има ли самотни мами от Варна?

• 18 162
  • 275
  •   1
Отговори
# 135
Мацки,и съм за отбора на самотните мами.За жалост.Живея до колхозния пазар с малката Симеона.Батко ни живее при мен и при тати.Нашият тати е само на батко тати,така че.....Както и да е.Бройте ни и нас Peace

# 136
Eх, пак съм изтървала всички уговорки, но ме нямаше доста време. Махахме трета сливица на детето. Но надявам се, вече да съм на линия:). Специално "Добре дошла"  bouquet на maiabee.

# 137
 Здравейте  Hug
 Първо да кажа добре дошла на  maiabee   bouquet

За петък вечер идеята е страхотна, за сега на 99 % ще дойда  Simple Smile

десчо мила съжалявам за случилото се, дано да се оправиш скоро.  Heart Eyes

За сега ви пожелавам приятен ден, а аз ако не мога да пиша ще се обадя на kr mama
 за да ми каже каква е уговорката.  Simple Smile

Приятен и усмихнат ден на всички  Heart Eyes

# 138
Вие за утре ли се уговаряте? И ако е така, с кого мога да се свържа, за да се разберем?

# 139
  • Варна
Добре дошла в клуба maiabee  Hug . Надявам се и ти да дойдеш на събирането
Десчо , скорошно оздравяване
kr mama аз съм по склонна за бар, честно казано онази дискотека изобщо не ми хареса  no Може пък и друго да направим, ако искате да се видим по от раничко на коктейлче там където казва Инчока, а после който иска на диско  Rolling Eyes
Алая ,  Инчока е организатора  Wink

# 140
A, добре, ще я потърся. А горе - долу колко майки ще се съберат?

# 141
Диорче, аз съм за първо на барче, после на диско, но за диското не знам ще успея ли. Засега кого да броя? Я ми пишете на ЛС, който ще идва, утре да запазя маса.

Десчо, оправяй се!

# 142
  • Варна
Ще има ли събиране или .....  Rolling Eyes

# 143
Докато разбера какво става, вие сте се уточнили. За малко и партито да изтърва - добре че Инчока ми звънна. Там съм - след 9,30.

# 144
maiabee, добре дошла. Не можах да разбера точно кой с кого е в роднински отношения, но съм сигурна, че ти си изключителна мама. Радвам се, че се включи в нашата приятна компания!!! 

# 145
кр мама, изчисти си съобщенията:))

# 146
Доста объркано съм писала-живея съвсем сама с малката Симеона.Батко й идва по няколко дни в седмицата.През другото време е при баща си.Той не е баща на малката.Живея съвсем сама,затова вечерните събирания ги пропускам автоматично следващите поне 16 години Tired
Забавлявайте се момичета  bouquet

# 147
Момичета приятно изкарване ви пожелавам и да се надявам че следващият път ще мога да се включа. Laughing

# 148
  • Варна
........затова вечерните събирания ги пропускам автоматично следващите поне 16 години Tired
....

Ти пък чак 16 год. Чакай малко да пораснат децата пък после ще бръмчим със тях  Mr. Green И те да се позабавляват smile3534

# 149
Няма движение нещо в темата Thinking

Общи условия

Активация на акаунт