и здрави малките сладкиши !!!

# 220
Момичета благодаря ви за подкрепата Hug Hug Hug
Не знам,но съм много в кофти настроение,и отивам да си полегна малко smile3524 и след туй да съм като нова Laughing

# 221
Честити бебчета на всички мами,които са родили вчера и днес  newsm51.Да за живи и здрави и много да радват близките си.
Аз цяла сутрин се излежавах и накрая реших да отида и да се пострижа,че на нищо не мясах в главата-Фокси ще потвърди  Mr. Green.Няма да плаша наследника я  Laughing
И аз си мисля,че малко ще останем за февруари,но е толкова хубаво,че имаме много бебчета всеки ден.
Добре дошли на новите мами   bouquet
Сега ще поразгледам и снимките на слядурите в албума  smile3509
Някоя мама се притесняваше,че не й мерят тоновете.Попитах едната акушерка(на Фокси любимата  Mr. Green) предния път когато ходихме в Окръжна и тя ми каза,че не е задължително,важното е да следим всеки ден да са активни бебоците.В болницата ги мерят когато има преносване(всеки ден)или ако има проблемна бременност.Явно софиянки намазват повече от нас,но ще ги стигнем някой ден  Whistling
Успех на всички които им престои скоро раждане,а аз ще се опитам да съм по-често на линия и да не изпускам новите попълнения  Peace

# 222
Ето едно следобедно чайче от мен!

Мами,незнам дали сте чели темата в "бременност и майчинство" за смешните раждания,толкова смях падна!!!Наистина повдигат настроението!
Фокси,късмет ти пожелаваме,стискаме палци на ръцете и краката и ще чакаме радостните новини!!!

# 223
Прекрасни новини  Hug Heart Eyes
Да са живи и здрави днешните бебоци и техните смели мами   bouquet

Хетера как ни изненада  Joy

Аз днес ходих до ТК за изследвания и минах много бързо за половин час и айде... Разминаха ми се срещите с вас. В понеделник пак трябва да съм там. Тогава вече със сигурност ще мина да видя дамите в родилното Simple Smile

Фокси, и аз съм на твоето дередже душа, нЕма да се кОсиш  Wink Все си мисля, че и 02.02. не е лоша дата, най-малкото няма опашка от чакащи за планирано секцио  Joy Всичко е Божа работа. А децата по принцип са жестоки. Знаеш, ако имаш акне, очила и тн. екстри, могат да те побъркат, но обичта у дома и работата върху самочувствието на детето е най-важна.

Деси, спокойно, важното е децата ни да са красиви отвъртре  Simple Smile Със сигурност ще наследят от нас и някое несъвършенство, но това е природа, няма начин Simple Smile

Днес ми е много замечтано...някак и аз вече се чувствам хем готова, хем шубе  Simple Smile

# 224
Честит Красен на МАМА Бори1!!!
Честит Борис на МАМА еmym !!!
Честита Андрея на МАМА betunga!!!
Честит Никола на МАМА hetera!!!

Да са живи и здрави, кротички и добрички, да радват семействата си и да са много обичани!!!
На мамите - много бързо възстановяване и само приятни грижи около бебоците!!!
     bouquet Сияние, честит рожден ден!!! Да си жива, здрава и мноооого щастлива и обичана!!! Да получиш хубави подаръци, но най-вече здраво и прекрасно бебе!!!
Фокси, и от мен имаш стиснати палци!!! Очакваме с радост твоите "джудженца"!!!
   За отчета - днес бяхме в ТК, та затова чак сега научавам "новините от щъркеловите гнезда"  Hug. Резултатите от изследванията ми са ок, тоновете на бебо - също. Доста почаках там, но пък се видяхме с Мамури. Тя изглежда екстра, усмихната и хубава бъдеща мама  Laughing Laughing Аз с моя "тъп" акъл пак забравих да я питам за телефон, че нейния го няма в списъка. Карай, другата седмица ще се видим, както и с Галл и с Деси /може и с още някой/. Казаха ми, че ще ме приемат в понеделник и ще чакам там за секциото - под наблюдение.
      Чакам Красико да ми пусне някой смс преди понеделник, че иначе няма да има кой да извести тук за нея и беба /дано си е записала и друг тел. за мама-вестителка/. Ако някой ходи към Шейново, да има предвид, че тя е там от понеделник, вече се притеснявам за нея и ще е хубаво да получим новини /и тя не си е оставила тел. в списъка/.
Малко дълго стана, ама ...
 Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт