има ли самотни мами от Варна?

• 18 145
  • 275
  •   1
Отговори
# 120
 Привет момичета. Как сте. Май наистина сте много ангажирани. И на работа ходите, не ви остава мн време. Много искам да се запознаем, но почивните дни ми е сложно. Евентоално събота преди обед, до към 14ч.
 Лек ден на всички.

# 121
  • Варна
Момичета, да почерпя, днес съм се родила  newsm59 newsm67

# 122
 Мис Диор ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, с малко закъснение. Да си много щастива и обичана жена. Само положителни емоции и много усмивки ти желая от все сърце. Laughing

# 123
  • Варна
Благодаря  Hug

# 124
Miss Dior Cherie, честит рожден ден мила ( с голямо закъснение  Embarassed)
Пожелавам ти много красиви моменти с любими хора, и много късмет в живота.
Съжалявам, скоро не съм влизала тук, но просто не ми остава никакво време.
Имах много служебна работа, съжалявам още веднъж. Надявам се всички да сте
добре и да сте здрави.  Hug

# 125
Как сте момичета? Пак затишие при нас, аз почнах да се чудя пък, само ние ли сме майките, които си гледат децата сами във Варна. Дано е така! Иначе моето момче днес упорито повтаря една от първите си думички, а именно - тате.  Mr. Green Много, мило, а?

# 126
  • Варна
Благодаря за поздравленията момичета Simple Smile . Нещо петъчно ......? Ама този път всички на линия. Без извинения  Naughty

# 127
Благодаря за поздравленията момичета Simple Smile . Нещо петъчно ......? Ама този път всички на линия. Без извинения  Naughty

newsm10

# 128
 Добро утро момичета. Аз за петъчната сбирка не знам дали ще съм на линия. Вчера вдигах количката с детето и кръста така ме сряза и ревешката в къщи и се разминахме с разходка. Аз си имам дископатия но сега болката слиза надолу по нерва и е обхванала и кракът. Днес ще ходя на неврохирург и на скенер или ЯМР.

# 129
Петъчното е задължително!!! На същото място! Кой уточнява списъка?

# 130
Петъчното е задължително!!! На същото място! Кой уточнява списъка?

newsm78 Кое място, бе кр_мама? Хихихихихи, аз пак съм изпуснала! Embarassed

Може на Лични

Десчо, какво си си докарала, ужас, не ми се мисли. Има някакви пластири в аптеките, които се лепят по тялото при подобни схващания. Някакви китайски са и смърдят ужасно, но помагат. Дано се пооправиш бързо!

# 131
Инчока, положението не е много добре, щом не помниш!!! Точно ти беше организаторът! Една петъчна вечер в навечерието на един празник... Помниш ли - резервацията, която едвам открихме? Този път, обаче, ще бъдем на друго място с по-добра видимост...

# 132
Хихихихихихи, аз си мислех, че съм пропуснала нещо друго!  Crazy Луда съм, няма значение! Ама наистина трябва да е другаде, то може и там ама не в диското, а на бара, ей, сетих се, знам идеално място ако ви се пият коктейли, но е много завъртяно местенцето. Десчо го знае със сигурност! Ау, много се навих за там. Барът се казва Джангъл. Има хиляди страхотни, голееееееми коктейли и много, много сладки бармани. А там обикновено ме посрещат с думите: "Имате ли 18 години" и е просто върха. Намира се в цветният квартал. Малко над ХЕИ. Ако има навити да ми пишат, ще запазя маса.

# 133
Става, стига да е много, ама много шумно. Имам нужда от много шум и много хора...
Затова си мисля за същото заведение /а и в петък музиката е добра!/ , но в по-централно място в него.

# 134
 Здравейте момичета, аз не съм добре и няма да мога да дойда. Сега съм на 3 вида хапчета и гледам повече да лежя. Доторът има съмнения за дискова херния, сега ще правя скенер. Не се сещам за това Джангъл. При следващата среща ще гледам да съм на лице. Съжалявам.
 Приятен ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт