Жените РАК!

• 45 174
  • 764
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia
Аз съм на 13.07.82 в 23.45, дъщеря ми на 21.07.05 в 4.10.

А този калкулатор дали е верен? Показва ми, че съм с асцендент Риби, Луна в Овен, за дъщеря ми асц. Рак, Луна в Козирог. Преди съм изчислявала с друг калкулатор и ясно помня, че асцендентът й беше Лъв (бях ужасена  Laughing), а и моят не беше Риби... А сега де, кое е вярното? newsm78

# 106
Аз съм с асцедент Везни... лелеееее какво противоречие само  Mr. Green

# 107
И аз тогава. Родена си сутринта, около 6 нали?   Mr. Green

даммммммм

# 108
Страхотна тема Grinning!Аз съм рак-01.07.Прочетох всички коментари и съм 90% съгласна с тях.За себе си лично мога да кажа,че съм хипер чуствителна(лошо Cry),постоянно съжалявам за миналото и ме е страх от бъдещето,меня често настроението си(чак ми писва от мен),не се сближавам лесно,но допусна ли някой до себе си,то тогава съм страхотен и верен приятел.Обичам да си стоя в къщи!А,и голяма спестовница съм Wink!Между другото мисля,че жените раци са страхотно верни и предани на любимия.И определено имат малко,но дълги и сериозни връзки(лично наблюдение) Peace

# 109
Страхотна тема Grinning!Аз съм рак-01.07.Прочетох всички коментари и съм 90% съгласна с тях.За себе си лично мога да кажа,че съм хипер чуствителна(лошо Cry),постоянно съжалявам за миналото и ме е страх от бъдещето,меня често настроението си(чак ми писва от мен),не се сближавам лесно,но допусна ли някой до себе си,то тогава съм страхотен и верен приятел.Обичам да си стоя в къщи!А,и голяма спестовница съм Wink!Между другото мисля,че жените раци са страхотно верни и предани на любимия.И определено имат малко,но дълги и сериозни връзки(лично наблюдение) Peace

Абсолютно същата съм. Мога да добавя, че понякога правя нещо нарочно на опаки само, за да е обратното на това което са ми казали. Иначе това за верността е вярно.

# 110
  • Плевен
Хайде и аз в отбора Simple Smile.

Чувствителна, домошарка, любвеобилна, обичам да готвя, мия чинии, но не с любов  Mr. Green, "Плюшкин" съм,... и да не изброявам още...вие сте го направили.

Асцендент Козирог, абсолютната противоположност на Рака, хайде сега върви ни разбирай нас Раците, ами няма как да стане... Wink

Честит Трифон Зарезан!  Wine Glass

# 111
А в какви мъже се влюбва жената-РАК?

# 112

скорпиони  Grinning.

# 113
И аз съм РАК  Twisted Evil Родена съм на 8 юли 1988г.  Не ми се отдава готвенето, мързелива съм  Mr. Green, имам малко,но добри приятели. Силно обичам (голямата ми любов е зодия Дева). Голям инат съм, и много обичам да си седя в къщи  Rolling Eyes

# 114
за това в какви хора се влюбва рака и аз занм, че най-подходящата комбинация е със скорпион...майка ми и баща ми са така...
иначе на мен любимата ми друга зодия е телец...много се разбирам с тях...

# 115
  • София
Раче съм и аз!

Домошарка съм, но не се отказвам и от купоните - обожавам ги. Готвенето ми е хоби, но със сладкарството съм малко на Вие. Обичам къщата да ми е подредена, уютна и чиста.
Понякога съм много мнителна, понякога - точно обратното - наивна до безумие. Не мога да се сърдя дълго, особено ако ми се извинят - веднага омеквам в повечето случаи. Когато се ядосам мога да избухна като вулкан и да кажа неща, дето не са за казване - добре, че не ми се случва често.
Алергична съм към простотията, нахалството и арогантността. Мечтателка съм. Много съм пряма и откровена, което понякога е в мой огромен минус.
Не бих казала, че съм стисната - точно обратното - пръстите ми са много широки.
Бих казала, че съм добър приятел, стига да не усетя, че се опитват да ме използват - тогава изстивам доста бързо.

Капризна понякога.
Отвратително чувствителна, за което се мразя понякога и притеснителна, особено в непозната обстановка или компания.
Доста силна интуиция, която рядко, но за жалост качествено се лъже.
И това с непрекъснатото обмисляне и анализиране важи на 100% и за мен  Sad

Песимистичен реалист или реалистичен песимист. 

Не обичам да се карам с хората, просто лекичко ги изключвам от обкръжението си.
Помня страшно много неща - разговори, случки, включително и разни дребни детайли, което втрещява доста от познатите ми - затова и винаги хващам хората, които се опитват да ме излъжат. Не съм злопаметна в истинския смисъл на думата - когато някой ме вбеси, просто се сещам за доста неща, които съм простила, но не съм забравила..

Последна редакция: нд, 01 фев 2009, 09:53 от nelsun

# 116
  • Плевен
Раче съм и аз!

Домошарка съм, но не се отказвам и от купоните - обожавам ги. Готвенето ми е хоби, но със сладкарството съм малко на Вие. Обичам къщата да ми е подредена, уютна и чиста.
Понякога съм много мнителна, понякога - точно обратното - наивна до безумие. Не мога да се сърдя дълго, особено ако ми се извинят - веднага омеквам в повечето случаи. Когато се ядосам мога да избухна като вулкан и да кажа неща, дето не са за казване - добре, че не ми се случва често.
Алергична съм към простотията, нахалството и арогантността. Мечтателка съм. Много съм пряма и откровена, което понякога е в мой огромен минус.
Не бих казала, че съм стисната - точно обратното - пръстите ми са много широки.
Бих казала, че съм добър приятел, стига да не усетя, че се опитват да ме използват - тогава изстивам доста бързо.

Капризна понякога.
Отвратително чувствителна, за което се мразя понякога и притеснителна, особено в непозната обстановка или компания.
Доста силна интуиция, която рядко, но за жалост качествено се лъже.
И това с непрекъснатото обмисляне и анализиране важи на 100% и за мен  Sad

Песимистичен реалист или реалистичен песимист. 

Не обичам да се карам с хората, просто лекичко ги изключвам от обкръжението си.
Помня страшно много неща - разговори, случки, включително и разни дребни детайли, което втрещява доста от познатите ми - затова и винаги хващам хората, които се опитват да ме излъжат. Не съм злопаметна в истинския смисъл на думата - когато някой ме вбеси, просто се сещам за доста неща, които съм простила, но не съм забравила..

Много, много точно. Важи в пълна сила и за мен.

По въпроса за любовта, мъжа ми е Рак Simple Smile. У нас е весело  Mr. Green.

Влюбвала съм се в Лъв, Водолей, Стрелец..., но за съпруг исках някой , който прилича на мен в голяма степен и съдбата ни срещна  Heart Eyes

# 117

Интересни.  Crazy

# 118

скорпиони  Grinning.
Да за мене това важи  Laughing  Изобщо със всички водни зодии общувам на по различно ниво. Някакси ги чувствам по -близки. Дори и с недотам познати хора, ако с някой ми е било приятно да си общувам, откирвам после, че той е бил водна зодия.
Аз съм родена на 07.07 - има ли други на тази дата?

# 119
  • София
Мъжът ми е зодия риби .

Общи условия

Активация на акаунт