АПРИЛски бебоци 2008!

• 17 860
  • 323
  •   1
Отговори
# 285
Дидник честито! Много дълги години любов, разбирателство и щастие ви желая   bouquet Hug

И ние да се отчетем от днешната консултация :

+1см (74см)
+600гр (10200 гр), пак е наддала повечко)

Педи каза спокойно да си я записвам на кухня Wink Поговорих си с нея за кърменето, диетите и упражненията. Аз я питах дали мога да тренирам докато кърмя, тя каза че няма никакъв проблем, каза също да не се мая ми да си почвам Дюкан-а че бил много хубава диета и дори и докато кърмя няма никакъв проблем. Питах я за токсините и тн който се отделяли УЖ в кърмата при спорт и Дюканстване, тя каза че това са пълни глупости и няма нищо вярно в това. КАза че тя като лекар и консултант по кърменето никога не  е чувала по-голяма глупост  #Crazy Пък и Габа била  голяма вече , намалили сме и кърменията до минимум и нямало смисъл само да си пълня главата с глупости Wink
Така че момичета - кокичета кака ви Акварелка от вторник (10,02,09) е Дюканка, пък ако ще турско да стане  Hug Тази вечер съм направила списък и с Васко ще ходим до Кауфланд да пазаруваме, той ме подкрепя изцяло за диетата и упражненията и каза че сам ще ми помага с каквото може Simple Smile Така че продължавам с коремните, комплексните за дупе и бедра и почвам Дюкана. Все си мисля че щом имах воля да спра цигарите от веднъж, ще успея и до лятото да стана заветните 55 кг (идеалното ми тегло Wink) Успех ми пожелайте Simple Smile Мисля да не пиша при Дюканките щото там ще ме изядът с парцалките. И знам че много няма да са съгласни с мен и тн, но аз вярвам на лекарката си и съм решила вече че ще дюканствам и това е Simple Smile

Ходихме и до Хиполенд- видяхме Арията, сложихме Габа вътре- ами супер е! Лека, маневрена, удобна, широка...поръчахме си от новите модели (който са с 7лв по-скъпи от старите), цвят папая. Ето я на снимка и в събота ще си я вземем Wink

http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/7162

Последна редакция: сб, 07 фев 2009, 16:48 от Aquariel

# 286
Здравейте, мамчета на АПРИЛски бебоци 2008!
Аз също съм мама на АПРИЛски бебок и бих искала да ви попитам как мога да включа моя слънчо във вашия регистър?

# 287
petty, dobs_, моля ви пуснете една снимка на пакета памперси с ластик  Praynig Вече трети пакет купувам, все различен и все без ластик  Rolling Eyes А и бройките, които споменаваш dobs_  newsm78, аз винаги взимам JumboPack, но не съм срещала 70 бр. Сегашния е 62 бр., но е 4+
Tiffany днес взех 4+ и са с ластичета, пакета е нов и е отбелязано че имат ластик. Ето една снимчица.
http://tranz.it/load.php?id=kMEhdwkhdrh5QjPk233743

# 288
Ansim, добре дошла!

Напиши подробности за бебчето - дата на раждане, пол, тегло, ръст и име,  и момичетата, които пускат следващата тема ще го включат в списъка.

# 289
Здравей ansim! Добре дошла  bouquet

# 290
Здравейте!
Ние днес маахме гащи цял ден из Борисовата градина(най-перфектният парк в Соф ия) и срещнахме Верчо и после и Хриси-Писи Hug
Акварелче,много успех ти пожелавам с Дюкана и с твоите упражнения съм сигурна,че ще стане! Аз обаче от нея получих трайно отвращение и месото ме дразни в момента! Пък имам да свалям май не знам колко,щото не се меря! Идеалното ми тегло е 57 на височината ми,а сега съм поне с 7 кг повече #Crazy Ще започна любимата ми диета с непоколебим ефект-на 2 часа редуваш плод и чай(с нея свалям страшно много) Peace
Съни-аз за обувки бих дала,колкото е необходимо-това е важно според мен) Peace
Сиска,има всякакви Пуми! Миленчето първо имаше с мека подметка,а сегашните и са с твърда и са точно за ходещо дете! Hug
Акварелче,честно казано не знам докога е намалението Crazy
Миленка днес в парка ходеше доста-събираше листенца и един два фаса между другото Heart Eyes

# 291
Акварел, ами що са толкова лоши Дюканките - пиши си при нас по тия въпроси  Hug Честито за количката - да я ползвате съсс здраве. Аз също имам Пег перего, но като попита не отговорих, защото ненаех какво точно. Като цяло съм много доволна, само дето вече май ми омързна, като всяко нещо, та за това не писах, но според мен - много добър избор сте направили  Hug

Ласси, тоя спор с Обама-та, по-добре да го продължим на чаша бейлис, порто или каквото и да е там друго - да не оттегчаваме другите мами,все пак сме в бебешка тема, а не в политическа  Mr. Green

Ансим, добре дошла - освен това, което ти е написала Ласси, аз ще добавя - редовно трябва да се включваш по обсъжданите теми. За да станеш част от нашия отбор на априлските бебоци, просто трябва да си съпричастна към обсъжданите теми, а ние ще се постараем да отговаряме на твоите въпроси  Peace

Много още ми се пише, ама днес си дойде мъжа ми и трябва да се насладим един на друг  Heart Eyes

# 292
:

Ансим, добре дошла - освен това, което ти е написала Ласси, аз ще добавя - редовно трябва да се включваш по обсъжданите теми. За да станеш част от нашия отбор на априлските бебоци, просто трябва да си съпричастна към обсъжданите теми, а ние ще се постараем да отговаряме на твоите въпроси  Peace

А това е много относително. По тази причина аз вече не питам нищо

# 293
:

А това е много относително. По тази причина аз вече не питам нищо

Днес явно не ми е ден - каквото и да кажа, все някой няма да е съгласен с мен Grinning

# 294
Само набързо да се включа за обувчиците.

Моите са на Колев и Колев, с ципче отдолу, дебела подметка, стават за навън и струват под 20 лв.  newsm78 Взех ги от Пигис Хаус Peace
Нещо подобно са:
http://www.k-k.bg/bg/collection/4/2/138/

Съни, аз не бих дала 50-60 лв.  Embarassed  Но все пак при вас има някаква семейна обремененост, но незнам, ортопедът ще се произнесе най-добре. Марти вкъщи ходи по чорапи.

Реяна, Hug

И последно - днес в Борисовата една приятелка с две дечица реши да походи с Марти и го изпусна и той падна по лице и си ожули устничката Sad Нищо сериозно му няма на детето, само малко се стресна, а на мен ми стана много мъчно. После и татито ни се накара и още по-мъчно ми стана.
Но така е, юнак без рана не може и психически трябва да се подготвяме, че ще падат, стават, боледуват и така...

# 295
Ласси, тоя спор с Обама-та, по-добре да го продължим на чаша бейлис, порто или каквото и да е там друго - да не оттегчаваме другите мами,все пак сме в бебешка тема, а не в политическа  Mr. Green

Готово! Щом ще се пие! Ама честно казано, ми доскуча да чета само за бебешки работи - кое колко пъти яло, колко пъти с*ало...И затова се хванах като удавник за сламка в по-различната темичка, ама щом не му е тука мястото...Ще чакам за бейлиса Laughing
И като гледах и другите мами с каква охота отговарят на въпросите на Емма - май повечето имаме нужда да си отвлечем съзнанието от бебешкия битовизъм.

Vesy, нимой така душа! На теб ли да обясняваме - майката му е да питаш до дупка!
Aquariel, дерзай смело - нЕма начин да не успееш!
Reiana, ама Миленката кога проходи? Аз нещо не съм в час newsm78 Че и листенца събирала - тц, тц - мойто само като човека паяк по мебелите се катери...

# 296
:

Днес явно не ми е ден - каквото и да кажа, все някой няма да е съгласен с мен Grinning

Споко и аз съм се чувствала много често така Peace
Има много мами,които се включват в последствие,като ansim ,цаката е не само да влязат в темата ни, а и да пишат редовно,да се приобщят към колектива!Хикса е пример,че това е възможно,друг е въпроса,че тя нещо се скътава bash Мисля,че всеки нов е добре дошъл и ще му се отговаря на въпросите стига да са ни "по силите" Peacevesy1 ,ти пък що си спряла за питаш newsm78
Aquariel ,ще бръмчим и двете с такива колички Grinning днес се разхождах с една майка с модел 2009-та и разликата с моята е само в сенника Peace

Темата е вече на 20стр. дано не ни заключат утре,че къде ще пишем докато Ема ни пусне сърцатата тема Whistling

П.П.1
Цитат
Vesy, нимой така душа! На теб ли да обясняваме - майката му е да питаш до дупка!
ето,че Ласито му е хванала цаката Grinning

П.П.2
Хриси,да нямаш предвид тези на КК,които струват 16лв? ЦЪК

# 297
Vanyivan  не миличка нищо не си казала ти. Hug
Lassi не мога така. Отговарям когато знам нещо, пиша за разни веселички неща и така съм си вече ок. Peace Hug
А за обувките и маратонките-имаме на Колев и Колев едни по-височки които обхващат глезена и маратонки adidas и reebok. Незнам защо но с маратонките краката са и мокри. #Crazy

Последна редакция: сб, 07 фев 2009, 21:51 от vesy1

# 298
Акварелче, само дано не ти досадя с един съвет (който между другото биха ти дали и дюканките)-ако не си прочела книгата, направи го. Там много добре е описано как действа режима. Ако не ти се купува има линк при дюканките да си я изтеглиш. И ако почваш от първа фаза остави упражненията за по-късно. Аз в трета фаза съм си добре. Тази вечер си хапнах и десерт. Желая ти успех Peace

Така... след консултацията 9800 (+100) / 74.5 (+0.5), и пак му бил нисък хемоглобина и още месец да му давам малтофер. Сега ще търся стойностите дето Ласи ги даде , че да с сверим... И киселото мляко чак след годинката... Колкото лекарки, толкоз и мнения...

Моят мушморок почна да крачи. Е още е на по 3 самостоятелни крачки, но все по-често се отпуска сам. На петата ще ви разтръбя. Трябва да се опитам да меся питка, че за прощъпулката да не се изложа... Embarassed

И като ви четох кой кърми, кой се отказва, че ми дойде да ви река: Кърмачки, строй се и приброй се! Grinning Май не останахме много, а? Айде:
1. аз

# 299

Reiana, ама Миленката кога проходи? Аз нещо не съм в час newsm78 Че и листенца събирала - тц, тц - мойто само като човека паяк по мебелите се катери...
Ласи Габа е същата, само ходи по мебелите и не смее да се пуска, а на ден пада по 20 пъти, като от тях 10 пъти си удря главата  ooooh!

Хриси какво ни чака незнам, аз сега подскачам и душичката ми се свива всеки път като падне, а после в парка на асфалта незнам... newsm78 Добре че на сладък Марти нищо му няма  Heart Eyes

Веси недей така бе душа, питай си каквото ти душа иска  Hug

Ние сме с тези на КК http://www.k-k.bg/bg/collection/0/1/236/ от Пигис ги взехме. В предният пост бях писала че са 45 лв, извинявам се за объркването  Peace  В къщи ходи босичка  Hug

Днес питах педи дали да почваме да мием зъбките, каза че е рано, чак към  година и половина да сме почвали Wink

Ванче и аз съм се чувтсвала не веднъж така. Ама да ти кажа, че от твоите постове лъха много позитивизъм и свежест  Hug  Ти и в действителност си такъв човек  Hug Hug Hug

Сис така е ще сме си адашки по колички Simple Smile А разликата в сенника каква е, че на твоя модел много ми хареса как се прибира и отваря, на новия модел как е?

Лека мамчета и спокойна нощ Simple Smile

ПП- Ивейн мерси за съвета, приемам всякакви и дано не съм много нахална ако ти досаждам от време на време за такива Wink  Praynig  Инструктирала съм Васко утре да ходи до Славейков да ми я купува книжката, че да си ми е до мен винаги  Hug

1.Ивейн
2.Акварелката

Общи условия

Активация на акаунт