1001 нощи - екрана погледнете и кърпичките извадете - част 10

• 27 178
  • 441
  •   1
Отговори
# 210
А аз откъде я извадих тази кобра? Twisted Evil Май не са еднакви!!!!!!!!!!!Anubhis  Hug
А не е същата, онази беше по- руса

# 211
Момичета..къде ги четете тези бели букви...При мен нищо не се вижда..

# 212
  • София
Където пише бели букви маркирай с мишката и ще ги прочетеш. Целта е да не се виждат, защото много хора не искат да знаят какво се случва по-нататък.

# 213
  • София
Момичета, току що прегледах еп.1 на турски. Грешката не е моя. 1 част - на събранито , всички чакат Шехи- тази русата е там( малко накъдрена). В началото на 2 част- секретарката излиза, а в стаята влиза русата с къдравата коса и се предлага на Онур я изгонва. В пета част- снимката , която поместих- е същата , само че с изправена коса - отива и и връчват заповед и обезщетение . Между другото- артиста- отдел кадри( така да го нарека) е самия баща на Джейда, също артист. Не знам, защо в 30 еп. я дават тази !!!!

# 214
  • София
Шеф  bouquet
би ли написала какво точно казва на Онур, когато му се предлага?
много ми е любопитно Flutter

# 215
  • София
Шефе, имаш предвид в случая, че една и съща роля се изпълнява от две актриси?

# 216
Знаем,Шеф, че нямаш грешка! Hug И все пак- различни ли са с късата и с дългата коса? Rolling Eyes

# 217
Момичета какви са тези бели букви, аз съм любопитна какво ще стане. Гледах в YOU TUBE. малко от 30 и 31 серии на турски ама нищо не се разбира.
Много сте забавни, как не съм ви намерила по-рано. От сега почвам да ви следя. Това е единственият серял който харесвам, всъщност нямам представа какви други ни предлагат, но за този от 13 до 14,30 никой да не ми се  мярка. Аз харесвам Бену и Керем, ама кофти че той много не  харесва, а та кобра където го прелъсти когато и да я утрепаш нма да е късно.

Последна редакция: чт, 29 яну 2009, 17:32 от gvendolin_7

# 218
Където пише бели букви маркирай с мишката и ще ги прочетеш. Целта е да не се виждат, защото много хора не искат да знаят какво се случва по-нататък.

# 219
  • София-в сърцата на моите деца
  :bouquetШефи

# 220
Момичета днешния финал на филма направо ме разби   Cry
Красивия романс между тях да се прекрати по тоя ужесен начин Cry
Надявам се че нещата ще се доизяснят и скоро вече ще са  Grinning

# 221
Всички на това се надяваме!

# 222
И моля ви продължавайте с информацията Simple Smile
Изключително много съм заинтригувана какво ще става:)

# 223
  • Хасково
Момичета имам една много лоша новина.Утре е последната серия на първия сезон и колко ли месеца няма да го дават?

# 224
Момичета имам една много лоша новина.Утре е последната серия на първия сезон и колко ли месеца няма да го дават?

И от къде, тази информация?!! Thinking

Общи условия

Активация на акаунт