Жените РАК!

• 44 836
  • 764
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
аз не готвя често, защото все съм на диета, но ми е удоволствие да приготвя нещо и хората да ме похвалят Grinning   chef  всъщност не само за готвенето, а каквото и да върша, обичам да видя резултата веднага. не бих могла да работя нещо свързано с документация, изчисления, статистика - правиш нещо, пращаш го някъде и не знаеш какво се случва - бих се побъркала!  ooooh! затова и си избрах работа, която е с моментален резултат. и обичам да знам, че каквото съм направила - добро или лошо зависи само от мен!  Peace във връзките си съм много всеотдайна, но загуби ли някой доверието ми е завинаги (не че е много добре де, но... такава съм)  Rolling Eyes

# 691
Аз пък не мога да чакам, ако трябва да изясня нещо, трябвя да е на минутата, търпението ми е най- слабото място

# 692
  • София
Toва с изясняването и при мен е важно да е на часа и аз не чакам
За кулинарните ми способности-обичам да готвя,ама рядко чак някакви специалитети и пък много трудни и завъртяниПонякога има и доста вкусни случайности Mr. Green

# 693
и аз съм за тук Simple Smile обожавам да готвя и ми се получават манджите от първият път "почти като на мама". сладкишите също стават- незнайно как (защото им слагам лъжичка любов). тънкообидна съм, но понеже го разбирам като своя слабост, се стремя да не го показвам. обмислям го и го изстрадвам. След около месец мога да повдигна въпроса да изясним "защо тогава ми каза така? какво имаше в предвид?" много съм емоционална. Не мога да се сърдя дълго. напълно съм съгласна с "раците са спестовни само към последния им останал лев". Семейството е на първо място. назад, встрани но не и към целта. ако ме интересува нещо ще направя и невъзможното никой да не разбере. Mr. Green харесва ми мисълта на Линда Гудман "раците обичат изповедите, стига да не се изповядват те"
ох много е трудно с нас! не мислите ли Simple Smile))) може цяла вечер да се шегуваме за своя сметка, но никой никога не знае коя изпусната думичка ще ни нарани дълбоко. и рев... Hug

# 694
Нямаш си на представа колко е трудно с вас ,мене баща ми е рак (аз телец) е много е труден,най-трудният ,нищо не споделя ,като го питам нещо се заяжда ,иначе обича да обяснява в детайли до
досада елементарни неща,според мен рака има голям проблем с изразяване на чувствата и говоренето, иначе бива.Прави добро за семейството си ,но като че  не знае точно какво иска човекът до него.... хич не сте психолози ,въпреки голямата чувствителност ,която не ви отива ,щото се държите,като че хората около вас нямат чувствителност.

# 695
Нямаш си на представа колко е трудно с вас ,мене баща ми е рак (аз телец) е много е труден,най-трудният ,нищо не споделя ,като го питам нещо се заяжда ,иначе обича да обяснява в детайли до
досада елементарни неща,според мен рака има голям проблем с изразяване на чувствата и говоренето, иначе бива.Прави добро за семейството си ,но като че  не знае точно какво иска човекът до него.... хич не сте психолози ,въпреки голямата чувствителност ,която не ви отива ,щото се държите,като че хората около вас нямат чувствителност.
Всъщност съм съгласна с Вас...

Здравейте и аз съм Рак Simple Smile
Много сме си добрички,емоционални , чувствителни , разбрани и т.н. , но... разбира се всяко нещо си има граница...
Не знам защо , но моя съпруг /Скорпион/ казваше ... "Ти да не мислиш , че с теб лесно се живее" Laughing Laughing Laughing
Бързо се ядосвам , както се казва - паля на четвърт , но и бързо ми минава ... но докато ми мине е желателно да няма никой покрай мен...,не мълча , казвам какъв е проблема директно ..., което разбира се не е твърде добре..
Търпението ли ... ми няма го никъде / затова сега телеца, който съм си харесала не разбирам и ми е трудно , мноого трудно/.Желателно е всичко , ако може да бъде свършено още вчера ... щеше да  е супер...
А за отношенията с хората ... ако мога ще помогна на всички , с каквото мога разбира се... правя го...
Добрината направена от някой човек се помни , както и злото ...Отмъстителността ни е голяма... не е веднага, но винаги идва подходящият момент и то е точно когато дадения човек не очаква , и го правим усмихнати и добрички ...
Любовта- раздаваме се ,но то е само когато сме преценили , че човека срещу нас е точно толкова отдаващ се , колкото и ние... Когато се влюбим ... ми горкият човек в когото сме го направили - той е обсипан с всичкото внимание ,което съществува ... не знам сигурно е трудно за отсрещната страна... Когато ни изоставят - се свиваме в черупката си и необходимо много време , действително много за да ни изкарат от там, и то пак не е сигурно , че е станало...
Обича ме си домашният уют, но това не означава , че не обичаме и др.живот.
Мога още много да кажа за нас ... но най - важното е ...
Обичайте ни и ние ще ви дарим с всичкото щастие на света...

# 696
"Бързо се ядосвам , както се казва - паля на четвърт , но и бързо ми минава ... но докато ми мине е желателно да няма никой покрай мен...,не мълча , казвам какъв е проблема директно ..., което разбира се не е твърде добре..
Търпението ли ... ми няма го никъде / затова сега телеца, който съм си харесала не разбирам и ми е трудно , мноого трудно"

Палиш ,но палиш често и дано да има кой да търпи докато ти мине ,а казвате проблема по такъв начин (груб,безпардонен,без грам финес,поне мъжете) че не мисля че сте лесни ,то не че има лесни ,но просто трябва да се намерят пододящи Simple Smile .А не мога да разбера ,защо харесваш човек ,който не разбираш ,не е ли по лесно да е обратното ,мисля че е по полезно за теб:)
Та иначе с телеца според мен трябва много говорене ,обсъждане на проблема ,без крайни и категорични мнения ,та ако не ти е присъщо ,ще ти стане много трудно ,по-добре търси козирог ,той е нещо подобно без говоренето и обсъждане,а и повече търпи да му викаш на главата  ...

Последна редакция: пт, 31 дек 2010, 00:27 от bcdd

# 697
BCDD, има разлика между мъжете и жените в дадена зодия. жените РАК са мааалко по- easy going от мъжете. но това което трябва да знае човек и винаги да го помни е че РАКЪТ Е МНОГО ЧУВСТВИТЕЛЕН. и ако някога случайно изглежда безчувствен, то е само в стремежа си да се съхрани. защото в душичката му е буря.
 и когато изглежда надменен, или наистина не може да ви гледа  ( Mr. Green) , или е толкова луд по вас че не може да се понася  Mr. Green аз например мразя сбогуванията и мога да си тръгна хладно, дори да ми се къса сърцето. иначе ще се разплача. и ще покажа колко ми е тъжно. (не говоря само в личен план, а по принцип- за приятели, напускащи колеги) и човекът ще се почувства неловко (бре отде дойде сега този рев?!?!). затова- чао, чао и рев вкъщи.
А и точно ти, ТЕЛЕЦЪТ ли ще ми обясняваш, че ни е проблем изразяването на чувствата  Laughing  Hug . Брат ми е ТЕЛЕЦ. когато бях малка и беше студент му казвах по телефона "бате, бате, много си те обичкам и ми липваш бате, а ти?" отг:"ЪХЪ"; "Какво ЪХЪ?"; Ами ти какво ме питаш?" и така. спрях да питам и да казвам...то се подразбира, брат ми е все пак Simple Smile)) ами с жените как се оправяте не знам Simple Smile))

# 698
"РАКЪТ Е МНОГО ЧУВСТВИТЕЛЕН. и ако някога случайно изглежда безчувствен, то е само в стремежа си да се съхрани. защото в душичката му е буря."
Съгласен съм с предпазвамето и да различни са мъжете и жените ,но имат и доста общо,на мен баща ми е рак и сам казва че не може да реве (душичката му е буря) ,може би се съхранява.
Според мен нямате такт ,примерно сутрин ,когато ме е будил - влиза бързо ,шумно ,пали веднага лампата и ми вика "Ставай" - никак не е мило и чувствително ,може да е само той така ,ама ..незнам.Иначе сте много страхливи ,примерно като работим нещо го е страх да ми дава опасните машини,стах от високо и т.н  много се съхранявате,а пък на мен ми става скучно само да му виса до него и почвам да се лигавя ,а той един сериозен и се сърди яко,абе трябва да изградиш някакво доверие в рака за да живееш добре с него .Аз ги обяснявам точно щото и аз имам проблема с изразяването на чувствата и знам за какво става на въпрос,а за жените можеш да влезеш в нашта тема  и да видиш те как се оправят с нас Simple Smile

# 699
Ей, рачета сладки, защо сте толкова срамежливички? Много ме кефите...

# 700
Не познавам мъже раци, и не знам как е. Но освен че аз съм рак , познавам и други жени раци и не мисля, че някоя от тях има проблеми в изразяване на чувствата и разговорите. По-скоро прекалено директни, бих казала.
А трудни...? Че кой е лесен? Лесно живеят заедно хора, които си пасват добре и често тази двойка  за останалите са трудни и особени. Laughing

# 701
Да, има известна доза нетактичност в Раците. И дръпнатост, когато не са в настроение. Попогледнах темата за Телците. Първо към БИВОЛ: истината е, че всички страдат и всички обичат. и това, че някой е по-"темерутест" (в най добрият смисъл на думата) като раците и телците и не може да си показва чувствата, не значи че целият останал свят трябва да му ходи по д*то за да разкрие страхотната му душевност и да живеят дълго и щастливо Simple Smile. Всеки трябва да се бори за това което иска Simple Smile.ДОРИ и Телците Simple Smile
bcdd, много си прав, че можеш да си живееш добре с РАК-а само ако му спечелиш доверието. и за страховете си прав. А рязкото събуждане да не е било защото мноого си се успал и е било вече КРАЙНО време да ставаш, или след 3-тото тихичко "Хайде, време е вече да ставаш" Simple Smile)
Много сте ми мили това телчетата Simple Smile мисля, че рак и телец е превъзходна комбинация- за любов- не знам, но за приятелство със сигурност, защото са с много сходни разбирания за живота и важните неща в него.

Последна редакция: нд, 02 яну 2011, 22:15 от M5

# 702
За събуждането  вече съм добре ,не ме буди ,нямаме общо в това отношение и съм много щастлив ,спя спокойно  Simple Smile,но не помня тихичкото ,може да го е имало ,но бързо е станало в шумничко:)
Даже по едно време се будих само ,като чуя , че отваря врата ... Sad ,само и само да не ми влиза така грубиянски ...

# 703
хихи... сетих се как лекичко скубех брат си, за да се събуди "от самосебе си " и да не ми е скучно Simple Smile)...в повечето случай това приключение завършваше с един събуден, ядосан, зачервен, с разширени ноздри Телец и бягащо "фиуууууууууу" в другата стая Раче Simple Smile)). на другата сутрин одисеята се повтаряше...
Виждаш ли сега какъв прям и деликатен баща имаш, Bcdd Simple Smile))
и за да не е спам: чели ли сте описанието за Жена РАК на Линда Гудман?! Това е най доброто което съм чела по въпроса! а за собственическото ни чувство имаше невероятно точно определение "Ако притежават мъж или чаша за чай- те остават завинаги техни"

# 704
Дам ,рака има свойството да обича да притежава предмети и хора ,да става сантиментален към тях и телецът също влага много от себе си,незнам защо си постъпвала така с брат си,но е  много грубо Simple Smile,представи си теб да те скубят ... Имах една колежка(рак) ,дето биеше мъжа си с тенджера.. А пък баща ми ,като го ядосам ,почва да мята разни предмети по мен Simple Smile ,много сте войнствени..

Общи условия

Активация на акаунт