В Банкя весели деца чакат пролетта!

• 24 767
  • 292
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Здравейте, момичета!      bouquet

Минавам само да поздравя и да споделя какво готвих! Правих свински пържоли с фикс, ориз с подправки и картофена салата с майонеза! Довечера ще забъркам и един таратор!

Как сте?
Никой не пише!

Последна редакция: вт, 17 мар 2009, 12:34 от *Lili*

# 181
хайде дами, с това темпо темата ни ще дочака не само пролетта, но и есента.
звучи вкусно Лили Simple Smile

да се похваля, захранихме Точица Simple Smile докато се чудя какво и как и татко и свърши тази работа Simple Smile

Честито на Дая! Искаме снимки!

# 182
Здравейте мацки!Наистина нещо темата се "затлачи"Не пишете ей Simple Smile
Дая благодари на всички за пожеланията bowuuБрит,имаме снимки,но аз нали съм блондинка/макар и с израстнали корени/не зная как да ги кача в темата.Ако ми обясните BlushАз и в албумчето съм сложила.Честито ви захранване на вас.С какво я захранихте?Аз не знам дали сме "захранили" Дая но в събота мама и даде да си близне от една палачинка а снощи и даде да си близне ананас.Ама тя наистина така гледа гладно като ядем,че чак да те хване жал.Макар,че като опита ананаса такава муцунка направи Shocked.Грам не и хареса.
за рецептите:Докладвам!Снощи готвих "пиле Рокфор"/ама без Рокфор,защото във всички близки магазини нямаше никакво синъо сирене.Та с топено го правих.А тази вечер май ще правя "свинска фантазия в кочина т.с в гювеч Joy"А после май ще се наложи да разширяваме вратите. BlushНа два пъти/за месечинките на Дая/правя една торта Медовик/става бързо и лесно и е страшно вкуснааааа/така,че скоро може да се търкаляме вече. Joy
п.с Имате много поздрави от Хриси.Тя не влиза защото много фатален се е оказал за тях петък 13ти.Изгорели са им всички ел.уреди включително и компа. Sad PraynigБързо да оправят щетите и да влиза бързо в темата!

# 183
 Това за темата отдавна го обсъждаме и резултат-никакъв...
Аз пък тъкмо започнах да правя пиле с ориз и сложих да задуша лука,и реших да прегледам ориза на две-на три,и лука-загоря ooooh!.Докато се обяснявах на София да не пипа,че ми пречи...Ужас-така се ядосах........Последната глава бях сложила и сега съм с въразни ръце...smile3511 smile3515Напоследък така ме ядосва....Хич не ще да слуша,направо ме подлудява...Започнах да и подвиквам Embarassed,че даже искам да я набия(ама здравата...).  Shocked EmbarassedЧестно да ви кажа едвам се сдържам понякога...(по принцип съм против налагането на дисциплина с такива методи..).И като си помисля,че още нищо не съм видяла... ooooh!Представям си какво ме чака.....
Ееееее,пооплаках ви се...

# 184
Ето ме и мен   Hug
Няколко дни не съм писала, ама нямах нещо настроение.
Но-о-о след като се сдобихме с нова количка и ново столче за кола - вече съм добре.   Simple Smile
Количката ни е Graco Aerosport Plus   http://www.twoleftfeet.co.uk/v8-graco013.jpg
а столчето Maxi Cosi Priori SPS   http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/images/MaxiCosiPr … iSPS_Florian1.jpg

Нека да почерпя с нещо сладко за душата (макар и виртиално) за новите придобивки:

avgusta21, хич не се ядосвай за такива дерболийки. Случват се и такива неща.
Аз си спомням преди време бях сложила да варя макарони, но като ги забравих ... Ама нещо страшно ви казвам.
Изхвърлих ги заедно с тенджерата. Така се бяха запекли за нея ...   Laughing
monny_77, честита ви месечинка.

Ох, изчезвам. Утре ще пиша пак.    Hug

# 185
Балинска, на нас за тези столчета в магазина на Макси Кози ни казаха поне на 8 месеца да станем, а най-добре до годинка се препоръчвало, че е да се вози детето с гръб към движението. Така че ние отложихме покупката за сега .

Мони, то баща и я захрани, чел за "метод на Рапли" и и даде да яде ябълка. Аз пък като видях, че може и аз днес и дадох /не правете това у дома, без да сте сеподготвили теоритично/:

За да покаажеш снимка, е като почерпките. Десен бутон,пропъртис, копираш адреса на снимката и хоп тук Simple Smile

# 186
Балинска, на нас за тези столчета в магазина на Макси Кози ни казаха поне на 8 месеца да станем, а най-добре до годинка се препоръчвало, че е да се вози детето с гръб към движението. Така че ние отложихме покупката за сега .
А на нас ни казаха за след 9кг. и аз си направих сметка,
че след около месец ще покрием тези килограми (т.е. 7м. навършени)

# 187
  • София

Балинска, честити придобивки! Аз сложих Марти в стол по посока на движението на 7 месеца, просто му умаля кошницата за кола!

Августа,   bouquet! Давам малко спокойствие от моето! Напоследък ме е налегнало такова спокойствие, че чак с непукизъм граничи на моменти, не мога да се позная!

Мони, много нестандартно захранване  Hug! Важно е детето да е доволно!

Брит, ако си отхапе парченце не е ли опасно? Гледам, че гризе парче ябълка! Иначе и аз захраних с ябълка първо, ама съм за бой - дадох сок и то на 2 месечно бебе! Не знам себе си ли да бия или педиатърката  #2gunfire!

# 188
здравейте!
Брит,аз съм такъв левундер.Нищо не става.Ама снимката задължително ли е да е в интернет?Може би тъп въпрос ама.... Blush
balinska,честити ви придобивки със здраве да си ги ползвате!
Лили,може ли и за мен малко спокойствие.Аз избивам вече

# 189
Лили, педиатърката ти е за бой.  Ти си направила само това, което би трябвало да е най-доброто за твоето дете.
По принцип, когато отхапе по-голямо парче го плюе, а малките ги дъвче. Обаче вчера и дадох една ронлива ябълка, която и се натроши в устата. При този метод майката трябва да е при детето и да реагира моментално. Обаче е голямо забавление и удоволствие да си дърпате парчето от ръцете и да го нахапвате заедно.

Мони, да, снимката трябва да е в интернет.

# 190
Привет,девойки!
Мони,аз дори не ви честитих месечинката... EmbarassedАма бая бях яхнала метлата...Да ме извиниш.smile3525Като си помисля за теб,с двете дечица и се засрамвам...Хайде вече да идва лятото,че да поотдахнем! Laughing
Лили,  love001!Имам нужда напоследък...
Ние Софи не сме я слагали с гръб към движението след като сменихме кошницата със стол.А за захранването- това с 2рият мес.си е наистина за бой!!!Еееее,поне за мен е непримливо.Аз я захраних чак в 7мия.Със зеленчуци.
Брит,много интересен метод .newsm78Но да ви е честито!Скоро и пържолки да яде. Joy Heart Eyes
Балинска,да си ви честити новите придобивки! LaughingЧудесно изглеждат.А количките Грако са много хубави! newsm10
Митко предлага да отидем до Боровец за почивните дни.newsm53Няма да се дърпам. newsm03

# 191
аааа ясно Брит!Ще се погрижа да се справя.По принцип не се отказвам лесно.
Августа21.Не се притеснявай за пропуска.Дая благодари за поздравите. bowuuАз също често яхам метлата,даже напоследък май не я пускам Mr. GreenОТКАЧАМ.Особено сега Алек нали е настинал и си е 2 дни в къщи и направо #CrazyВчера пак добре ама днес е кошмар.Едното реве спре,другото започне.Сега сложих Алек да спи,а Дая яде и аз отдъхвам сред вас на компа Laughing
Августа,естествено че няма да се дърпаш.Имаш едно голямо ЗАВИД от мен.И най-вече приятно изкарване и да пийнете и едно за мен! Wink
Лили,не се обвинявай за ранното захранване.Едно време нас/поне моите набори де/са ни захранвали на 40 дни.И какво-хранителни алергии нямам.А баща ми разправя,че него рано рано са го захранили с боб и попарка с винце.Трябва да попитам 100год си прабаба при нея как е било newsm78Всичко си е до организъм.И вече има толкова противоречиви информации,че наистина #Crazyсе чудя кое е по-доброто!А в крайна сметка всяка иска най-доброто за детето си Wink
Дълго стана ама сега ми е паднало да попиша. Laughing

# 192

УРААААА УСПЯХ! newsm44
Ето я малката Дая.

Последна редакция: ср, 18 мар 2009, 13:59 от monny_77

# 193
# 194
Дая е мноооого сладка  Heart Eyes Да е жива и здрава!   bouquet

Брит, не искам да те плаша, но много тежък случай на задавяне с ябълка при дете съм виждала в Пирогов Sad Няма да влизам в подробности, но моля те, бъди внимателна!

Общи условия

Активация на акаунт