АПРИЛски бебоци 2008!

• 17 877
  • 323
  •   1
Отговори
# 120
]Сис аз съм върла фенка на Съпругите, гледала съм всички сезони и чакам сега последната серия на пети да излезе Wink По характер съм определено Сюзън, една такава малко непохватна, вятърничава и малко замечтана  Hug

Днес направих - Моркови и броколи гратин (http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=338212.0]) е станаха супер, облизахме си пръстите, горещо ви препоръчвам рецептата, много лека вечеря и много полезна Wink

Пумките в МОЛ-а има ли ги, до кога са намалени, искам да взема за Габа  newsm78

хЕленче спешъл фор ю душа :
18+

# 121
Акварелче-нашите Пуми са от Сити центъра-черни,а пумата е цялата от камъни,има ги същите в бяло,но съм ги виждала и в Мола Peace Бяха 60 лв ,намалени от 100 #Crazy,но в Мола не знам дали са намалени! Hug

# 122
Aquariel, те тез момчета изглеждат в прокуроска възраст още.
Да не стане некой сакатлък тука (да ни опандизят за разврат с малолетни Joy)

Реянка, нашите пък са бели - от Сити центъра.

# 123
Здравейте и от мен!

1. Кой номер обувки носите? 36-37
2. Какъв цвят са очите ви? сини
3. Харесвате ли работата си и ако не - то какво бихте искали да работите? да поне за сега
4. Кой за вас е най-секси мъжът (тука снимките са задължителни, който не умее да туря снимки-да иде да види в правилата на форума там е обяснено)?Пиърс Броснан,но за снимка не мога да кача Blush много четене в тез правила smihesorry
5. Ако можехте да се преместите - къде в Бг бихте живели? на морето никога не ми омръзва
6. Четете ли вестници/списания и ако да-какви? няма време
7. Колко сте високи? 154см.
Аз съм под 160 (да не казвам колко - ама доста под)
Hug
8. Как се виждате след 10 години? Голяма къща,  3 деца,обичана ,независима.
В кой магазин на Puma и къде има детски обувчици?Докъто пиша и вече получих отговор .

# 124
Ситито ахаааа...там сме на лов за пуми...мерси много и на двете Wink 60лв за Пума е супер цена  Hug Вие какви номера взехте Wink

Стига бе Лас, ний да не сме дърти, пък и младото си е младо сега, друго си е, де щипнеш -мускулче , няма да се излагаме. Ще им искаме бележниците да показват и тва е  Joy  Embarassed

# 125
Вие какви номера взехте Wink

Вътре в обувчицата стелката е разграфена и е показано докъде трябва да стигат пръстчетата на детенцето като я наложиш.(Тя се вади с цел мерене) Така,че най добре с Габка да ходите и да мериш на крачето, ако не можеш предварително измери стъпалцето  с линийка и  си искай размер за тези см (те продавачите знаят).Аз взех малко по-голям р-р фючърсно за пролетта и лятото.

ПП А за мускулчето си права..... Моя мъж като се гледа в огледалото и чупи стойки най-редовно ми разправя: "Под тия сланинки знаеш ли кви страхотни мускули има". И аз му викам: Знам, знам, ама не съм ги виждала Joy

# 126
Ласи  Joy hahaha Joy hahaha ще ме умориш  Mr. Green

Мерси за инфото  Hug Hug Hug

Намислихме сега с Васко (тъй като аз харесвам пумите, а той Геокс) да видим и двете  (хЕленче мерси за инфото  Hug) и да изберем евентуално едните Wink

# 127
Акварелке-то с номерата е много трудна работа-според мойте изчисления в момента Миленчето носи 19-ти,а от пумите взех 20,за да си ги поноси по-дълго,но 21-ви вече са доста големи Heart Eyes
Ласси аз бая се чудих дали белите или черните,ама реших да са черните-уж да отиват на повече неща! Вие щом имате белите ще те водя в един супер магазин,близко до онзи на Нишава да видиш един страхотен бял анцунг на Ескада и ще ви се върже страхотно! Heart Eyes

# 128
Добро утро!!!

Днес си поспах едно хуууууубавичко до 6.30  Close Успокоява ме това, че друг път Бобата скача в 6.00  Wink Много е кисел вече 2-и ден...От зъбките ли е незнам, обаче на 100% вниманието ми трябва да е в него по цял ден, даже и това не помага понякога. Ще ми изпие соса моя син  ooooh! Най-новото сеега е, че иска да светваме заедно лампичките - да го държа на ръце, а той натиска ключа, акогато гго подминаваме без да е спрем за малко там, настава неитов рев  Simple Smile Ужас ви казвам  ooooh!

# 129
Мтакаааа, вижте момичета-кокичета. Ще пиша за срещата, тъй че който не е заинтересован-да не чете!
 Оказа се, че като обявихме краен срок за плащане и изведнъж се активизираха още хора, които до сега по разни причини не са се включвали в обсъждането по темата! Само дето нали ви е ясно, че хотела който сме избрали има някакъв капацитет и се оказва, че явно няма да може да ни побере, предвид нарастналия списък! И сега трябва на ново да търсим хотели, да правим гласуване, да говорим с хората, ....отиде коня в ряката! Много ви се моля, съберете си главите и мислете малко! Не може в последния момент някой да изтърсва, че ще идва (камо ли че ще води и приятели-Маги, извинявай, нищо лично, но при положение че няма места за нас, няма как да вземем твоите приятели, колкото и да искаме, все пак е среща на форума и не може да помолим някой да не идва, за да вземем външни хора).....и сега не знам какво ще правим.....ако някой има идеи-да дава, защото се оказа, че после всеки акъли дава, а не си е мръднал пръста за грам организация! Моля, да четете редовно темата за срещата за да няма повече нечули и неразбрали!

# 130
  • Разпиляна във въображението
Здравейте момичета. Не съм писала от доста време. Няма с какво да се похваля освен с проблеми. Миналата седмица постъпихме в Детско отделение с диагноза пневмония. Доста се бях изплашила. Едвам дишаше и кашляше. Направиха й снимка и тя беше чиста. Останалите изследвания бяха в норма. Започнаха да й бият орбазон и оцетин, даваха и сироп. Предписаха ни два пъти инхалации с винтолин. Отказаха да й сложат абокат защото била пълничка. За съжаление нашата докторка не беше на линия иначе щях да я извикам да ни направи консултация и тя. Никога повече няма да подложа на това дъщеря си. Напуснахме болницата с изричното си настояване и въпреки „съветите” на докторите. Отделението приличаше на разграден двор. Някакви доктори се весват от време на време. Някакви сестри ни викат и хокат. Всеки си влиза и излиза когато иска. Толкова не съм спорила никога с медицински лица. Визитацията трае пет минути, преслушването на гърдите – по-малко от минута. Докторите само ми обръщат внимание колко ми било пълно детето вместо да се грижат за псевдо „пневмонията” й. Обстановката беше добра, но крайно недостатъчна за всички деца, които постъпваха. Персонала ограничен. Постоянно някой напуска. Специалистите ги няма, останали са само млади специализанти, на които не се доверявах. Идва доктора на визитация и сестрата казва: „Това момиченце е с пневмония”. Аз питам как така, като изобщо не е доказано със снимка. Сестрата вика – „Вие да не сте доктор!”. Забранено е да переш дрехи, няма къде да се изкъпеш, тоалетната под всякаква критика. Добре, че съм от града и гореизброените неща можех да свърша и на друго място, ами другите жени. Някои бяха от далеч и за много време – мръсни ли трябва да се движат..... Мога да пиша и още и още. Напуснахме с предупреждение. Веднага извиках педито и той ни каза, че изобщо не е трябвало да влизаме в болница и да ни бият толкова инжекции. Ние сме със спастичен бронхит, детска астма. Димана отново почна да се задъхва, но с Винтолина вече отшумява. Днес ще си вземем и инхалатор да си правим инхалации – най-доброто за Дима и това, което ще й помогне.
Извинете за дългия пост но направо съм възмутена и погнусена. Повече в това отделение не влизам .

# 131
Не искам да си навличам гнева на Еммата,затова отговарям веднамагически  Crazy

1). Кой номер обувки носите? - 37-38 зависи от модела
 2). Какъв цвят са очите ви? - зелени  Flutter
 3). Харесвате ли работата си и ако не-то какво бихте искали да работите? - харесвам я,но и стюардеса бих станала Wink
 4). Кой за вас е най-секси мъжът (тука снимките са задължителни, който не умее да туря снимки-да иде да види в правилата на форума там е обяснено)? - оох, ми много са, чеки малко да турна снимки

няма да продължавам,че станаха много Simple Smile

5). Ако можехте да се преместите-къде в Бг бихте живели?- не бих се приместила на тоя етап
 6). Четете ли вестници/списания и ако да-какви? - не Simple Smile

# 132
Привет, привет!
Аз писах и в другата тема, но понеже Емма е писала тук, ще напиша какво мисля по въпроса със срещата.

Много се зарадвах като видях дългия списък желаещи!
Прекрасно е, че толкова момичета искат да споделят един уикенд с хора, повечето от които познават само виртуално!!!
Затова, нека приемем и късно изявилите желание с радост и отворени обятия, без да натякваме, че затрудняват организацията.
Ако аз бях в тази ситуация след поста на Емма, сигурно щях да си оттегля заявката за среща!
Благодарна съм на момичетата, които се заеха с организацията, защото това е трудна и трудоемка задача newsm51, но не е нужно да се създава напрежение!
Винаги можем да намерим друг хотел, който е с подходящ капацитет да побере всички желаещи - хотели има достатъчно слава богу.
Най-важното е да сме заедно, да се видим и запознаем, а не самото място.
Не е нужно според мен да се пускат нови анкети - нека орг комитет да подбере друг хотел и да го предложи - (мисля стана ясно какви са предпочитанията на масата хора) и който иска, да идва!
Емма, не може всички да си мърдат пръста за организация,бе душа - представи си 68 човека да организират срещата Joy
Нали доброволно се ангажирахте - ще помагаме с каквото е нужно, но трябва да има 2-3 основни организатори, за да се знае кой командва парада.
Съгласна съм, че това е форумска среща и не е удачно да се канят и външни хора (освен ако не е някой от горепубликуваните снимки, който е изявил желание да гледа чаветата докато ние купонясваме)

# 133
  • София
Мириел, изтръпнах като прочетох написаното от теб...Помня и предишния път като беше получила спазъм Димана пак така гадно ми стана...Абе изобщо... страшно гадно ми става като прочета за болни дечица, болници...
Оправяйте се бързо  Hug
А за херпангината - да ви кажа лятото двете ми дъщери бяха болни от същото една след друга. Нищо не ядяха, насила пиеха само вода и чай, за да не се обезводнят. Скъси ми се живота, а хем са големи деца. Направо не искам да си помислям как едно бебенце би изкарало такава гадост...Бебе насила нищо не можеш да накараш ни да яде, ни да пие. Тогава ни казаха, че ако Косьо се зарази, директно ще го вземат в болница  ooooh! Бай дъ уей и двете тогава бяха на антибиотици....в последствие се оказа, че именно антибиотиците са пречели на минаването на афтите в устата...

Да споделя ...не бях писала отдавна, щото се бях спихнала на здравна тематика  Whistling Вчера бях по лекари...всичко изглежда е ОК (цитонамазката ми само не е излязла още), но държа да ви препредам какъв разговор имах с гинеколожката от модерна частна клиника:

Тя:
- Що бе чедо тия 3 деца ?! Втори брак?
Аз:
- Не, втора младост  hahaha

# 134
Цитат
(камо ли че ще води и приятели-Маги, извинявай, нищо лично, но при положение че няма места за нас, няма как да вземем твоите приятели, колкото и да искаме, все пак е среща на форума и не може да помолим някой да не идва, за да вземем външни хора)..
Емма разбирам че това е форумска среща ,но какво пък толкова да вземем и още едно семейство с бебе.Аз не съм ги натрапила и да казвам че на всяка цена трябва да даойдат както четеш в другата тема ,аз питам ако има места за тях .ЗАТОВА МОЛЯТЕ НЕКА ТОВА ЧЕ СЪМ ИЗЯВИЛА ЖЕЛАНИЕ ДА ДОЙДАТ НЕСТАВА ПОВОД ЗА СКАНДАЛИ И ДРАЗГИ ТУК .
Аз виждам че всичко е пълно и разбирам ,ами както е калаза  Lassi а тези от форума който се включват сега по късно за срещата какво тях да ги игнорираме ли ,нетрябвали найстина да помислим за хотел с по голям капацитет.
Lassi   е права в това отношение по доло как мислиш че ще се почувстват тези включили се по късно
Цитат
Ако аз бях в тази ситуация след поста на Емма, сигурно щях да си оттегля заявката за среща!

Общи условия

Активация на акаунт